פורסם 2010 במרץ 2515 שנים בתור אחד שמתאמן הרבה - אם אתה שואל פה זה סימן אזהרה חמור שאין לך מושג מה אתה עושה ובמה אתה מתעסק.בן כמה אתה?אני ממליץ לך בחום רב לגשת למאמן כושר מוסמך שגם מבין בתזונת ספורט לפני שאתה מתחיל לנפח את עצמך בחומרים שונים ומשונים.אני מניח שאתה צעיר ובגיל הזה קל מאוד לבנות מסת שריר ללא כל תוספים - תוכנית אימונים/תזונה מותאמת אישית היא כל מה שנדרש.אל תעשה שטויות ואל תנסה לחסוך את הכסף של מאמן כושר ולהרוס לך את הבריאות. קריאטין למשל זה לא חומר שאתה רוצה להכניס לגוף באופן בלתי מבוקר.
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים אני רוצה לציין בנוסף שגיינר זה בא לרוב בשלב יותר מאוחר שבאמת דרושה כמות קלוריות גדולהשלא כמו חלבון, פחמימות הם הרבה יותר זולות ואין בעיה לצרוך מהם הרבה בקלות, אז אלה אם ממש קשה לך לאכול אני חושב שאין טעם לגיינרסתם יקרבנוסף אני מסכים עם מה שtmpuser אמר
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים ממש אין צורך בגיינר בגיל צעיר. אתן לך דוגמא פשוטה - אני לקראת ה-18 שלי ומתאמן קרוב ל7 חודשים, כאשר שלושה מהם אי אפשר להחשיב בכלל כי בגלל חוסר זמן התאמנתי לאחרונה בקושי פעם-פעמיים בשבוע, ובכל זאת, ללא גיינרים, עם טונה ואוכל עשיר בחלבונים בלבד עליתי כמות לא מבוטלת של קילוגרים.ככה נראתי לפני מספר שבועות:http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs237.snc3/22447_1359414386292_1259502516_1034171_7357890_n.jpgאז באמת, מה אתה צריך לשרוף 450 שקל בחודש?
פורסם 2010 במרץ 2515 שנים אתה לא חייב לבזבז כסף על תוספי מזון. הרבה דגים לחם שניצלים סטיקים וחלב ותהנה מהמסה. כמובן תכין לעצמך מערכת שעות לאכילה עם 8-6 ארוחות 3 גדולות וכל השאר קטנות\מעבר. ממדריך כושר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.