פורסם 2010 במרץ 1815 שנים היי אשמח לקבל עזרה! (מפרט 1)1.לפני הכל בכמה הכרטיס יותר ארוך? כי אם הוא יותר גדול מה8800 שיש לי אז אין מה לדבר!2.האם שווה לי להחליף בכלל כי בגדול הוא מספיק לי חוץ מכמה כרטיסים שקצת מגמגמים..3.בכמה הוא יותר חזק מה8800 שיש לי במיוחד שרזולוצית המשחק שלי היא 1280X720.4.ואם כן! אז מהפרט שלי מספיק טוב לכרטיס כזה?תודה לעונים!
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים ברזולוציה כזאת נמוכה ספק אם תבחין בהבדל האמת, הHD5850 אמנם הרבה יותר חזק אבל גם מיועד לדרישות מפלצתיות, ולכן אני יכול להגיד ששידרוג לא ממש ישתלם לך, אפילו כשפער הביצועים כל כך גדול.לגביי הגודל, הHD5850 ארוך מ8800GTS 512MB בסנטימטר אחד.
פורסם 2010 במרץ 1915 שנים אם אתה מתכנן לשדרג בזמן הקרוב את המסך שלך למשהו עם רזולצייה של 1680*1050 או אפילו רזולצייה גבוהה יותרזה רעיון טוב, אם לא אתה יכול להסתפק בכרטיס מסך קצת יותר חלש והרבה יותר זול כגון ה 5770
פורסם 2010 במרץ 2015 שנים קשה לי להעלות על הדעת מקרה שבו הכרטיס שלך יתקשה ברזולוצייה נמוכה כל כך כמו 1280X720.לדעתי מיותר לשדרג.
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים אתן לך עצה . בסופו של דבר מי שמשחק עם הכרטיס זה אתר ואין לי ספק שהוא לא מריץ לך כל משחק על מקסימום הגדרות/פילטרים. שלי [GTX285 2GB SC] לא מסתדר כבר בFPS נורמלי [מעל 30] בכל משחק עם מקסימום פילטרים/הגדרות ברזולוציה שדומה לשלך 1440X900. השאלה אם אתה באמת צריך 16XQ לדוגמא במשחק ויש לך את הכסף להשקיע בכרטיס . אני חושב בגלל שאנחנו נמצאים במצב של כניסת כרטיסי DX11 לשוק, כדאי לחכות ולתת למחירים להתאזן ואם תרגיש בהמשך הזמן שאתה כבר לא סוחב עם הכרטיס אז תדע שלפחות הרווחת את המעט זמן שיש תחרות בין ATI/NVIDIA ומן הסתם ירידת מחירים תהיה. אגב אני לא פקטור ולא אף אחד אחר כי כל אחד עושה את השיקול לפי הכיס שלו וכמה שכל שקל שהוא יוציא יתבטא על המרקע . ואין ספק שכרטיס כמו שלי שקניתי אותו מזמן [שנה+] לא צעד חכם ברזולוציה כזאת אבל עדין. אז תאגוד את מה שאמרו לך פה ותעשה את השיקול שלך
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים אתן לך עצה . בסופו של דבר מי שמשחק עם הכרטיס זה אתר ואין לי ספק שהוא לא מריץ לך כל משחק על מקסימום הגדרות/פילטרים. שלי [GTX285 2GB SC] לא מסתדר כבר בFPS נורמלי [מעל 30] בכל משחק עם מקסימום פילטרים/הגדרות ברזולוציה שדומה לשלך 1440X900. השאלה אם אתה באמת צריך 16XQ לדוגמא במשחק ויש לך את הכסף להשקיע בכרטיס . אני חושב בגלל שאנחנו נמצאים במצב של כניסת כרטיסי DX11 לשוק, כדאי לחכות ולתת למחירים להתאזן ואם תרגיש בהמשך הזמן שאתה כבר לא סוחב עם הכרטיס אז תדע שלפחות הרווחת את המעט זמן שיש תחרות בין ATI/NVIDIA ומן הסתם ירידת מחירים תהיה. אגב אני לא פקטור ולא אף אחד אחר כי כל אחד עושה את השיקול לפי הכיס שלו וכמה שכל שקל שהוא יוציא יתבטא על המרקע . ואין ספק שכרטיס כמו שלי שקניתי אותו מזמן [שנה+] לא צעד חכם ברזולוציה כזאת אבל עדין. אז תאגוד את מה שאמרו לך פה ותעשה את השיקול שלך עצה, פאמט, תתקין נקי את המערכת ואל תזבל אותה. אין מצב. אני עם 4870 (כרטיס יותר חלש) ע 1680*1050 והמשחק הראשון שגמגם לי היה מטרו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.