עבור לתוכן

אפשרי לעשות onlive ביתי

Featured Replies

פורסם

למי שלא שמע על ONLIVE

http://en.wikipedia.org/wiki/OnLive

זה הולך להיות שרות הזמנת משחקים גם אם המחשב שלך מחורבן כי המשחק לא יפעל על המחשב שלך אלא על מחשב-על של ONLIVE.

יש לי מחשב אחד שאין איתו בעיות והוא מריץ הכל בינתיים, אבל יש לי עוד מחשב ישן שהוא די מעפן.

מה שאני רוצה לעשות זה לשחק דרך המחשב הישן אבל שהמחשב השני יריץ את משחק, כמו onlive.

אני יכול לעשות דבר כזה ?

פורסם

למה לא להחליף בין המחשבים ?

אם אתה רוצה לשחק בחלק מהזמן במחשב הטוב יותר בחלק מהזמן בחלש יותר אז אולי יש אפשרות, אז ככה :

תצטרך כבלים ארוכים לקלדת ולעכבר\עכבר וקלדת על BT וכבל למסך גם כן ארוך שיגיע עד למחשב השני.

אם המחשבים רחוקים אחד מהשני אז אני חושב שזה לא יילך כי אחרי כמה כבלים של החיבור שהולך למסך האות פשוט יילך, אם הם קרובים אתה צריך לעשות כזה דבר :

תשיג שני מפצלי USB, אחד לעכבר ואחד למקלדת, תחבר הקצה אחד שלו את הכבל העכבר\מקדלת ובקצה שני שלו תמתח כבל USB מכל מחשב, זה לא חובה אבל בלי מפצלים תצטרך כל פעם למתוח את הכבלים ממחשב למחשב.

אתה תצטרך מפצל לחיבור של המסך (כנראה DVI למסך LCD) גם בו תעשה את אותו דבר עם המקלדת והעכבר.

משהו חשוב, אל תחבר את שני החיבורים ביחד, המפצלים זה כדי שיהיה לך נוח לא לעבור מחשב כל פעם, אתה לא חייב אותם.

במחשב החזק יותר אתה תצטרך כרטיס מסך עם יותר מיציאה אחת אם אתה רוצה לעבוד עם המפצלים.

כדי להפעיל את כל הסיפור הזה אתה תצטרך לנתק את החיברום מהמחשב הישן, לחבר מהחדש ואז את בעצם כבר לא קשור למחשב הישן יותר.

עכשיו ברור לך שזה לא פיתרון פרקטי, כל העסק הזה יעלה לך כמו כ.מ חדש וטוב.

פורסם

כן, אני חושב שגם זה יהיה טוב :silly:

לא מאמין שכתבתי את כל זה בלי לנסות לחפש שרות כזה :screwy:

פורסם
  • מחבר

חח תודה בכל זאת NAVK 2

ותודה על steam הזה אבל כדי לשחק ברזולוציות גבוהות צריך לשלם להם :(

הצלחתי לשחק אבל הרזולוציה ממש קטנה (600X800).

אז חפשתי תחליף ונראה לי שremote desktop יכול לספק את מה שאני רוצה.

ושוב תודה.

פורסם

אני אולי אשלם להם (streammygame ) בנתיים לשחק בTitan quest 640X480 די בסדר רק צריך להגדיר את המשחק לעבוד 800X600 או שלא רואים את הטקסט ברור . עדיין התוכנה שלהם סובלת מlag מצתבר וקשה לעבוד איתה (אני חושב שאם לוחצים על refresh זה מסתנכרן מחדש) . עם steam קצת קשה לעבוד אבל אחרי שהגדרתי את steam כמו שהם אמרו באתר זה די עזר. אני עדיין עם VNC על המחשב השני כדי לסדר בעיות של אובדן סינכרון. התוכנית חייבת שהחלון יהיה בפוקוס והיא מעבירה את החלון שבפוקוס מה שמסבך את העבודה עם steam . יש גם בעיה של רגישות עכבר ששמתי לב ולקליקים לא מדויקים שבטח נגרמים מההורדת רזולוציה.

בסך הכל זה לא טריוויאלי אבל עובד. כבר ניסיתי כל מני אלטרנטיבות כמו VNC ותוכנית שנקראת igremote בשניהם עבד די גרוע הigremote לפחות נותן אינדיקציה ל FPS אבל לא הצלחתי לדחוף אותו מעבר ל18 ולא שמעתי קול. בVNC יש להם איזה hook driver אבל בגלל שהEEE של אשתי לא מסוגל להריץ titan quest התוכנית סרבה לעלות.

אני כל כמה ימים יושב ליד המיטה של הבת שלי ומחכה שתרדם אז אפשר להגיד שיש לי די הרבה ניסיון בנושא (היא בורחת ברגע שאני לא מסתקל לכיוון שלה). בהורות אני פחות טוב אבל אני יעדכן אתכם עוד כמה שנים.

פורסם
  • מחבר

ניסת פעם עם remote desktop ?

אני עדיין לא הצלחתי לפעיל את זה.

פורסם

זה לא יעבוד. זמן התגובה יהיה איטי מדי, כל פעולה צריכה ללכת ולחזור.

-מניסיון

פורסם
  • מחבר

התחברת למחשב שנמצא באותו בית ?

פורסם

כן.

יש לציין שמדובר ברשת אלחוטית, אבל בכל מקרה אני בספק אם זה יהיה שונה מאוד ברשת קווית.

פורסם

FYI - חיבור אלחוטי הוא גרוע מאוד לשימוש שכזה.

פורסם
  • מחבר

אז אצלי זה גם יעבוד גרע כי יש לי רשת אל-חוטית :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים