עבור לתוכן

חבילת גלישה סלולארית -תעבורה של 30mb ???

Featured Replies

פורסם

היי

אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

פורסם

יש 150 מגה ב 45 שח וזה די מספיק למי שרק מתעדכן בפורומים +YNET +אימייל בחוץ וכולי ..יוטיוב ודיומיו פשוט יחסל את החבילה

ואגב באורנג יש עוד 3 גיגה לפורטל שזה מעפן אבל מעביר שעמום :silly:

פורסם

30MB זה נפח זעום ואתה תגלה שאתה גומר אותו די מהר, בהתאם לסוג הסלולרי שיש לך. 150MB בהחלט צריך להיות מספיק לך. תבדוק אם יש אפשרות לקחת את החבילה של ה-30MB ובמידת הצורך, לשדרג ל-150MB, תמורת תוספת תשלום. כך תוכל לבדוק אם 30MB מספיקים לך או לא ולשדרג במידת הצורך.

פורסם
  • מחבר

ממש בדיחה העניין הזה... :-\

אולי העובדה שאני בלי התחייבות ויכול לעבור מתי שבא לי תגרום להם להיות יותר נחמדים אליי...

מישהו יודע איזה חבילות יש בחברות אחרות ?

אגב איתי, אתה עובד\משתמש ב Waze ?

פורסם

משתמש. אין לי שום קשר עסקי כזה או אחר איתם.

פורסם
  • מחבר

^הבנתי....אני מעוניין לקנות מכשיר אנדרואיד שחלק מהמטרה זה שימוש כ GPS, התוכנה עושה את העבודה ?

אאל"ט צריך להיות מחובר לאינטרנט כדיי לנווט, זה "יצרוך" חלק מחבילת הגלישה שלי ?

פורסם

כן, כמובן שזה יצרוך חלק מהחבילה החיצונית שלך כיוון שWAZE מורידה את המפה בזמן אמת מהאינטרנט הסלולרי. וגם דורשת עזרת AGPS.

לי יש 5800 ומניסיוני, יותר זול ונוח לעבוד עם Sygic. (אני עובד עם גירסה 7, ויש גירסה חדשה 10 שיצאה החודש)

בSygic יש את כל המפות של ישראל מראש כך שהתוכנה עובד OFFLINE וגם ללא עזרת AGPS הסלולרי.

תוכנה נוספת שעובדת באופן לא מקוון היא Ndrive, אותה לא ניסיתי.

פורסם

בWaze לאייפון אפשר להוריד מפות כשיש לך חיבור ויי-פיי ואז להשתמש בהם אחר כך, אני לא יודע מה עם התוכנה לאנדרואיד

פורסם

natim9, מבחינת צריכת נתונים, דימה ט. נתן תשובה מלאה.

אם אתה שואל אותי, באופן אישי, Waze היא התוכנה הטובה ביותר שיש כרגע לניווט בסלולרי. היא חינמית והעלות היחידה שלה היא צריכת נתונים. שימוש ממוצע של Waze, לנסיעה עירונית, גובה מחיר של כ-250KB. הלוך-חזור זה כבר קרוב ל-500KB. מן הסתם בנסיעה מתל-אביב לחיפה אתה גם יכולה להגיע ל-1MB בקלות.

אם גם כך האינטרנט שלך עולה לך הרבה, ואתה רוצה אותו לעוד שימושים, אז אין לך ברירה, אלא להתפשר ולעשות שימוש בתוכנת ניווט אחרת, למשל Sygic. אולם, קח בחשבון שכל תוכנות הניווט הללו הן בתשלום. התוכנה היחידה שהיא חינמית היא Waze, המחיר שאתה משלם הוא עניין האינטרנט.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות חברס

בנוגע לSygic, יש לה גירסה לאנדרואיד ? (באתר ראיתי רק ל WM / Symibian)

ואם אנחנו כבר בנושא, אני בונה על ה HTC dream G1 , יש למישהו ניסיון איתו ? אני אוכל פשוט להכניס את הסים שלי ולהתחיל להשתמש ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים