עבור לתוכן

איפה כדאי ליקנות את הנינטנדו DSI?

Featured Replies

פורסם

אני הולך ליקנות נינטנדו DSI השאלה שלי איפה כדאי לי ליקנות אותו באירופה או בארה"ב כי ראיתי שזה משנה למישחקים שמישחקים אירופאים ניכנסים ל DSI אירופיאי ובארה"ב אותו דבר ואי אפשר לשים מישחק מארה"ב ב DSI אירופאי

נ.ב.

מה יותר כדאי לי ליקנות DSI או DSL?

פורסם

הבנת לא נכון , אולי DSI WARE משנים , אבל יש בערך 2-3 שאולי שווים תשומת לב והשאר נוראיים.

משחקים רגילים ("קלטות") הם ללא הגבלה איזורית.

ותשובה רצינית לשאלה השניה - עדיף לקנות DS LITE משומש.

ליביו (שיש לו בבית גם DSL וגם DSI וחושב שהDSI היה בזבוז אטומי של הכסף שלו, אם אתה רוצה DSL משומש - דבר איתי , אולי אני אמכור את שלי)

פורסם
  • מחבר

אני יחשוב על זה אבל לא הבנתי למה כולם חושבים ש DSI זה דבר גרוע מה אין בו שיש ל DSL (חוץ מ GBA) דווקא לי זה ניראה נחמד עם הצלמה ועיותי קול וכול השאר וב DSL אין הרבה אופציות חוץ ממישחקים אז עם תוכל/י להסביר לי למה DSL יותר טוב אני ישמח!

פורסם

הDSI יותר טוב בהכל מהDS LITE

אין דברים שאין בו , יש לו רק תוספות.

א ב ל, זה בא במחיר מסוים - כסף.

והוא פשוט לא שווה את התוספת כסף לדעתי.

אם DS משומש אתה מוצא באיזור ה400 ש"ח לLITE וחדש סביבות ה700-800 (בצבע שהוא לא ורוד), הרי שDSI עולה 1100-1200 ש"ח (במקום זול), ומכיוון שנינטנדו כבר הודיעו על מחליפה (3DS) ושהפיצ'רים של הDSI הם לא יותר מגימיק (זה נחמד לשחק במצלמה פעם פעמיים ובקול - אבל תכלס זה מעפן והמצלמה גרועה אפילו יחסית לפלפון בן שנתיים שלוש) ואין לו משחקים מיוחדים - אני לא רואה טעם לשלם פי 3 על DSI חדש לעומת DS LITE משומש.

הכל תלוי בך כמובן.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאתה יודע הרבה על הDSים אז יש לי כמה שאלות על הDSI ועל הDSL

לDSI יש אינטרנט מובנה?

לDSL יש אינטרנט מובנה?

לDSI אפשר ליקנות כל מישחק שיש לשאר הDSים כל עוד הוא לא GBA?

לDSI יש משחקים מיוחדים למצלמה?

נ.ב. אני אחד שהואב גימקים ודברים כאלה במצלמה וכ"ו וגם ראיתי שבדולרים זה עולה לא יותר מידי 170$ שבחישוב שלי בכסף בארץ זה 620 ש"ח שזה פחות מ DSL שקונים בארץ ואני לא יודע גם עם כסף זה מה שמטריד אותי יותר מטריד אותי המישחקים כי אני לא יודע מה זה משחקי GBA ואני לא יודע עם יש משחקים טובים לDSI

פורסם

בשניהם יש גישה לאינטרנט אלחוטי מובנה , כשבDSI יש גם דפדפן (שלא שווה כלום ואין בו עברית) וגישה לחנות עם משחקים (שחוץ מ2 מהם - גם אם היו משלמים לי לא הייתי משחק בהם , וה2 הנורמאלים קצרצרים ברמה שמשחקים לאייפון מרגישים מפותחים וארוכים מהם בהרבה).

היתרון הגדול של הDSI - הוא תומך בWPA2 בהצפנה של רשת אלחוטית ולא רק בWEP - החיסרון - רק בגלישה , המשחקים תומכים כמו בDS LITE

בDSI - אכן אין חריץ למשחקי GBA.

לDSI כרגע יש אולי משחק אחד למצלמה, אין שום אינטגרציה רצינית, כלומר אין שום משחק עם חובה כזו.

בקיצר - אין שום משחק שמשתמש בפיצ'רים רק של DSI או שרץ רק על DSI.

לעומת זאת משחקי GBA מצויינים יש.

לגבי המחיר בחול - סבבה - כל מה שנשאר זה או כרטיס טיסה + מיסים מקומיים (תוסיף עוד כ6 אחוז)

או משלוח + מיסי יבוא (על חבילה מעל 50 דולר באיזור ה30%)

כלומר אם אתה כבר שם - נכון , אחרת - יותר פשוט לפחות לקנות בארץ.

ובכ"א - אם אתה שם - http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=61142

הייתי קונה משומש שם - וזה מחיר יקר למשומש (אבל יש אחריות)

ליביו

פורסם
  • מחבר

יש לי דודים בארה"ב שמגיעים בפסח ככה שאני מסודר אבל אני לא יודע מה כדאי לי להגיד להם ליקנות DSI או DSL אני לא רוצה כל כך משומש לכן אני קונה מישם יותר זול שם עם אתה יכול תגיד מה אתה ההיתה קונה DSI או DSL תודה עמיעד!

פורסם

לי יש משחקים ישנים אז DSL , אבל אם ההפרש בכסף לא קריטי ומתעקשים על חדש DSI כנראה בגלל מסכים טיפה טיפה יותר טובים.

ליביו

פורסם
  • מחבר

עם כבר מדברים על קונסולות ואני רואה שאתה מומחה יש אולי קונסולת גימבוי יותר טובה מהDSים?

פורסם

הDS לא נחשב גימבוי זה סדרת קונסולות חדשה של נינטנדו שעזבה את המותג גימבוי

בכל מקרה היורש האמיתי של הDS בפיתוח מתקדם וצפוי לפחות חומרתית ופיצרים להיות הרבה יותר טוב

חוץ מזה לפי ההכרזה הוא יתמוך גם אחורנית במשחקי DS וDSI ככה ששווה לחכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים