פורסם 2010 במרץ 1815 שנים נראה לי שזה כן רלוונטי לפורום, אך במישה ואני טועה... סורי ;Dרכשתי לא מזמן P55M-UD2הוא מגיע עם תוכנות כמו Dynamic Energy Saver™ 2Smart 6- A Smarter way for PC system Management אתם משתמשים בתוכנות הללו או שמיותר בכלל להתקין אותם?דבר נוסף בנושא, מישהו הבים מה עושה התוכנה הזו (גם מגיע עם הלוח)?AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphoneתודה!
פורסם 2010 במרץ 1815 שנים היימיותר, אני לא מתקין אותם, הריי ברירת המיחדל של הביוס כבר מכוונת לאפשרות של הורדת מהירות ליבת המעבד לחיסכון בחשמל +חימום מיותר של המעבד בעבודה רגילה באינטרנט או בWORD, ברגע שאתה מפעיל מישחק גרפי אוטומטי לוח האם מעלה את מהירות הליבה.רוני
פורסם 2010 במרץ 2115 שנים מחבר זה נכון לגבי ה energy 2 אבל הSmart 6 אם אני לא טועה מבצע OC בצורה מינורית או משהו כזה... בכל מקרה, הבנתי למה אתה מתכוון. אני אוריד אותם אגב, ידוע לך מה התוכנה AutoGreen- Greening your PC via Bluetooth cellphone עושה?
פורסם 2010 במרץ 2215 שנים חברך הטוב גוגל:AutoGreen technology can automatically save power for you simply by your bluetooth cell phone when you are away from your computer.Note: GIGABYTE motherboards do not include a Bluetooth® receiver; the addition of a 3rd party Bluetooth receiver is required. כשהסלולרי שלך הוא מחוץ לטווח ה-bluetooth התדר של המעבד ירד על מנת לחסוך בחשמל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.