עבור לתוכן

נינטנדו הכריזה על היורש של הנינטנדו DS

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הקשר של האוכל עכשיו?

אם הם היו רוצים - מחר היתה להם חווית אונליין וחנות ומפתחים עצמיים מקבילה, ללא קשר להפרשים בין החומרות והמחירים בהשקה לפני 3 ו4 שנים בהתאמה.

וזה שאפילו האייפון מקבל שוטרים צד שלישי יותר מהקונסולות של נינטנדו - זה לא שום דבר לטובת נינטנדו.

ליביו

דיברתי על עניין התמחור שהיה בהתחלה

היום התמונה שונה כי המתחרות הורידו מאוד במחיר אבל בהשקה המצב היה מאוד שונה

בעניין האונלין האונלין בWII מתפתח

הוא אף פעם לא יהיה בWII כמו שהוא בPS3\PC\360

אבל יחסית למה שהיה בהשקה למה שקורה היום הוא התפתח מאוד

לא סתם הזמנתי את מונסטר אונטר 3 בהזמנה מוקדמת

ואני גם קונה לפעמים משחקים מהחנות המקוונת

לצפות לאונלין כמו בפלטפורמות הHD זה מיותר ומי שמשחק בעיקר באונלין לא צריך לקנות את הWII

ולמעשה בתימחורים של היום הWII מתאים בעיקר למעריצי נינטנדו וזהו כי שנאטל והתוסף של סוני יצאו יהיו גם למתחרות קזואל\משפחות \כושר

העניין שנינטנדו עשתה את זה בשיא בלי מתחרות אמיתיות

אני מסכים עם liviur. בחנות המקוונת יש מספר משחקים מעולים (ציינתי את שמם באחד הדיונים שפתחתי), אבל בגדול השירות אכזבה נוראית וחבל. עצוב שנינטנדו לא רואים את הפוטנציאל האדיר שיש ל-VC. אני עדיין מאד אוהב את ה-DSi ואני לא מצטער על התוספת הכספית בהשוואה ל-DSL, אבל המכשיר יכל להיות הרבה יותר טוב. אגב, גם אני כועס מאד על נינטנדו שהחליטו להוציא גרסה חדשה למכשיר כל חצי שנה.

הVC מעולה למי שלא שיחק במשחקים הישנים

יש שם מבחר קונסולות ומשחקים מעולה -כן חסר אומנם משחקי גימקיוב בגלל הגבלת שטח אכסון וממשק שונה

ובעיקרון חבל שלא נתנו שליטת WII רגילה כאופציה בכל המשחקים ואיזה ליטוש ל480P ומסך רחב לכולם

אבל מבחר המשחקים מצוין

לWIIWARE יצאו משחקים טובים -אולי לא הרבה אבל זה שרות שהתחיל מאוחר ואם ההגבלות של האכסון והחומרה של הWII

בדור הבא אם נינטנדו לא יפשלו הVC כבר יוכל לקבל משחקי גימקיוב וWII ובתקווה גם אם כמה פילטרים לשיפור התמונה

והWIIWARE יוכל לקבל משחקים הרבה יותר גדולים

תראו סוני לפי השמועות תימכור משחקי PS2 בPSN

מיקרוסופט וסוני אם השמועות נכונות ימכרו גם משחקי דרימקסט

נינטנדו לא יכולה לעשות את זה כרגע בWII

פורסם

DSi הושק לפני שנה ואת המשחקים הטובים בחנות המקוונת אפשר לספור על יד אחת. (רכשתי את כולם) זה פספוס נוראי מצד נינטנדו ומראה שהם לא יודעים לנצל את הפוטנציאל הכלכלי האדיר של החנות מצד אחד והזניחו את אחד הפיצ'רים העיקריים של המכשיר מצד שני. אחרי הכל בלי חנות נשארנו רק עם מסכים משודרגים ומצלמה שאף אחד לא משתמש בה. אני לא מצטער שרכשתי את ה-DSi, אבל החנות המקוונת הייתה הסיבה העיקרית שהעדפתי את המכשיר על פני DSL. אם זה לא מספיק פתאום נינטנדו מביאים את ה-DS XL שזו בכלל סטירת לחי. כאילו מה היה קשה להכריז על שני המכשירים בו זמנית ולאפשר לצרכנים לבחור בין DSi XL ל-DSi הרגיל? ועכשיו הם מביאים את היורש ל-DS. לעזאזל איתם.

פורסם
  • מחבר

נינטנדו עושה מה שאפל עושה באיפון וסוני עושה בPSP מהבחינה של גרסאות חדשות

שלא נדבר על חברות סלולר

אני מסכים שזה די מעצבן שאתה קונה גרסה מסוימת ופתאום יוצאת אחרת יותר משופרת

אבל ככה השוק היום ואין מה לעשות בנוגע לזה

בעניין חנות ההורדות בDSI -זה לא הולך להיות משהו גדול בדור הזה אז אל תצפה לזה

זה התחיל מאוחר ומוגבל רק לDSI ומעלה שגם ככה היה ידוע שהDSI הוא מכשיר מעבד עד שה"סופר DS" יהיה מוכן

פורסם

קרירין - לדעתי המשחקים בVC דווקא שווים רק למי שיש נוסטלגיה למשחקים הישנים.

כל מי ש"חדש" בנושא הגיימינג יחטוף שבץ מלראות את הגרפיקה והגיימפלי של פעם, מי שמתגעגע למשחקים ההם יהנה.

לגבי ה"מוגבלות" של הWIIWARE והDSIWARE - סורי לא מקבל את מה שאתה אומר לגבי מקום וכו, העובדה היא שאפילו לIPHONE במסגרת מגבלות דומות יש כותרים נפלאים, שחלקם - אפילו ברמה של מה שנמכר במכיר מלא אצל נינטנדו (לדוגמא - אהם GTA:CW ב10 דולר) , או משחקונים קטנים שגורמים לWIIWARE להיראות כמו NES לעומת PSP. אם יצירתיים - תתפלא כמה אפשר להכניס בכמה מגות בודדות (חבל שאין לך אייפון להיוכח).

את כל השיפורים האלו ד"א - אפשר לעשות בעידכון גירסא גדול.

לב - מהות העובדה שאני מאוכזב זה כי היה לי כבר DS LITE וקניתי DSI מתוך תקווה לשיפור שלא קיים שם (מאותן סיבות שכתבת) , אם הייתי קונה רק DSI במקום DS LITE - הייתי מסכים איתך.

קרירין - זה היה נכון אם נגיד באותה הודעה של ה3DS סוני היתה מכריזה PSP2 תוך פחות משנה.

לגבי האייפון וחברות הסלולר - הקצב שם שונה לגמרי - זה לא קונסולה, שם תוך שנה - שנה וחצי אתה מחליף דור לגמרי.

ליביו

פורסם
  • מחבר

סוני עד היום הוציאה 4 גרסאות שונות לPSP ויש שמועה על אחת חדשה

והPSP יצא שנה אחרי הDS הראשון

נינטנדו גם הוציאו עד היום 4 גרסאות DS ככה שאני לא מבין מה האנטי פה נגד נינטנדו ?

בעניין האיפון החומרה שלו הרבה יותר חזקה מהDS גם בדגם החלש ביותר

והדגם האחרון כבר יותר חזק מהWII בדברים מסוימים אבל אם כל הכבוד לאיפון יצא לי לשחק בחלק מהמשחקים שלו ורובם זבל

זה שעשו לו GTA של הDS באיכות טובה יותר וב10$ לא אומר שיש לו מבחר משחקים טוב

פשוט מבקרים מתיחסים לענין ה10$

לאיפון אין כפתורים סטנדרטים ואין מסך נוסף

שאתה משחק בו במשחקים סטנדרטים אתה מכסה הרבה מהמסך בגלל הכפתורי מגע

שזה אופך הרבה מהמשחקים לגרועים

פורסם

באף גירסא של הPSP אין שיפור חומרה ואין יכולות מתקדמות יותר מדורות קודמים שמבטיחים CONTENT חדש של משחקים.

מה גם שהPSP GO לא בדיוק לאותו שוק.

זה לא המצב עם הDSים.

לגבי המשחקים - אני השוותי את המשחקים של הIPHONE לWIIWARE ולDSIWARE - מה שצריך ליהיות בר השוואה ב2 המקרים, משחקים עד 10 דולר ונעים בין מגות בודדות לעשרות מגות - ב"שוק" הזה - האייפון מסובב על האצבע הקטנה את כל מה שנינטנדו עושים.

סוני לדוגמא הגיבו לזה לא רע - פנו למפתחים של המשחקים המוצלחים יותר לאייפון והשיקו את פלטפורמת הMINIS לPSP, לאחר שראו כי טוב - אפילו עשו אמולטור על הPS3 שיריץ את המשחקים האלו (ואפילו אם קנית לאחת - הם טובים גם לשניה - לא צריך לקנות שוב).

גם רוב המיניס ד"א - יותר טובים מרוב הDSIWARE והWIIWARE ומהווים דוגמא טובה לאיך מתנהלים עם מפתחים עצמאיים.

לגבי טיב הגירסא - גרפית - הגירסא של הIPHONE נראית ורצה הרבה יותר טוב.

לגבי משחקים עם מסך מגע - יש יתרונות וחסרונות - כמו לכל דבר.

ליביו

פורסם
  • מחבר

המשחקי הורדה באיפון שאתה מדבר אליהם הם בפועל המשחקים שאפל מוכרת היום

וזה מה שהיא מציעה מבחינת משחקים בכלל

לנינטנדו זה סתם דבר נוסף בדור הזה וחוץ מזה הVC מפוצצת במשחקים טובים למי שלא משתמש באמולטורים

ובעניין האיפון כמו שאמרתי מקודם אין לו כפתורים סטנדרטים מה שמקלקל את החוויה

בPSP סוני באמת עושה הרבה אבל סוני רוצה לאפוך את ההורדות הדיגטליות לחלק נכבד מההכנסות שלה

נינטנדו בדור הזה לא יכולה לתת משחקים מרובי מגה בלי לבלבל צרכנים לא מבינים שזה רוב הלקוחות שלה

כמה כבר יודעים שלWII יש חריץ זיכרון ?

כמה כבר יודעים איך לחבר אותו לרשת ?

אלו דברים שבעיקר גימרים יודעים אבל כידוע לך גימרים היום הם מיעוט בפלטפורמות של נינטנדו

חוץ מזה אתה אומר שלא היה שינוי חומרתי בPSP ? זה בולשיט האלו זיכרון ל64 מגה במקום 32

והוסיפו מיקרופון פנימי שלא היה בהתחלה

בPSP GO כבר ביטלו את הUMD

עכשיו לא ידוע לי על אף משחק ריטל בDS שלא פועל על כל הדגמים

בטח שכל הנחשבים פועלים שזה מה שחשוב

רק משחקי הורדה לא פועלים וזה כי אין פתרון נוח לזה מבחינת הצרכן

זה לא שנינטנדו תתחיל להשתמש בR4 לזה

ובסדר הוסיפו מצלמות ובולשיט אבל מי חייב אותך לשדרג ?

אתה יכול למכור את הDSI משומש ולחסוך ל"סופר DS "

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים