פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אין כמו מוזילהtab windowsfast and stabilityפעם השתמשתי באקסלפורר וקצת במוזילה עכשיו לגמרי ההיפך-מוזילה rulz!
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אני משתמש קבוע במוזילה.אבל יש בעיה אחת שאני שם לב אליו והיא כתיבת ההודעות בפורום הזה. זה לא כלכך נוח ומסיבות שונות, יש כמה בעיות שהן לא מובנות לי... אבל לא משהו רציני.מומלץ ביותר
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אני משתמש קבוע במוזילה.אבל יש בעיה אחת שאני שם לב אליו והיא כתיבת ההודעות בפורום הזה. זה לא כלכך נוח ומסיבות שונות, יש כמה בעיות שהן לא מובנות לי... אבל לא משהו רציני.מומלץ ביותרגם אצלי יש את הבעיה הזאת אבל זה לא ממש רציניאני אשלח להם אולי אימייל אם הם יוכלו לפתור את הבעיה הזאת בגרסאות הבאת
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים גם אצלי יש את הבעיה הזאת אבל זה לא ממש רציניאני אשלח להם אולי אימייל אם הם יוכלו לפתור את הבעיה הזאת בגרסאות הבאתתעדכן אותי אם יש תגובה מהם
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים מוזילה/מוזילה פיירבירדממולצים ביותראני משתמש במוזילה איזה שנה, וזה הרבה יותר טוב אולי באתרים ישראלים פחותאבל זה עדיין שולט מבחינת זרירות/ נוחות שימוש
פורסם 2003 באוקטובר 1122 שנים מוזילה עם כל השטויות שלו בהוספת טאגים בתגובות ושינוי שפות עדיין הוא הכי מהיר ונוח, במיוחד אם אתה גולש הרבה בHWZ שעובד לאט מאוד עם הIE וגם קורס אחרי כל תגובה. אפשר להגיד שהאתר הזה ממיר אנשים לצד המוזילאי טוב מאוד
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים מחבר מצטער שרק עכשיו הגבתי..תודה רבה!התקנתי את המוזילה..לצערי לא הצלחתי להבין איך אני משתמש בעברית.. אבל באמת תודה לכולם על הענות הרבה!ממני, Viper
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.