עבור לתוכן

דעתכם על המפרט הבא? (עבור פרוייקט חדש), פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן על מפרט חדש שישרת אותי, למרות שהSERVER OF NOD תם, אני זקוק למחשב נוסף בחדר , הP35 "נתרם"

בכל מקרה, אני מתכנן על מחשב חזק ומהיר, ואודה לעזרתכם.

נתחיל ממה שכבר יש לי

מארז: LIAN LI V1010

ספק CORSAIR HW1KW.

---

דברים ש"צריך לקנות",

מעבד: I7 920, הבנתי שאין טעם להשקיע ב930. בשביל תוספת של X1 במכפלה.

לוח : GIGABYTE UD7 , (ירדתי מהקלאספייד), הלוח הזה מציע לא מעט פיצ'רים בפחות כסף.

זיכרון: דומינייטור 3X2 GB

קשיחים: כמה שיותר יכנסו במארז, בשאיפה להכניס גם צמד SSD של אינטל

כרטיסי מסך: אני לא יודע עדיין לאן ללכת, כרטיסים של ATI, או לחכות לחדשים של NVIDIA. דעתכם? תקציב של כ2.5K

כמובן שכל הדרעק הזה יקורר עם מים, עבור השקט המופתי שאני צריך.

פורסם

לפי הבחירות אני מניח שמתוכנן OC, וכהרגלי אני מציע שתתיעץ גם בפורום OC לגבי הבחירות שלך ושלנו.

בקשר לכרטיסי המסך, Nvidia צפויים לצאת באפריל אאל"ט, אבל לפי השמועות ב-TechPowerUp לא צפויים להוות בחירה עדיפה על ATI מבחינת עלות\תועלת. שוב אני מדגיש - שמועות. יש שמועות על תמחורים ופנטזיות על מה יהיו הביצועים, והסה"כ נראה לא מבטיח. מה תהיה המציאות? :nixweiss:

אבל אם אתה לא לחוץ - חכה. מה יש לך להפסיד?

ועכשיו לגופו של מפרט - מה אתה מתכוון להריץ על המחשב? איזו תצוגה אתה מתכוון להפעיל איתו (רזולוציות בבקשה)? יש מגבלת תקציב כלשהי? מה השיקולים\עדיפויות? (לדוגמא - מה נפח האיחסון הרצוי, עלות לעומת מהירות, Raid וכיוב')

יש רשימה של שאלות בכללי הפורום, ככל שתענה על יותר מהן נדע למקד יותר את התשובות שתקבל.

פורסם
  • מחבר

משחקים, תוכנות תלת מימד, ישנה עדיפות גבוהה לביצועים ומהירות (ולכן אני בשאיפה לרכוש צמד SSD של אינטל 80GB )

רזולוציה?

עדיין לא קיבלתי החלטה אם לעשות שימוש ב42FHD, או בשילוש מסכים על השולחן

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים