עבור לתוכן

The Witcher 2

Featured Replies

פורסם

הקדמת אותי :(

לפעם הבאה, הדרך הכי קלה ליראות את זה זה להוריד את הטריילר, להעביר בערך לזמן שזה מופיע ולהוריד את מהירות ההרצה להכי נמוך שיש (במקרה של VLC זה 0.03).

נ.ב.

יש במשחק נשים לא ג'ינג'יות :o עוד שיפור בהשוואה לראשון :lol:

נ.ב.2

Hans Zimmer theme?

• תגובות 236
  • צפיות 47.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקב...

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

ותודה לאמאזון על החיסכון המדהים!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחרי האכזבות האחרונות - מישהו עדין עושה פרי-אורדר?! :s05:

המשחק היחיד שמצדיק פרי אורדר בעיני - Diablo 3 ;D

פורסם

אני איתך רק אחרי ביקורות אני קונה

רק על בליזרד אפשר לסמוך בעיניים עצומות

פורסם

לא אוהב את הגישה שלכם, דבר ראשון יש עוד חברות חוץ מבליזארד שבמשך שנים עשו עבודה מדהימה פעם אחרי פעם. המשחקים של VALVE לא שווים הזמנה מוקדמת? ואל תתחילו לבכות ש PORTAL 2 קצר, הוא לא קצר מידי, הוא מאוד מספק וכמובן ש VALVE תתמוך בו בשנים הקרובות ותוציא תוספות (הראשונה תצא הקיץ). הם אפילו עושים יותר מבליזארד, VALVE נותנת את כל התוספות בחינם, בליזארד על כל דבר רוצים כסף ועוד כסף.

בקשר למשחק הזה, CDP חברה שמאוד חשובה לשוק ה PC, המשחקים שלה יוצאים רק למחשב, הם אפילו אמרו שכרגע הם לא רואים סיבה להוציא את המשחקים שלהם לקונסולות. THE WITCHER היה משחק מצויין שהרבה בפורום שיחקו בו ואהבו אותו, החברה הוציאה לו עדכונים רבים וסדרה בעיות שבכלל לא נגרמו בגללה (בעיות שקיימות גם ב NWN2 ומשחקים אחרים שמשתמשים באותו מנוע). הם הקימו חנות שכל התוכן בה הוא DRM FREE, עם תמיכה מצויינת ושירות מהיר. בלי GOG חבל גדול ממשחקי העבר שכל כך אהבנו היו נמחקים מהעולם, הם דואגים לשמר את התוכן הזה ולשמור אותו נגיש במחירים הוגנים.

לא נשארו הרבה חברות שמתיחסות בכבוד לשחקני PC, תשתדלו לתת להן בחזרה את אותו היחס ולא להיות תקועים בתחת של חברה אחת שכל מה שנשאר ממנה זה בצע כסף של הבעלים שלה, שלא תחשבו לרגע שבליזארד לא בתהליכי שינוי, כמו כל דבר ש VIVENDI נגעו בו בסוף או שחברה אחרת תציל אותם או שהם יהפכו לזבל.

פורסם

hugemouth אני רק אמרתי שאני מעדיף לחכות לביקורות המשחקים של בליזרד הם מושקעים לא יוצאי דופן( חוץ מ starcraft בזמנו)

מעניין אותי אם אני אתלהב מ diablo 3 או שארגיש ששוב יש פה משחק שמיצה את עצמו

הרי יצאו הרבה משחקים באותה נוסחה

אבל דבר אחד אפשר לומר הם משקיעים במשחקים

פורסם

למי שמעונין להשלים את החסר המשחק הראשון נמכר בגוג ב 4.99$

פורסם

השלמתי!!! :) אבל עכשיו אני מתפתה לקנות גם את 2..לא לא נסיים את אחד קודם זה בטח ייקח לי כמה שנים טובות..

פורסם

:yelclap: במחיר הזה זה באמת משתלם גם למי שיש עותק מלוכלך

(לא מתכוון אליך אלא לאחרים ;) )

פורסם

לי היה עותק מלוכלך ;) אבל אחרי שהתרשמתי קניתי בסטים בהנחה

פורסם

תגידו, מבחינת עלילה, כמה קריטי שאני אשחק בראשון? יש פה ייבוא שמירות, נכון? אז כמה הן ישנו?

פורסם

זה לא מה שהתכוונתי. התכוונתי לפני המשחק בשני.

בוא ננסח את זה ככה- עד כמה זה קריטי זה יהיה אם אני אשחק בשני לפני הראשון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים