עבור לתוכן

בעיה במסך חדש... איך אני מגדיר רזולוציה רצויה?

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי LCD חדשה וחיברתי אליה את המחשב. הבעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מגדיר רזולוציה אוטומטית.

לפעמים זו הרזולוציה הנכונה (משהו עם אורך 720 נדמה לי) ורואים בה טוב וחד.. ולפעמים משהו עם 900 באורך ורואים מטושטש.. עכשיו הבעיה היא כשאני נכנס

להגדרות לשנות רזולוציה, כאשר אני במצב המטושטש , הרזולוציה הטובה לא מופיעה לי פשוט.. אין אפשרות לבחור בה

רעיונות למישהו ???

פורסם

לפחות תפרט על המסך: חברה, דגם, גודל...

ורק שתדע, הכי טוב להגדיר את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו - בהתאם לגודל שלו, לדוגמא:

מסך 24' - הרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 כי זה מסך רחב 16:10.

פורסם
  • מחבר

גודל המסך 32 " ...

פורסם

תגיד... :kopfpatsch:

אתה צוחק עליי?!

איך אתה מצפה שמישהו יעזור לך ככה!? :screwy:

פורסם

אני מניח שהוא מתכוון לטלויזיה 32 אינטש...

אתה עדיין צריך לפרט איזה דגם יש לך...

פורסם

רוב המסכים היום באים בשתי רזולוציות בעיקר אם מדובר בטלויזה אחת היא 720P והשניה 1080P

הראשונה היא לרוב 1366X768 אני אומר לרוב כי זה לא בדיוק 720P אבל רוב המסכים של HD READY באים ברזולוציה הזאת

השניה היק 1920X1080 שנקרא גם FULL HD . הרזולוציות האקזוטיות הן לרוב של מסכי מחשב.

אם כתוב על זה HD READY אז תבחר את הראשונה ואם כתוב על זה FULL HD תבחר את השניה.

משהו עם 900 באורך אומר שהטלויזיה צריכה להתאים את התמונה למסך והיא "תמרח" אותה .

פורסם
  • מחבר

זה הראשונה בוודאות.. הבעיה שזה מגדיר את הרזולוציה לבד.. לפעמים הוא מגדיר כמו שצריך (הראשונה) ולפעמים הוא מגדיר באורך 900 במקום 768 ואז אני לא יכול לשנות את זה חזרה ל768 כי אין את האפשרות הזאת בהגדרות ( 1366 על 768)

פורסם

פעם רביעית... נראה מתי תענה.

איזה דגם מסך, איזה כ. מסך.

ויכול להיות שאתה מדבר על מחשב נייד ?

פורסם

אולי גם קשור לכ.המסך? סיבה אפשרית לכך שאתה לא יכול לשנות את הרזולוציה היא שכרטיס המסך לא מותאם לרזולו' המינימלית של המסך שאליו אתה משדר.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות קודם כל..

מצטער שלא הייתי ספציפי.. המסך הוא מסך 32 אינץ של חברת Haier.. לא יודע איזה דגם בדיוק

כרטיס מסך Gforce 6800Ultra.. הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה, המסך מגדיר רזולוציה לבד.. פעם הוא בוחר ברזולוציה 1360*760 משהו כזה.. ורואים חד וברור.

לפעמים הוא בוחר ברזולוציה 1300*900 ופה אני רואה מטושטש.. עכשיו כשאני מנסה לשנות רזולוציה בהגדות (כשאני נמצא על הרזולוציה הלא טובה) אין לי באפשרויות שם את 1360 על 760...רק רזולוציות שלא מתאימות .

פורסם

לא היה לי NV כבר כמה שנים, אז אני לא זוכר איפה יש FORCE RESOLUTION בדרייברים שלהם...

ניסית את התוכנה Powerstrip ?

פורסם
  • מחבר

לא.. אני אחפש אותה

תודה

פורסם

חפש קודם FORCE RESOLUTION בדרייבר. או חכה שמישהו שיש לו NV יעזור לך למצוא את זה.

אם זה לא יעבוד, POWERSTRIP.

____

אני רק מוודא שהמסכים מחוברים במצב EXTEND ולא CLONE ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים