עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

הרגע סיימתי את המשחק,

אפשר להגיד שהוא מותח וטוב, קצת קריפי ומפחיד אבל לא יותר מדי, יותר מבהיל.

בקיצור משחק לא רע בכלל, אני נותן לו 7.5

ולפחות נקודה אחת אני מוריד לו על זה שהוא לא שחיק בכרטיסי מסך בינוניים :-\

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למישהו יש מושג מאיפה אני יכול למצאו שמירות של המשחק? פשוט הלך לי הכל הגעתי עד לנקודה שאני נוסע עם עוד בחור במסילות רכבת...

פורסם

זו ממש ההתחלה...

פורסם

אבל עדיין זה יהיה ממש מבאס אם אני יתחיל הכל מההתחל, אני עם מין רכבת כזאת שיש עליה מכונת יריה אני דיי בטוח שתבינו איפה אני איפה אני מוצא שמירה לקטע הזה?

פורסם

חחח כמעט כל המשחק עם רכבות עם עוד מישהו..

עדיף לך להתחיל מהתחלה.

סיימתי אותו לפני כמה ימים, והסוף ממש דפוק שצריך לברוח :hat:

פורסם

אני בקטע שמתחילים רדת למטרו בדיוק השגתי את הרובה חצים!!!!! איזה כי כיף היה לשחק איתו הרגשתי כאילו אני רמבו חחחחח יש מצב שאתם שולחים לי את השמירה ואומרים לי איפה אני אמרו לשים אותה? שבוע טוב!

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לגמריי סוף דפוק חחחח הזכיר לי קצת את PREY... בסוף...

פורסם

לאיזה ביצועים אני יכול לצפות ברזולוציה 1920x1200 עם המפרט שלמטה?

סבירים? זה יהיה שחיק? אין מה לדבר על High? איפה אני עומד בקיצור...

פורסם

המשחק לא קליל, הוא משתמש באפקטים ממש מרהיבים כשמשחקים גם על DX10, אני חושב שטיפה תצטרך להתפשר על הרזולוציה בהגדרות כאלו.

פורסם

תוכל להריץ על HIGH עם DX9 בצורה חלקה לגמרי, הבעייה שכל היופי של המשחק הוא DX10\11, שמה תצטרך לגמרי לשכוח מAA וAF, להתפשר על חלק מהאפקטים לרמה של MEDIUM והכל יהיה חלק עד חלקים מסויימים שלא ירוצו חלק לאפחד

תהנה

פורסם

מקסים, אין חלק מהאפקטים, יש או V.HIGH בהכול או HIGH בהכול, אלא אם מצאו כבר דרך לשנות הגדרות בקונפיגים ושאני לא מעודכן (סביר להניח, תריץ חיפוש).

אתה תוכל להריץ על HIGH בקלות ברזו' שאתה רוצה בלי פילטרים, V.HIGH ששם המשחק באמת נראה מעלף, כנראה שלא ירוץ חלק לגמרי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים