פורסם 2010 במרץ 1915 שנים שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר אני לא ממש מעוניין לעבור לכרום או פיירפוקס כיוון שהם פחות עיקביים ולדעתי IE8 הוא יותר טוב. אז עם למישהו יש פיתרון אחר אז תנו לי בבקשה
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים אני לא ממש מעוניין לעבור לכרום או פיירפוקס כיוון שהם פחות עיקביים ולדעתי IE8 הוא יותר טוב.למה אתה מתכוון כשאתה אומר עיקביים?
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים מחבר אני מתכון שנגיד אם אתה לוחץ על משהו אז לא תמיד זה נטען תרתי משמע יש שם המון באגים
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים שים לב שמצד ימין למטה מעל השעון רשום לך שגודל הדפדפן הוא 100% ולא מעבר או פחות, לפעמים עושים עם הגלגלת CTRL + סיבוב עם הגלגלת אחורה או קדימה וזה גורם להגדלה של הדפדפן יחסית לרזולוצית המסך, ואז זה נראה מכוער כמו שהראת כאן
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים אני מתכון שנגיד אם אתה לוחץ על משהו אז לא תמיד זה נטען תרתי משמע יש שם המון באגיםאתה מודע לעובדה שזה כי האתרים כתובים דפוק, ולא בגלל הדפדפן?ואנשים כמוך רק תורמים לזה, ואחרי זה מישהו עם לינוקס שאין לו IE לא יכול לצפות באתרים ישראליים, כי הם לא שמים זין על כל מי שלא משתמש בIE.
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים מחבר שים לב שמצד ימין למטה מעל השעון רשום לך שגודל הדפדפן הוא 100% ולא מעבר או פחות, לפעמים עושים עם הגלגלת CTRL + סיבוב עם הגלגלת אחורה או קדימה וזה גורם להגדלה של הדפדפן יחסית לרזולוצית המסך, ואז זה נראה מכוער כמו שהראת כאן תודה רבה זאת בדיוק הייתה הבעיה!! עכשיו שיניתי את האחוזים וזה הסתדר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.