עבור לתוכן

שוקל לעבור לאינטרנט ולתשתית של בזק בינלאומי

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

כרגע אני משלם על סמייל במהירות 2.5M כ-46 ש"ח ולתשתית של הוט עוד כ-60 ש"ח כל חודש.

נמאס לי כבר מההגבלות של סמייל ואני מרגיש שאני סתם פרייר ולא ממצא את האינטרנט, מזמן כבר שחכתי מה זה גיימינג בגללם.

המחירים פה הם אך ורק של האינטרנט?

http://www.bezeq.co.il/Internet/FastInternet/intsale/Pages/surfingpacks.aspx

כמה תעלה לי התשתית?

שוקל לשדרג ל-4M.

פורסם

אני בחיים לא אבין את הקטע של האנשים פה ששואלים שאלות שרק נציגי שירות מעודכנים בהם!!

מה הקושי בלהתקשר, לחכות 3 דק' ולשאול את נציג השירות\המכירה של החברה כמה עולה להתחבר אליה???

ויש גם את:

http://www.kamaze.co.il/

פורסם
  • מחבר

המטרה בדיונים האלה זה גם לבדוק כמה אנשים משלמים ובמידה ויש מה התלונות.

הלוואי בארץ היה לוקח לענות 3 דק'.

פורסם

אל תתחכם, תעשה טובה.

אם זו הייתה המטרה אז היית שואל שאלות שקשורות.

שאלת רק לגבי המחיר.

אתה תקבל תשובה לגבי מחיר אצל נציג שירות ומכירה.

ובשביל לסיים את הדיון: המחירים בקישור שצירפת הם רק לתשתית, ללא מחיר ספק. אגב, אם היית קצת פחות מפונק, היית מכניס את מס' הטלפון שלך בתיבה השמאלית בדף ואז היו חוזרים אליך עם הצעה בלי שתחכה על קו הטלפון. ותן לי להבטיח לך שהיו חוזרים תוך פחות מחצי שעה, שזה כבר פחות מהזמן לו חיכית אחרי הפרסום בפורום.

ומצטער שזה נפל עליך. זה לא אישי. פשוט אנשים שואלים פה שאלות שאין לנו איך לענות עליהן לרוב, מתוך עצלות ותו לא.

פורסם
  • מחבר

לא קרה שום דבר נוראי שלא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. ביקשתי פה עזרה מחברי הפורום לפני שאני מתקשר לנציג שירות ורואה מה יש לו להציע לי.

פורסם

החבר'ה צודקים. אין לך מה להסתכל לדשא של השכן כי לשכן יותר פז"מ ממך בחברה או לשכן יותר שירותים ממך (טלוויזיה,אינטרנט וטלפון) או לשכן יותר כריזמה ממך והוא יותר שועל ממך .

כל אחד משלם מחיר אחר ובכל מקרה כלקוח חדש של חברה חדשה אתה תקבל את המחיר הנמוך ביותר כדי למשוך אותך אז אין לך מה לשאול מחירים.

ממילא בזק בינלאומי הם מצויינים ולדעתי אין להם מתחרים כרגע.

פורסם

דימה ט., אני מבקש לשמור על שפה נאותה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים