עבור לתוכן

METRO 2033

Featured Replies

פורסם

אתמול שחקתי רק כמה דקות

אצלי הכול על V HIGH , DX11 ו רזולוציה של 1650x1050 ( חסר שלא יש לי ATI 5850 )

המשחק נראה מדהים !

פעם ראשונה שאני רואה משחק ב DX11

האם הוא באמת קצר ?

דרך אגב , באיזה מנוע הוא משתמש ?

• תגובות 130
  • צפיות 15.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלי הכל על HIGH 1680X1050 בלי AA רץ סבבה לגמרי

באמת גרפיקה יפה אבל משהו בו גרם לי לצאת ממנו ולהמשיך לשחק בביושוק 2 חח

אולי כשלא יהיה לי במה לשחק אני אנסה אותו והראה אם הוא שווה

בנתיים אני מחכה רק למשחק אחד - just couse 2

פורסם

כן זה נכון, על הגדרות HIGHבלבד לכולם זה יעבוד טוב, אבל על V.HIGH זה כבר משהו אחר, רק כרטיסי מסך חזקים באמת יריצו טוב.

פורסם

זה לא קשור לעוצמה של המחשב שלי... יש איזה שהוא באג שכניראה יתוקן עם טלאי / דרייבר, אני לא יכול לשחק בצורה נורמאלית גם ב DX10 + HIGH...

המשחק הרבה פעמים עולה לי במצב חלון ו ALT + ENTER לא מחזיר אותו למצב מלא, לפעמים עובד חלק לגמרי בהגדרות מקסימליות, בקיצור סבטוחה.

פורסם

חבר אמר לי שבאמת בחלקים מסויימים של המשחק הפריימים ממש נמוכים ובחלק המשחק עובד סבבה לגמרי..

כן זה נכון, על הגדרות HIGHבלבד לכולם זה יעבוד טוב, אבל על V.HIGH זה כבר משהו אחר, רק כרטיסי מסך חזקים באמת יריצו טוב.

שמע הכרטיס ישן ואני מתפלא שהוא עדיין מריץ משחקים בצורה סבירה, אין ספק שמשחקים צריכים להצדיק קניה של HD5000

או את הGTX400 שעומדים לצאת.. הגיע הזמן האמת חח

עד עכשיו לא מצאתי סיבה מספיק טובה להחליף כי כל המשחקים שבאמת אהבתי עובדים מעולה

אני שמח שמתחילות להיות לי סיבות :smile1:

פורסם

יש בעיה רצינית בהגדרות הגרפיות של המשחק, אין אפשרות לבחור דברים מסויימים אלא רק רמה כוללת,

אני מעדיף לקבל פחות FPS ולקבל עוד קצת מהאפקטים של V.HIGH אבל אני לא מוכן לשים על V.HIGH ולקבל רבע מה FPS שיש לי.

זה ממש דפוק, צל הייתי משאיר אותו דבר או אפילו מוריד לרמה של MEDIUM, וגם הייתי מוריד את ה AA המוזר הזה שגם ככה גורם לתמונה מטושטשת.

פורסם

^^^

אשמח אם מישהו יוכל לאשר את זה, יצא לי ליראות משחק או 2 שהייתה שליטה מלאה בהגדרות רק לחברה מסויימת (למשל ב AVA יש בחלון של ההגדרות הגרפיות את הלוגו של NVIDIA ואני יכול לשנות רק רזולוציה, אחרים יכולים לשנות הכל, ב BETA היה שליטה בכל הכרטיסים...).

פורסם

כאן זה לא ככה.

מה שכן, זה שאם מוצאים את הקבצי הגדרות אפשר להיתעסק עם זה ידנית, יש 3, זה שבתקיית המשחק לפי

מה שקראתי לא חשוב, צריך את זה שנמצא ב APPDATA ועוד אחד שעוד לא ממש הבנתי איפה הוא נמצא.

פורסם

המשחק עובד עם פערי FPS גדולים מאוד בסיטואציות/סביבות שונות על V.HIGH, לעומתו HIGH על DX10 עובד לי על 60+ באופן קבוע.

על V.HIGH המשחק אכן יותר מרשים מקרייסיס, אך ביצועיו פחות טובים מקרייסיס באופן ניכר... ;D

מה שכן, שמתי לב שתמיד כשמוציאים FPS שקשור באופן מודגש לרוסים (STALKER), מדובר במשחק מושקע עם גרפיקה כבדה, קונספט פוסט-אפוקליפטי אפור ומדכא, מוטציות ורדיאציות למיניהן ומחסור תמידי בAMMO... :nixweiss:

פורסם

ריאליזם...

אם היית במצב אפוקליפטי אפור ומדכא עפ פצץ קרינה ומוטנטים שונים ומשונים בסביבה ברור שיהיה לך חסר תחמושת :P

פורסם

המשחק עובד עם פערי FPS גדולים מאוד בסיטואציות/סביבות שונות על V.HIGH, לעומתו HIGH על DX10 עובד לי על 60+ באופן קבוע.

על V.HIGH המשחק אכן יותר מרשים מקרייסיס, אך ביצועיו פחות טובים מקרייסיס באופן ניכר... ;D

מה שכן, שמתי לב שתמיד כשמוציאים FPS שקשור באופן מודגש לרוסים (STALKER), מדובר במשחק מושקע עם גרפיקה כבדה, קונספט פוסט-אפוקליפטי אפור ומדכא, מוטציות ורדיאציות למיניהן ומחסור תמידי בAMMO... :nixweiss:

חחחח נכון ;D

פורסם

מישהו מ 1C דיבר על הבעיה הזו, לא זוכר איפה :lol:

פורסם

CATALYST 10.3 שנתנו אליו לינק בפורום כרטיסי מסך שיפר לי פלאים את המשחק...

1920/1200 @VERY HIGH @ DX11 ורץ מצויין... לפני הדרייבר אפילו ה MENU קפץ...

http://downloads.guru3d.com/ATI-Catalyst-10.3-Windows-7-%7C-Vista-(64-bit)-download-2494.html

Anything for Nvidia? ;)

פורסם

משחק טוב ולטעמי מהנה יותר מסטאלקר.

הם לקחו את המנוע של סטאלקר ( X-Ray Engine) ועשו לו מודיפיקיישן והגרפיקה נראית מעולה.

בנוסף גם טעינת שמירות/מפות של המשחק מאוד מהיר.

משהו קצת כבד במכניקה של הירי אבל בסך הכל משחק טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים