עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

סיימון טעות בידיך, המנוע 4A ENGINE פותח מ-0. החברה יצאה מהחברה של סטלקר.

המשחק מהמם, משחקיות שעוד לא ניפגשתי בדומות לה. גראפיקה מעולה (מריץ על מקסימום הגדרות בDX10 בלי AA ואני עם 9.7) ואין נפילות FPS, האקשן והמתח הגובר עושים את שלו וגורמים לי לקפוץ מהכיסא לעיתים תכופות במיוחד. קיבלתי את המשחק הבוקר ורק עכשיו שמתי לב שעבר מלא זמן... מאז COD4 לא הייתה לי חווית משחק שכזאת ;) וכשעולים לעולם הפתוח המשחק ניהיה מהנה פי כמה וכמה, במיוחד עם פגישת הLYBRARIANS...

משחק חובה. נכון שאין מולטי, אבל רצון לשחק בו שוב מובטח כי למשחק יש הרבה סופים והרבה דרכים להגיע אל כל סוף. עלי להודות שהמשחק השתפר פלאים יחסית לשלבי הבטא שיצא לי לשחק בהם, אני אישיתי קניתי בשביל לתמוך בחברה שלפי דעתי טומנת בחובה פוטנציאל ענק, יחסית למשחק הראשון שהחברה הזאת מוציאה לשוק זאת היא הצלחה מסחררת. תראו לי עוד משחק שמגיע לרמת פירוט וליטוש כזאת יחד עם עלילה כזאת? גם לכם INFINITY WARD עולה לראש?

• תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המנוע ממש לא מ-0, הם ביססו אותו על מנועים אחרים.

IW ממש לא עולים בראש כשאני חושב על עלילה :lol: השוואה יותר טובה היא ROCKSTEADY. אני לא מסכים איתך, המשחק ממש לא מלוטש, יש הרבה גליצ'ים האנימציות וה AI לא מדהים (שלא לדבר על ה AI בגירסה של ה 360, שם ניראה לי שהוא בכלל לא עובד). יש עוד בעיות עם המשחק עם בודקים לעומק אבל בכללי אכן מדובר במשחק מרשים ותוצאה טובה.

פורסם

הזוחלים הקטנים יותר קבוע עוברים דרכי שהם קופצים עליי.

פורסם

הזוחלים הקטנים יותר קבוע עוברים דרכי שהם קופצים עליי.

הדבר הזה החליף את הנפילה לרצפה שהייתה ניגרמת בבטא מכל קפיצה של היצורים האלא... מחוות דעת אחרות שאני שומע אני מבין שדעתי כ"כ טובה על המשחק כי ראיתי את הדבר שהמפתחים רצו שהוא יהיה...

אגב, על אילו גליצ'ים אתם מדברים? אני רוצה להפנות את תשומת ליבכם לעובדה שבגירסא הפרוצה של המשחק יש הרבה גליצ'ים דבר שאישית לא ניתקלתי בו בגרסא הקנוייה (כן, שיחקתי קודם בפרוץ)

פורסם

הייתי מסכים איתך אבל יש את אותן בעיות גם בביקורת של GT, אחרי שהורגים מישהו הגופה שלו זזה כל הזמן על הריצפה ועוד כל מיני דברים מוזרים (היה את זה גם ב BF:BC2).

פורסם

אופס טעות בדיון

טוב אם כבר הגבתי פה, המשחק הזה נראה נחמד בסרטוני גיימפליי, כל המשחק ככה? שהולכים במנהרות כאלה עם חבר?

פורסם

הייתי מסכים איתך אבל יש את אותן בעיות גם בביקורת של GT, אחרי שהורגים מישהו הגופה שלו זזה כל הזמן על הריצפה ועוד כל מיני דברים מוזרים (היה את זה גם ב BF:BC2).

עד עכשיו לא ניתקלתי בתופעה המדוברת.

סיימתי את המשחק, האמת לא סוף גרנדיוזי, אבל סוף שרומז שהייתה אפשרות אחרת וככל הניראה אני הולך לגלות מהי

פורסם

אם המשחק יצליח כניראה שהם יוציאו משחק גם על METRO 2034.

פורסם

נתקלתי בזה לא מעט..

האמת אחרי שסימתי את המשחק לא יהיה לי חשק לשחק בהמשך שלו במידה ויצא ,כל האויבים/הנשקים מרגישים לא זה,חבל שלקחו רק דבר אחד ררחוק מדי [הגרפיקה] שגם בה האמת יש מקומות לשיפור גם מבחינת המנוע הלא קל בכלל לעומת BF BC2.

בגדול אני לא היתי נותן למשחק יותר מציון 7/7.5.

פורסם
  • מחבר

מישהו נתקל אולי בהשוואה של המשחק בין DX9 ל DX10 ובין HIGH ל V.HIGH ?

מאוד מעניין אותי

פורסם

מישהו נתקל אולי בהשוואה של המשחק בין DX9 ל DX10 ובין HIGH ל V.HIGH ?

מאוד מעניין אותי

בביצועים או במראה?

פורסם
  • מחבר

במראה

פורסם

שיחקתי אתמל את המחשחק על DX11 -5770- והגראפיקה פשוט מדהימה

לגבי המשחק עצמו עוד לא שיחקתי רק בדקתי איך המשחק רץ-1680*1050

רץ יפה הכל על הגבוה ביותר-נקווה שייה משחק טוב כמו שהוא ניראה

פורסם

אני עם ATI 5850

הכול V.HIGH רזולוציה 1680 * 1050 DX11 - כמובן

מסך DELL 2209

המשחק רץ מצויין , גרפיקה מהממת

השיטוט במחילות של הרכבת התחתית מלחיצה ..

אני כבר ב CHAPTER 5

התנהגות הנשקים סבירה ( לא כמו MW2 )

הדבר היחידי שחסר , זה היכולת לשדרג אותם

וכול הקטע של מכירה וקניית ציוד עזר.

כרגע זה משהו מאוד בסיסי.

ציון שלי 8/10

פורסם

נשמע כמו משחק נחמד, רק חבל שהוא מסרב לעבוד אצלי. ההתקנה עובד בסדר, אבל כשאני מנסה להריץ אותו אני מקבל אזהרה לפיה יש לי דרייבר תצוגה ישן ועלי לעדכנו כדי להמנע מאי יציבות - וזאת למרות שיש לי את הדרייבר האחרון, 196.21 (כרטיס המסך הוא 8800GT). כשאני סוגר את האזהרה המשחק "מתחיל" אבל קורס בערך שניה לתוך סרטון הפתיחה. מישהו יודע מה עושים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים