עבור לתוכן

למה אתם ממליצים על 5770 במפרטים ולא על 250GTS ?

Featured Replies

פורסם

נכון של 5770 תומך ב DX11 , אבל דיי הרבה אנשים ומוכרים בחנויות ממליצים לי שלמחשב למשחקים כדאי לי ללכת על 250GTS

אני לא הכי מבין בזה ולכן אני דיי מבולבל. זה לא שאכפת לי ש 5770 עולה עוד 200 ש"ח, אני פשוט לא רוצה לעשות בחירה שאצטער עליה.

אז מה דעתכם חברים/מומחים?

המחשב שאקנה מיועד למסך "26 ויהיה דיי דומה למפרט המומלץ שלכם לגיימרים עם I5-750 . ההתלבטות העיקרית שלי היא לגביי כרטיס המסך כאמור.

נא עזרתכם.

פורסם

בראש ובראשינה ביצועים

מה לעשות, הHD5770 חזק יותר ובצורה משמעותית, לא משהו שאפשר ככה להחליק.

דבר שני, דרייברים - הHD5770 בנוי מארכיטקטורה חדשה יחסית ועם כל דרייבר מקבל חבילה נוספת של ביצועים ושיפורים, יש עוד הרבה דרך קדימה.

דבר שלישי, פיצ'רים, אז נכון שGTS250 תומך בפיזיקס, אבל אני דיי בטוח שדבר כמו DIRECTX קצת יותר חשוב מPHYSX לפחות בעתיד...

דבר רביעי, יחס מחיר ביצועים ויחס צריכה\ביצועים, הHD5770 הוא כרטיס חסכוני בחשמל ומתאים למערכות דלות ספק רציני, הGTS250 מוצע היום במחיר של 575-650 שקלים, מחיר קרוב מדיי לHD5770 שעדיף עליו מהסיבות שציינתי.

שלא תבין לא נכון, הGTS250 זה כרטיס נהדר, ביצועיו יחסית טובים למערכות בעלות מסכי 20-22'' אבל הוא פשוט לא מספק את הסחורה כשזה מגיע תכונות התובעניות ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המועילה.

המסך שיש לי הוא "26 FULL HD של סמסונג משולב בטלויזיה. זאת הסיבה העיקרית שבגללה אני מתעניין בכרטיס מסך טוב ומוכן להשקיע בו.

האם ה 250GTS יעמוד בדרישות של המסך הגדול או שלדעתך מומלץ בכל זאת ללכת על ה 5770?

על מה לדעתך מסתמכת הטענה ש"NVIDIA מייצרים כרטיסים למשחקים ו ATI זה לגרפיקאים" והאם יש לה איזה בסיס עובדתי? או שהכל שמועות שמפיצים מוכרנים בחנויות?

פורסם

שתי החברות מציעות מבחר כרטיסי מסך שמתאים לכל שוק, החל מהמשתמש הבסיסי ביותר עם שבבים מובנים בלוחות האם, דרך הגיימר שדורש את ביצועי האקסטרים ועד לגרפיקאים ואפילו מעבדות מחקר ופיתוח, כל חברה והמוצרים שמתאימים לפלח השוק המסויים.

בקשר לשאלה באמצע, הכל עניין של דרישה שלך לביצועים (ישנם אנשים שסטנדרט הביצועים בשבילם בסיסי ואינם זקוקים לכרטיס מסך מפלצתי) והתקציב שעומד לרשותך כעת.

פורסם

על מה לדעתך מסתמכת הטענה ש"NVIDIA מייצרים כרטיסים למשחקים ו ATI זה לגרפיקאים" והאם יש לה איזה בסיס עובדתי? או שהכל שמועות שמפיצים מוכרנים בחנויות?

אוי, מזמן לא צחקתי ככה. משום מה נכון להיום גם הכרטיסים החזקים ביותר למשחקים (כמו ה5870, 5850) וגם המשתלמים ביותר במונחי עלות-ביצועים (כמו ה4770) הם מבית ATI, בעוד שדווקא בשוק המקצועי NVIDIA עדיין חזקה (או לפחות נפוצה) יותר מATI, עם כרטיסי הQuadro שלה.

בקיצור, אל תאמין למה שאומרים לך המוכרים בחנויות. האינטרס שלהם זה לא בדיוק הביצועים שתקבל אלא הכסף שהם יקבלו... כנראה שעל 250GTS הם מרוויחים יותר.

פורסם
  • מחבר

לא ממש התכוונתי להצחיק... זה מה שאמרו לי בכל מיני מקומות, ואחרי שכל אחד אומר לך משהו אחר אתה לא ממש להחליט..

אז הבנתי מכם שכדאי ללכת על 5770, ושהדה פה אחידה אז אלך על זה.

תודה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים