עבור לתוכן

בדקו את עצמיכם: האם אתם גזענים?

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3865531,00.html

ההגדרה של המושג "גזענות" הולכת ומתרחבת, לפחות בפי הערבים והשמאל הקיצוני. מסתבר למשל שמי שתומך בסבסוד שכר הלימוד ללוחמים משוחררים הוא גזען, וכך גם מי שתומך שהכיתוב בשלטי הדרכים בערבית ואנגלית יהיה תעתיק עברי ולא "תרגום" השם... ולמרות שזה לא הוזכר בכתבה, לא נשכח שגם "חוק דרומי" כונה גזעני בידי הח"כים הערבים, למרות שהוא מתייחס לגנבים ופורצים באשר הם (על ראש הגנב בוער הכובע, מישהו?).

זה היום. כנראה מחר מי שיגיד שישראל נלחמה במצריים או שהיו כאן עשרות פיגועים שבוצעו בידי ערבים - גם הוא גזען...

• תגובות 57
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידי לי .. מה אתה רוצה ?

::)

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שיפסיקו לקרוא לכל דבר בשם "גזענות" כדי לפסול כל דרישה שהיא מהערבים - למשל "לא תגנוב". ואם במקרה אתה תומך בעמדת מפרסמי הדו"ח, אני גם רוצה שתמצא לעצמך מקום אחר לחיות בו. ערב הסעודית, למשל.

פורסם

אני מסכים עם עמדתו של VIC07

אני רוצה שיפסיקו לקרוא לכל דבר בשם "גזענות" כדי לפסול כל דרישה שהיא מהערבים - למשל "לא תגנוב".

תומך בהחלט

גם אני רוצה שיפסיקו לקראו לכל דבר "גזענו" כדי לפסול כל דרישה שהיא מהרוסים - למשל "לא תגנוב"

בארץ יש יותר מ 300,000 (!!!!) עולים שהם חסרי דת, אנשים שקיבלו מענקי עליה ברמאות, האם זה לא עם של גנבים?

לדעתי צריך לנקוט כנגדם צעדים!

מה אם רוצחי הילדים?

ואם במקרה אתה תומך בעמדת מפרסמי הדו"ח, אני גם רוצה שתמצא לעצמך מקום אחר לחיות בו. ערב הסעודית, למשל.

ואם במקרה אתה מתנגד לעמדת מפרסמי הדו''ח אני גם רוצה שתמצא לעצמך מקום אחר לחיות בו. ברית המוצצות , למשל

נ.ב אל תשכח לקחת איתך את הבוגד ליברמן ומפלגת המחמד של פוטין/מדבב/לוקשנקו שלו

פורסם

רוסים לא גנבים, ערבים כן. זו עובדה אפילו אם קשה לך להתמודד איתה.

לא ידעתי שסבסוד שכר הלימוד ללוחמים משוחררים זו גזענות. האם רפי אתה תומך בדעה הזאת?

אגב, ממתי "שוללי קיומה של מדינת ישראל כמדינה יהודית" הם גזע?

פורסם

גם אני רוצה שיפסיקו לקראו לכל דבר "גזענו" כדי לפסול כל דרישה שהיא מהרוסים - למשל "לא תגנוב"

בארץ יש יותר מ 300,000 (!!!!) עולים שהם חסרי דת, אנשים שקיבלו מענקי עליה ברמאות, האם זה לא עם של גנבים?

לדעתי צריך לנקוט כנגדם צעדים!

מה אתה מזיין בביצים תגיד לי?

מספיק שבנאדם לא יהודי מהצד הנכון והוא כבר מוגדר כחסר דת ע"י הרבנות.

אבל מבחינת חוק השבות יש לו זכות לעלות לארץ, מה גניבה בזה?

מה גם, שאחר כך, אותו רוסי נהיה אזרח למופת, בעוד שלפי הלשכה המרכזית

לסטטיסטיקה רוב האסירים בבתי הכלא הם ערבים.

פורסם

אני חושב שהוא התבטא בציניות כלפי VIC07.

פורסם

הציניות היתה במשפט הראשון ("מסכים עם VIC", "תומך בהחלט"), אבל הדוגמאות בהמשך ההודעה הן דברים שהוא (למיטב הבנתי וזכרוני) באמת מאמין בהם.

פורסם

מה אתה מזיין בביצים תגיד לי?

