עבור לתוכן

The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

נו איך המשחק?

אף אחד לא נותן רשמים

• תגובות 236
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בינתיים שיחקתי שעתיים.

המשחק על Medium ומעלה נראה פשוט מדהים , המשחק והעלילה סבבה לגמרי (אבל אני רק בפתח).

המערכת קרבות היא קצת יותר Streamlined. אהבתי את השיטה במשחק הקודם למרות שהיא יצרה עומק שלרוב לא משתמשים.

ואני מתגעגע ללשחק עם Controller , עכבר ומקלדת Sucks אחרי שמתרגלים לקונטרולר טוב.

ליביו

פורסם

ניסיתי עם הקונטרולר וזה לא נוח כמו מקלדת/עכבר.

המשחק מתחיל קצת מוזר.

משהו במנוע לא לגמרי מאופס.

יש כמה דברים שאני מאוד לא אוהב, כמו הדרך שאוספים חפצים שמאיטה ומעיקה בגלל תכנון לקוי.

ויש לי גם תלונות לגיטימיות לחוסר נוחות ויעילות בניהול חפצים וביזבוז זמן מיותר בגלל תכנון לקוי.

הCARRYING WEIGHT מציק מאוד.

בקושי יש מקום לסחוב חלק מהדברים שאוספים.

כל הזמן צריך לזרוק דברים, זה כמו יריקה בפנים למאמץ והזמן שאתה משקיע בלאסוף אותם.

חוץ מזה המשחק בנתיים הולך ומשתפר.

כשמגיעים לFLOTSAM בACT I המשחק בעצם מתחיל לצמוח (כולל התסכול מהדברים שציינתי קודם).

פורסם

-ויצ'ר 2 נשמע משחק שכדאי לקנות גם בגלל שהוא נשמע מצויין וגם בגלל היחס הטוב לגיימרים-משחק איכותי לPC בלבד,תכנים של מהדורת אספנים במחיר רגיל,הקשבה לקהילה ועבודה ושיפורים של המשחק-גם בקודם אחרי שיצא וגם בזה שאמור להביא את התיקונים והבקשות של הקהילה.

All The Witcher 2 DLC will be free

פורסם

הלחימה במשחק השני הרבה יותר נוחה, במשחק הראשון זה לא הייתה גמישות והמערכת הייתה מגושמת מידי.

המנוע עדיף על המנוע של המשחק הראשון הוא גם עובד לא רע בכלל, לא ראיתי איתו בעיות.

האסיפת חפצים לא הכי נוחה, אני מאמין שיסדרו את זה ב PATCH (הרבה פעמים צריך להסתובב סביב משהו עד שמוצאים את הזוית הנכונה).

בכל משחק צריך לזרוק, אני מאמין שצריך פשוט לסדר נכון ולדעת מה עדיף להרים בכל שלב, גם במשחק הראשון זה היה ככה למרות שלא היה משקל.

אני חושב שהשני יותר טוב, לא חסר בו בעיות אבל רובן ניתנות לסידור (במשחק הראשון תיקנו את רוב הדברים, אני מאמין שזה יקרה גם הפעם).

פורסם

יש עוד בעיות חוץ מניהול החפצים?

והאם הגדרות הגראפיקה הן כמו בראשון,או כמו ב-BETA שיש רק low-Ultra hard option.?

פורסם

לא נתקלתי בבעיות הורסות משחק בנתיים.

אין קריסות.

אין משימות שבורות (קצת מוקדם עדיין לדעת).

אין סיבה לא לשחק בו.

וניהול החפצים זה לא באמת בעיה.

יש את עניין המשקל שכמובן אפשר להתמודד, והטימטום של לחכות ל SCROLL אוטומטי איטי כדי לראות פרטים נוספים על חפצים ופורמולות.

אפשר לשפר אבל הם לא בעיה של ממש.

מה שכן אולי באמת הגיע הזמן לשדרג כרטיס גראפי.

פורסם

צריך לבדוק אם אנשים לא הוציאו מודים שמתקנים דברים שכאלה...

פורסם

נראה לי אני יחכה קצת שייצאו עדכונים.

וואי כמה זמן חיכיתי שייצא כבר ועד שהוא יצא אמרתי שאני ישלים את הכותר הראשון של MASS EFFECT ואעכשיו אני לא רוצה להתחיל את הוויצ'ר השני ולשחק בשתי משחקים.

אני מקווה שיהיה פתרון מהיר לקטע של ההרמת חפצים (!) והגבלה לתכולה של הדמות, אני שונא שזה מעיק יותר מידי.

פורסם

זה RPG?

פורסם

פורום כרטיס מסך זה במקום אחר.

אני מתפלא עליכם שלא פתחתם דיון ראשי עד עכשיו למשחק הזה.

תמשיכו כאן.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים