עבור לתוכן

שאלה בקשר לוירטואל PC

Featured Replies

פורסם

הורדתי את הוירטואל PC החדשה שמתאימה לוינדוס 7,

כמובן שכשהורדתי אותה מהדף של מיקרוסופט סימנתי שהמערכת שאני עובד עליה היא וינדוס 7 64ביט....

וזה כדי שאני כמובן אריץ מכונות של 64.

אני כרגע מנסה להריץ וינדוס סרבר 2008--64 על התוכנה וזה פשוט לא עובד,

זה נתקע לי בדוס רושם שאני מריץ מערכת של 64 ביט ושהמעבד לא מתאים לזה....

אבל יש לי מעבד של 64 ביט והוא תומך וירטואליזציה!

אז מה הבעיה פה,אולי התוכנה דפוקה? זהו כבר גרסה שניה של התוכנה שאני מוריד ה,קודמת הית ישנה של 2007SP1

אז העפתי אותה והורדתי את הגרסה הכי חדשה ואני נתקל עדיין באותה הבעיה,

איפה אני מגדיר לתוכנה שיש לי מעבד של 64??

תודה מראש....

פורסם

רגע רגע רגע, עשית לי סלט בראש.

יש לך מערכת של 64Bit? - יפה, הורדת את הגירסא שמתאימה למערכת שלך (64Bit )?, יפה.

VirtualPC יוצרת מערכת וירטואלית שאתה רץ ממנה, ושמחקה מערכת קיימת.

לא צריך להיות קשר בין הנתונים האמיתיים של המערכת שלך, לבין המערכת שהתוכנה יוצרת, זאת בדיוק הסיבה שאתה יכול להתקין על מכונה וירטואלית *כמעט כל מערכת הפעלה.

תנסה לחפש בהגדרות של המכונה הוירטואלית שיצרת, את הגדרות החומרה שלה - את זה אתה רוצה לשנות למערכת של 64Bit.

מקווה שעזרתי.

*) אני לא בקיא במערכות וירטואליות, לכן אני לא רוצה להתחייב שאפשר להריץ כל מעה"פ בעזרת מכונה וירטואלית.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע, עשית לי סלט בראש.

יש לך מערכת של 64Bit? - יפה, הורדת את הגירסא שמתאימה למערכת שלך (64Bit )?, יפה.

VirtualPC יוצרת מערכת וירטואלית שאתה רץ ממנה, ושמחקה מערכת קיימת.

לא צריך להיות קשר בין הנתונים האמיתיים של המערכת שלך, לבין המערכת שהתוכנה יוצרת, זאת בדיוק הסיבה שאתה יכול להתקין על מכונה וירטואלית *כמעט כל מערכת הפעלה.

תנסה לחפש בהגדרות של המכונה הוירטואלית שיצרת, את הגדרות החומרה שלה - את זה אתה רוצה לשנות למערכת של 64Bit.

מקווה שעזרתי.

*) אני לא בקיא במערכות וירטואליות, לכן אני לא רוצה להתחייב שאפשר להריץ כל מעה"פ בעזרת מכונה וירטואלית.

את זה דווקה ניסיתי לסדר כי זה נראה הכי הגיוני,אבל אין אופציה לגביי יכולת עיבוד בהגדרות,יש לגביי דיסקים וכרטיסי רשת,זכרון ועוד הרבה דברים

CPU וואלה לא היה,

אני כבר התקין סרבר 2008 אמיתי ואתאמן עליה אין ברירה, לא הכי נוח אבל זה הכי טוב תכלס,נעבוד עם הייפר-V...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים