עבור לתוכן

אוזניות +מגבר אוזניות 200$

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין RP-21 HD280 SR80i אולי דגם אחר מה כדאי לקחת?

כמה דרישות

יש להן עוצמה גבוהה

אוזניות איכותיות למוזיקה מS9

עד עכשיו השתמשתי בPX100 שהלכו לעולמן.

אני לא יודע איזה מגבר כדאי אין לי מושג בזה רק שלא יהיה איזה קיט שאני צריך לבנות אלא אני קונה וזהו

מה השילוב הטוב בין אוזניות למגבר ב200$ מebay ??

פורסם

קח בחשבון שעל ציוד אודיו המכס יעקוץ אותך בעוד 33.4% אאל"ט

פורסם
  • מחבר

אם יכתבו על זה מתחת ל50 דולר?

ויש גם פתור ממכס פעם אחת בשנה לחייל לא?

פורסם

יכול להיות שיעבור יכול להיות שלא, לפעמים תופסים.

לחייל יש איזה עניין במכס, אבל אני ממש לא מכיר את זה, תצטרך לחכות לתשובה מחברה יותר משכילים.

בכל מקרה, אם תצליח להשיג את ה HD280 בארץ במחיר סביר (אני הצלחתי לקנות בזמנו ב 490 בערך) , תזמין מBSG את מגבר ה CMOY שלו (זה הסטאפ הנייד שלי, נשמע מעולה) המגבר עולה פחות מ 60$ מופעל ע"י סוללת 9V בודדת.

ושוב אני אתן לך את דעתי מהת'רד הקודם, קנה את הSR80, הן זזות יופי טופי גם בלי מגבר, עם הזמן, כשמזומנים יהיו יותר זמינים, קנה מגבר

פורסם
  • מחבר

כבר שלחו לי הודעה פרטית שSR80 לא עובדים טוב ללא מגבר אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה

פורסם

תמצא איפה להאזין להן ותחליט בעצמך

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לי לינק למגבר שלך מקום שאפשר לקנות אותו באינטרנט כדי שאני אוכל לראות?

פורסם

בגדול זה מעגל CMOYת אבל ההוא של ה 20 דולר נחות משמעותית (קבלים, חוגה, המגבר עצמו)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 00:01:22

יותר בכיוון - http://cgi.ebay.com/Micro-Cmoy-headphone-amp-Opamp-2227-Amplifier_W0QQitemZ260574575444QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3cab747b54

אבל זה כי אני אוהב איך שה2227 נשמע

פורסם

כבר שלחו לי הודעה פרטית שSR80 לא עובדים טוב ללא מגבר אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה

עם נגן בעל עוצמה סבירה ה-SR80 נשמעות בסדר גמור (לפחות כך היה בדגם הקודם שיש ברשותי). עם הגברה טובה (במקרה שלי - יציאה איכותית של רסיבר) הן נשמעות נהדר.

אם יש לך נגן סביר ומעלה (לדוגמא - אחד מהנגנים הטובים של cowon) אתה תוכל להנות מהמוזיקה גם בזמן שתחסוך למגבר טוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי S9 מה מהמגברים נחשב למגבר טוב??

אז כדאי ללכת על הsr80 או על hd280 ומגבר מהאלה שהבאתי בסביבות ה60 דולר??

פורסם

א. למה לשלם 60$ על cMoy? אני בניתי אחד כזה עם רכיבים מאוד איכותיים ועלה לי פחות מחצי מזה (קונקטורים טובים, שבב הגברה טוב, קבלים של Panasonic בכניסה, Wima ביציאה, נגדים סטנדרטיים של 1% לאודיו, וחוגה של ALPS). חבל לשלם כל כך הרבה על מגבר כל כך בסיסי. במיוחד שצריך לזכור שמדובר על מגבר שמיועד בעיקר לאוזניות עם עכבה גבוהה, לא לדברים כמו גראדו (הוא יעבוד גם איתן, אבל הוא לא מיועד לזה, והביצועים שלו סובלים מזה). צריך גם לזכור שברגע שעובדים עם 9V אחת זה מגביל קצת את אפשרויות הבחירה של השבבים, וזה מגביל את את היכולת שלו להזיז אוזניות עם עכבה גבוהה מאוד או נצילות נמוכה.

ב. אתה מתכנן להסתובב עם האוזניות האלה בחוץ?

ג. אתה לא מתחשב בכלל בעניין הנוחות. ה-HD280 לוחצות דיי חזק על הראש. ה-SR80 לא יושבות הכי נוח, אבל הן קלות ולא לוחצות.

ד. מה בנוגע לאטימה? ה-HD280 אוטמות טוב מאוד, ה-SR80 לא אוטמות בכלל.

פורסם

ה280 אוטמות את העולם החוצה כלילה ברגע שיש צליל. יש גם הבדל באופי הצליל. ה280 סגורות והSR80 פתוחות.

בקשר ללוחצות. זה היה ככה בהתחלה, אחרי חודשיים-שלוש של שימוש, הן נהיו הרבה יותר נוחות.

בקשר לCMOY, מסכים איתך -אבל- אם מישהו לא יכול לבנות, עדיף לשלם 55 דולר על מגבר עובד מאשר 30 על חלקים שלא עושים את מה שהם צריכים.

כאשר אתה מדבר על עכבה גבוהה מאד, על כמה אתה מדבר? הCMOY עם 2227 מיועד לאוזניות עם התנגדות של עד 300 ואהם (אני דוחף עם אחד כזה 280 - 64 אוהם)

פורסם

ה-280 לוחצות חזק גם אחרי כמה חודשים. יצא לי לבדוק אוזניות אלה לא פעם, ואפילו היו לי כאלה בעצמי לתקופה מסוימת. יש לזה יתרונות (אטימה) ויש חסרונות (נוחות), אבל ככה זה, וצריך להיות מודעים לזה לפני שקונים כדי להחליט אם זה מתאים לאותו אדם.

ה-cMoy לדעתי לא שווה 60$. בטח שלא לאוזניות שלא קשה לדחוף. הוא מיועד לדברים עם עכבה של 250 אוהם ומעלה, בגלל זה הוא מתוכנן לרוץ על 2 סוללות של 9וולט ויש לו מגבר שרת בלי שום באפר אחריו (מה שמגביל את הזרם שלו). ברגע שמריצים אותו עם 9וולט, אז בוא נלך על המצב האופטימלי שיש סוללת 8תאים ויש 9.6 וולט בטעינה מקסימלית. נגיד שהסוללה לא טעונה 100%, אז בערך 9וולט. נגיד שמשתמשים ב-TLE2426 בשביל ה-rail של האדמה. אז מקבלים מתח של קרוב מאוד ל-9וולט מקסימלי.

עכשיו בו ניקח שבב סטנדרטי כמו ה-2132 (או 2134 שזה אותו דבר כמעט), אלה השבבים הסטנדרטיים במגבר הזה, והם לא ממש "מפונקים" בדרישות שלהם. בשביל להוציא 10mW (שזה לא כזה קצת, אבל גם לא משהו מטורף) ל-300 אוהם צריך בערך 8וולט בהדקים. זה אומר שאתה כבר בגבול העליון. מה אם יש לך אוזניות שהן לא נצילות ואתה רוצה לשמוע משהו עם הרבה באס וגם להגביר קצת? זה בעייתי. אני כבר לא מדבר על זה ששבבים כמו ה-604 (או ה-2604 לסטריאו), 2107, ועוד דורשים מתחים של יותר מזה בשביל לספק מתח סביר אפילו לעומס של 32אוהם.

אגב, ה-2227 שיש אצלך הוא דיי זהה ל-2132 מהבחינה הזו.

בקיצור, זה עובד, אין מה להגיד, זה גם נשמע לא רע, אבל זה מגביל את היכולת של המגבר. בגלל זה לדעתי אם כבר רוצים מגבר נייד שגם יישמע טוב, גם ייראה טוב, וגם יהיה מעט יעיל יותר, אז עדיף לקחת משהו רציני יותר. למי שרוצה משהו קטן יש את ה-Mini^3, למי שרוצה משהו גדול יש את ה-Pimeta. הם תוכננו מראש לעבוד עם מתחים של 9וולט, יש שם שבבים שונים, שמסוגלים לתת גם זרם גבוה יותר, והם מותאמים טוב יותר לעבוד עם עומס נמוכים יותר מאשר ה-cMoy.

אגב, לי יש cMoy שבניתי לעצמי לכיף (אפשר לראות כאן), והוא בהחלט צעצוע חמוד, למרות שלא השתמשתי בו אפילו פעם אחת מאז שסיימתי לבנות אותו, אבל הוא לא מגבר רציני. לדעתי לא כדאי לסחוב אותו החוצה כי התוספת שלו לאוזניות שמיועדות להיות ניידות לא מספיק גדולה בשביל שזה יהיה שווה את הסחיבה שלו, ולבית אפשר לבנות משהו רציני יותר בלא הרבה יותר (אם כבר בבית, אפשר לבנות גם בפחות :)). זו כמובן רק דעתי, ויכול מאוד להיות שמישהו אחר יחליט שאין לו בעיה לקחת איתו את המגבר הזה כי הוא כן מוסיף משהו לצליל שלדעתו זה שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים