פורסם 2010 במרץ 2315 שנים שלום לכולם אני קונה בקרוב מחשב חדש ורציתי להתלבט בין שני כרטיסים...מבחינת תקציב אין לי תקציב גדול יותר מבין השניים האלו לכן אשמח לקבל עצה איזה מבינהם עדיף,או אלטרנטיבה באזור ה-650 שקל.אגב שניהם של חברת GIGABYTE.השימושים העיקריים שלי יהיו ברמה ביתית ולא מקצועית כמו פוטושופ/אוטוקאד,קצת משחקים,סרטי HD וכו'(אני סטודנט).יש לי מסך FULLHD 22.מה עדיף לדעתכם?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים שלום לךשמתי לב שהרבה אנשים כאן רושמים צרכים של כרטיס מסך לפוטושופ וכן אלה לתוכנות מסוג זה אתה לא צריך מאיץ גרפי של גיימרים כדאי ליראות סרטים האיכות טוב אתה צריך יציאת HD לא חייב יש הרבה כרטיסי מסךעם יציאת DVI שמלבישים עליו מפצל לHDMI והוא נותן סיגנל של HDמה התקציב שאיתו אתה מכון להשקיע?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר אני מצרף את מפרט המחשב שלי...שמתי לב שכרטיס זה דורש ספק של לפחות 500W לכן אני קונה ספק של 620W.לגבי פוטושופ אולי אתה צודק,לגבי אוטוקאד הבנתי שזו תוכנה ממש כבדה כולל אפשרויות 3D ומצריכה כרטיס מסך חזק.מה גם שלגבי משחקים אני לא יודע כמה זמן יהיה לי לשחק,אני הולך להיות סטודנט.בגדול רוצה שזה כן יריץ משחקים אבל מבין כל האפשרויות זו הכי פחות קריטית.והתקציב אותו אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך הוא עד 700 שקל.תודה.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים אוטוקרד גם אינו צורך כרטיס מסך חזק רוב התוכנות מתבססות על זיכרון שבו אתה צריך לקחת בחשבון בכל מיקרה אני הייתי ממליץ לך על Sapphire ATI Radeon HD5770 1GB PCIe במידה ואתה מכון להוסיף עוד 100 שקלים
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים יש מצב אתה שאתה לא הולך לקנות מהחנות המגעילולה הזאת?אם יש לך כסף לך עוד טיפה כסף לך על 5770.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים אני גם ממליץ על ה5770 אולי אוטו מורידים מחירים והכרטיס שווה כל שקל כרטיס גם לא רע למשחקים ברזולוציה סביר...
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר 5770 יקר לי מדי,אני מוכן מקסימום לקנות את ה-HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI שעולה 735 שקל.אין לי מעבר לכך תקציב.אז עכשיו זה 5750 מול ה-250.אפשר המלצה לגביהם?ה-5750 אמנם DDR5,DX11 אבל רק 128 ביטה-250 הוא 256 ביט.זה לא פקטור?ומה לגבי תאימות?שמעתי ש-ATI עושים קצת בעיות עם תוכנות/דרייברים מסויימים לעומת NVIDIA.זה נכון?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים ומה לגבי תאימות?שמעתי ש-ATI עושים קצת בעיות עם תוכנות/דרייברים מסויימים לעומת NVIDIA.זה נכון?כן, בלינוקס.. וחבל.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים גם אני רוצה לדעת מה המשמעות BIT בכרטיסי מסך כמה שהוא יותר גבוהה יותר טוב?כי ראיתי שכרטיסי מסך עם 350 ביט עולים יותר למרות שיש כרטיסי מסך יותר חדישים מהם כמה זה משמעותי ?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר אבל יש סיכוי שכן ארצה להתקין גם לינוקס על המחשב...אז שורה תחתונה עדיף ה-250 וזהו?
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים אבל יש סיכוי שכן ארצה להתקין גם לינוקס על המחשב...אז שורה תחתונה עדיף ה-250 וזהו?כן
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר יש מצב אתה שאתה לא הולך לקנות מהחנות המגעילולה הזאת?אם יש לך כסף לך עוד טיפה כסף לך על 5770.אז מאיזו חנות אתה ממליץ לקנות באזור חיפה?אני לא רוצה לקנות מחנות רחוקה ממני דרך האינטרנט בגלל עניין האחריות,ולא מחנות שיש לה איזה סניף אחד או שניים...אשמח להצעות אם יש לכם.
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים האמת שגם אני באותה התלבטות. KSP חברה שלא נותנת שירות. גם האחרות לא משהו. אתמול הייתי באיבורי ויש להם הצעה דיי משתלמת למפרט דומה לשלך, אבל גם הם לא החברה הכי אמינה שיש. מוכרים מחשבים כמו עגבניות ומלפפונים בשוק. לפעמים הם קצת רקובים... יש את פריבל בטירת הכרמל. לא קניתי מהם אבל הם לפחות נחמדים. אגב, משום מה הם לא מוכנים להתקין לי מערכת הפעלה חוקית שיש לי בבית!!! אז איך אבדוק שהמחשב תקין? מה המצב אצלך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.