עבור לתוכן

טיפ לניקוי מסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

איך ניתן לדעת , שהציפוי נפגע בצורה כלשהיא ?

פורסם

אם אתה רואה כתמים צבעוניים על המסך שלא ניתנים לניקוי, דפקת את הציפוי.

פורסם

אני עם מגבונים לתינוק ;D

פורסם
  • מחבר

יש מסכים בהם הציפוי נמצא בצד הפנימי לא?

אולי, אבל אני לא מכיר כאלה.

תחשוב על זה, מה יעזור ציפוי פנימי בלבד, אם בחלק החיצוני של השפופרת ישתקף כל החדר שלך?

סוף סוף!!

תודה.

חיכיתי להסבר הזה שנים.

שמח לעזור :)

חבל רק שלא היה מי שייתן לך אז את העצה הקודמת שלי ("לא לנקות אם לא יודעים בדיוק איך").

נ.ב השתמשתי עד כה לנקוי המסך של הנייד שלי ברב מגבת לחה,, אתה חושב שזה פגם בשכבת הגנה?

כי יש לי מלא סימנים על המסך מהצד.

ישנן שתי אפשרויות:

1. הכתמים הם כתמי-ייבוש של המים. במקרה כזה, מטלית Microfiber תעלים אותם.

-או-

2. הכתמים הם חלקים מהציפוי שהתקלף. מן הסתם שום מטלית לא תשחזר את הציפוי.

אני מקווה בשבילך שהמסך שלך שייך לקבוצה הראשונה...

אני עובר על זגוגית המסך בתנועות סיבוביות עד שכולה רטובה, מקפל את המטלית השניה לחצי (על מנת שתספוג טוב יותר את המים) ומתחיל לעבור בתנועות סיבוביות על המסך.

אין מה לדאוג, זה לא שורט וזה מנקה את המסך בצורה מצויינת... ממש כמו חדש.

מעניין, ראיתי לא מעט מסכים שעברו טיפול דומה (בדרך כלל ע"י עוזרת-בית נבערת) ונראו כתוצאה מכך כמו אזור אסון - טביעות האצבעות אולי ירדו, אבל הופיעו המון כתמים חדשים.

אולי אתה יכול לבדוק את זה? נסה להאיר על המסך מהצד, עם מנורת שולחן, ולבחון את פני המשטח שלו מכל מיני זוויות.

אם הוא באמת נראה "כמו חדש", אז חוששני שלא מדובר במסך מצופה.

כן... שכחתי לציין.. לא משנה איך מרטיבים את המסך, משנה במה משתמשים כדי לספוג את המים שגם ימנע ממנו להישרט...

Rockford, לא פחות מבעיית השריטות וקילוף הציפוי, כשמשתמשים במים קיימת בעיה של כתמי-ייבוש. זה לא קורה עם מטלית Microfiber ומעט אדים, או מה שיותר נפוץ- הבל-פה (רצוי ללא יריקות... ;)).

וזה מזכיר לי גם כן פרט קטן ששכחתי: לפני הניקוי עם המטלית כדאי להעיף מפני המסך פרורי אבק, אחרת הוא באמת יכול להשרט. אפשר לעשות את זה עם מפוח אוויר או מיכל לחץ-אוויר, ובלית ברירה עם מטאטא-נוצות נקי.

Prog.

פורסם

אני מנקה ככה קצת יותר משנתיים ולא נגרם שום נזק, אתה מוזמן לנסות... ולא, אין כתמי ייבוש אם לא ממתינים עד שהמים מתייבשים ורק אז מנסים לנגב.

נ.ב

המסך מצופה בהתאם לתקן נגד קרינה הבינלאומי TCO 1992.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים