פורסם 2010 במרץ 2015 שנים היי,אני מעוניין לקנות מחשב נייד מחול בתקציב של עד 1500$.המחשב הולך לשמש לעבודה משרדית כבדה יחסית, הרבה תוכנות שפועלות ביחד חלקן כבדות (פוטושופ לדוגמא).הגודל והמשקל של המחשב מאוד חשובים - עדיפות לכמה שיותר קטן וכמה שיותר קל אבל כמובן שלא יהיה מיני נייד... אני צריך מחשב יחסית חזק.יש לי עדיפות ל DELL - אפשר להגיד שחובה.אשמח לקבל המלצות לדגמים או מפרטים של דל, אני כבר ארכיב את המפרט דרך האתר הרישמי של DELL.תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 20.03.2010 בשעה 15:10:13בנוסף חשוב שיהיה לו כרטיס מסך מכובד (ולא מובנה) בשביל שיוכל להריץ גם משחקים חדשים שיוצאים לשוק.
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים ת'רד דומה שלי - מניח שתוכל לקבל משם הרבה מידעhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454410.0
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים האמת שאני מחפש מחשב בדיוק בתקציב הזה, גם מחו"ל, לאותם צרכים פחות או יותר.אשמח להמלצות!
פורסם 2010 במרץ 2315 שנים מחבר בהודעה הראשונה כתבתי ש DELL זה בגדר חובה אז אני אתקן את דברי:אני מחפש חברה שאפשר לרכוש את המחשבים שלה בחול עם אחריות שתפוס לארץ.חשוב מאוד מאוד שלחברה הזאת תיהיה תמיכה טובה ומלאה בארץ (כמו ל DELL)
פורסם 2010 במרץ 2415 שנים ל-X201 שהוזמן בשירשור לעיל יש 3 שנים אחריות בינלאומית. אין סיבה שלא תוכל לקבל אותה אם תקנה בחו"ל לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.