מספיק שבנאדם לא יהודי מהצד הנכון והוא כבר מוגדר כחסר דת ע"י הרבנות.

אבל מבחינת חוק השבות יש לו זכות לעלות לארץ, מה גניבה בזה?

מה גם, שאחר כך, אותו רוסי נהיה אזרח למופת, בעוד שלפי הלשכה המרכזית

לסטטיסטיקה רוב האסירים בבתי הכלא הם ערבים.

תרשה לי לתקן:

מה גם, שאחר כך, אותו רוסי נהיה אזרח למופת עם נאמנות למולדת ובוז מלא לתרבות הישראלית.

פורסם

אפשר בבקשה לשחרר מהשטות של רוסים VS ערבים, שרפי ניסה (בהצלחה...) להסיט אליה את הדיון?

פורסם

תרשה לי לתקן:

מה גם, שאחר כך, אותו רוסי נהיה אזרח למופת עם נאמנות למולדת ובוז מלא לתרבות הישראלית.

רק משהו אחרון בנושא ,איזה תרבות יש לישראל ? ישראל היא מדינה של עולים ,וכמו כל מדינה של עולים יש בה זרמים שונים ,לכן אי אפשר להגדיר משהו כ"בוז מלא לתרבות הישראלית ".

בקשר לחסריי דת ,זה לא אשמת אותו ילד רוסי מסכן שבמיקרה אמא שלא לא יהודיה ,אבל הוא עלה לארץ ,משרת בצה"ל ,משלם מסים ,ואפילו אולי יעשה גיור בשביל לבנות פה משפחה רגילה .

פורסם

תרשה לי לתקן:

אתה מוכן לפרט קצת על ה"תרבות הישראלית" הזו בבקשה? כי במלוא הרצינות אין לי מושג קלוש על מה אתה מדבר...

אני רואה שהבחור ^^ הקדים אותי, אני שמח שזה לא אני שלא מבין.... :cool2:

פורסם

אני מסכים עם vic07 אבל בעצם כל דבר שהיהודים עושים זה גזעני.

אולי מלבד למות בפיגועים, למות בתאונות דרכים או למות באופן כללי. זה נחשב הומאני.

רק משהו אחרון בנושא ,איזה תרבות יש לישראל ? ישראל היא מדינה של עולים ,וכמו כל מדינה של עולים יש בה זרמים שונים ,לכן אי אפשר להגדיר משהו כ"בוז מלא לתרבות הישראלית ".

נכון. אני לא חושב שליהודים ישנה תרבות. הכוונה תרבות מוסיקאלית ותיאטראלית, כי זה היה דיי אסור הילכתית ונחשב בזבוז זמן לימוד תורה.

(אני חושב. תקנו אם אני טועה). אישית אני לא חושב שיש גם דבר כזה תרבות ישראלית, אלא אם הכוונה למוסיקה מזרחית.

שגם היא לא כל כך ישראלית אלא מזרחית.

טוב אולי פיוטי מזמורים וחזנות.

כל עולה הביא את תרבות הארץ ממנה הוא עלה.

אני לא רואה בכך שום פסול ולא רואה צורך למשל לאחד תרבויות לתרבות אחת.

פורסם

אפשר בבקשה לשחרר מהשטות של רוסים VS ערבים, שרפי ניסה (בהצלחה...) להסיט אליה את הדיון?

אחד אחרון וזהו.

...ובוז מלא לתרבות הישראלית.

זכותו המלאה.

לגבי הדיון עצמו, זה דבילי, כל אחד במידה זו או אחרת הוא גזען

ומי שמתכחש לזה לדעתי פשוט נאיבי.

פורסם
הציניות היתה במשפט הראשון ("מסכים עם VIC", "תומך בהחלט"), אבל הדוגמאות בהמשך ההודעה הן דברים שהוא (למיטב הבנתי וזכרוני) באמת מאמין בהם.

לא, אני לא

רק ניסיתי להבאי דוגמה 1:1 , שפותח הדיון והותמכים בו הם צבועים

נוח להם להיות גזענים ונעלים כלפי אחרים אבל שמדובר בהם פתאום הם קופצים למגננה וקוראים לגזענות

במיוחד כלפי אלה שטוענים כמ ו zam ודומיו שליהודים ולישראלים אין תרבות

אז תנו לי להפתיעה אותכם: כן יש לנו תרבות, תרבות ישראלית ויהודית, זה שנוח לכם לטעון שאין זה משהו אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים