עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

נתקעתי בשלב מסוים שאני עולה עם בורבון לארץ אחרי שביליתי מתחת לאדמה, קניתי 2 פילטרים למסיכת גז כמו שהוא ביקש ממני אבל אני לא יכול לשים את המסיכה והדמות שלי פשוט נחנקת למוות, אני לוחץ על הכפתור שאמור לשים את המסיכת גז על הפנים אבל שום דבר לא קורה חוץ מזה שיש לי אייקון של המסיכה בצד שמאל למטה בצבע אדום רק שאני לא יודע מה זה אומר.

• תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אומר שאין ברשותך מסיכה תקינה.

מה לעשות?לחפש גופה/להרוג חיל באיזור מסת גוף לא בראש שלא לנפץ את המסיכה ולגנוב לו אותה [כמה מהר שאתה יכול שאתה ללא מסיכה].

פורסם

תודה רבה זה עזר!! :yelclap:

פורסם

אני ממש מתוסכל

יש לי מחשב טוב

מעבד - I7-860

זיכרון 4GB

כרטיס מסך HD5850 שקניתי עכשיו במיוחד בשביל משחקים כאלה והמשחק עובד לי על פאקינג 35-40 FPS וזה בHIGE!

הדרישות האופטימליות של המשחק לפי החברה הם פחות!

מה הבעייה?

פורסם

ואוו, סיימתי את המשחק לפני כמה ימים, אני חייב לציין שמזמן לא נהניתי כל כך מ-FPS, משחק נהדר

פורסם

בדרך כלל אני מפעיל את המשחק ואני מקבל ביצועים בסביבות ה 30 FPS.

אתמול בלילה סתם נכנסנתי אליו, שמתי את ההגדרות על HIGE עם DX11 ורזולוציה 1600X1200 והמשחק רץ לי קבוע על 40 + לפעמים אפילו עמד על 70!

והיום בבוקר לצערי זה חזר להיות על 30 עם אותם הגדרות.

איך זה הגיוני?

הרי ראיתי במו עיני שלמחשב שלי יש את הפוטנציאל להריץ אותו כראוי אבל זה נעלם כל כך מהר..

I WANT IT BACK ):

פורסם

תן מפרט או משהו

שמעתי שלפעמים אורן זריף מתחבר לראוטרים של משתמשים בייתיים, ראוטרים עם סיסמא עוזר לו לפרוץ הרב עובדייה יוסף. כניראה הבוסט היה עבודה של טכנולוגיית הPSYKO-KINEZIX שלו

פורסם

יכול להיות ששיחקת במקומות סגורים וחשוכים יותר אז FPS עולה, וכשהגעת למקומות פתוחים יותר או מוארים יותר הFPS חזר להיות נמוך.

פורסם

מעבד - I7-860

זיכרון 4GB

כרטיס מסך HD5850

ולא אין קשר למקומות סגורים או פתוחים.

אני יכול לצאת מהמשחק עכשיו לעשות ריסט ואז שאני יפעיל שוב הוא יעבוד לי על 30-35

ואז יכול להיות אפילו באותו יום בלי שעשיתי שום דבר מיוחד להיכנס שוב והפריימים לא יורדים מ40 ומגיעים עד ל70.

אז נכון כרגע המשחק עובד לי על 50 ואני לא יצא ממנו עד שאני יסיים איתו כי ככה אני נהנה אבל עדיין אני שואל למה ההפרשים האלו?

פורסם

אני בספק אם הכרטיס 5850 יצליח להריץ את המשחק על 50FPS רציץ על הגדרות מקסימליות [במידה וזה כך].

פורסם

תדרים קופצניים\דליפת זיכרון\וירוסים\אולי אולי בעיות בריג'סטרי(לא הכי מבין בזה).

תנסה להפעיל כמה שפחות דברים בזמן שאתה משחק, אם אתה על אוברקלוק תיבדוק שהוא יציב ושהתדרים של הרכיב לא קופצים למעלה למטה,

זה כנראה הכ.מ אז תיבדוק גם אם יצא ששיחקת והדרייבר הגדיר שאתה על 2D ואז הגדיר תדרים בהתאם...

בקיצור, שם אנטי-וירוס נורמלי, תמחק כל מה שקשור לכ.מ שלך ותתקין דרייבירים רגילים מחדש.

פורסם

DEVEK,

נסה לבטל את ה ADVANCED DOF בהגדרות DX11 במשחק...

פורסם

וואלה אחי עובד שוב פעם על FPS גבוהה אבל עדיין אני הפעלתי את המשחק עם ההגדרות האלו עם FPS זהה משהו מוזר עובר על המחשב שלי..

ואיך זה הגיוני שאם אני מוריד לDX10 עובד לי פחות טוב מאשר DX11 מינוס הגדרה אחת?

פורסם

אחלה משחק, לא קצר מדי ולא ארוך מדי, גרפיקה מעולה... יש קצת בעיות במשחקיות ופעמים שנתקעתי בגלל שה- AI ממש מפגר (אולי בגלל ששיחקתי על Hardest?) לפעמים, אבל בתכלס משחק טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים