עבור לתוכן

אינטרנט אקספלורר עושה שכל התמונות יהיו רכות

Featured Replies

פורסם

שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי).

הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום:

4mztytmnudc5.png

מה לעשות? תודה מראש! :)

פורסם

לעבור לFF/Crome :yelclap:

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מעוניין לעבור לכרום או פיירפוקס כיוון שהם פחות עיקביים ולדעתי IE8 הוא יותר טוב. אז עם למישהו יש פיתרון אחר אז תנו לי בבקשה

פורסם

אצלי בIE8 זה לא ככה.. תנסה לעשות איפוס דפדפן.

פורסם

אני לא ממש מעוניין לעבור לכרום או פיירפוקס כיוון שהם פחות עיקביים ולדעתי IE8 הוא יותר טוב.

למה אתה מתכוון כשאתה אומר עיקביים?

פורסם
  • מחבר

אני מתכון שנגיד אם אתה לוחץ על משהו אז לא תמיד זה נטען תרתי משמע יש שם המון באגים

פורסם

שים לב שמצד ימין למטה מעל השעון רשום לך שגודל הדפדפן הוא 100%

ולא מעבר או פחות, לפעמים עושים עם הגלגלת CTRL + סיבוב עם הגלגלת אחורה או קדימה וזה גורם להגדלה של הדפדפן יחסית לרזולוצית המסך, ואז זה נראה מכוער כמו שהראת כאן

:P

פורסם

אני מתכון שנגיד אם אתה לוחץ על משהו אז לא תמיד זה נטען תרתי משמע יש שם המון באגים

אתה מודע לעובדה שזה כי האתרים כתובים דפוק, ולא בגלל הדפדפן?

ואנשים כמוך רק תורמים לזה, ואחרי זה מישהו עם לינוקס שאין לו IE לא יכול לצפות באתרים ישראליים, כי הם לא שמים זין על כל מי שלא משתמש בIE.

פורסם
  • מחבר

שים לב שמצד ימין למטה מעל השעון רשום לך שגודל הדפדפן הוא 100%

ולא מעבר או פחות, לפעמים עושים עם הגלגלת CTRL + סיבוב עם הגלגלת אחורה או קדימה וזה גורם להגדלה של הדפדפן יחסית לרזולוצית המסך, ואז זה נראה מכוער כמו שהראת כאן

:P

תודה רבה זאת בדיוק הייתה הבעיה!! עכשיו שיניתי את האחוזים וזה הסתדר!

פורסם

שמח לעזור

קרה לי אינספור פעמים

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים