עבור לתוכן

בעייה של יצירת גלריית תמונות בפרונט פייג'...ב WINXP

Featured Replies

פורסם

שלום

אני עובד עם פרונט פייג' ורוצה ליצור גלרית תמונות,בעיקרון לא צריכה להיות שום בעיה , ניכנסים אל הוספה->רכיב אינטרנט->גלריית התמונות

רק שברגע שאני בוחר תמונה (תמונות) כלשהיא לגלרייה,

אמורה התוכנה לייצור תמונה ממוזערת אוטומטית , ולשמור את התמונה המקורית, במקום

שזה יקרה התוכנה מוציאה לי הודעה מוזרה : "תיבת דו שיח של התקדמות" ובתוכה כתוב מפיק תמונות ממוזערות עבור גלריית התמונות,

וזהו , כאן זה מפסיק לעשות את העבודה , ושום תמונה לא מיתווספת לגלריה , חוץ מזה התוכנה עובדת מצויין, אנא אימרו לי איך

אני פותר את הבעיה הזאת , ומאפשר לעצמי ליצור גלריית תמונות נורמלית.

עזרה מיתבקשת באופן דחוף ביותר.

תודה

יש תמונה כדי שיהיה יותר ברור

פורסם
  • מחבר

תמונה

פורסם

אין צורך ואסור לפתוח ת'רד כפול.

פורסם
  • מחבר

האשכול שלי מתאים גם לתוכנה גם ,ל WINDOES , וגם לבעיות טכניות, כך שאין לי מושג היכן למקם אותו, אני שמתי אותו

בכל המקומות המתאימים , והאחראים יעשו עם זה מה שהם מבינים.

אבל אתה במקום לעזור (אם אתה בכלל מסוגל , ואני בספק) החלטת לשחק את "המטיף" , וחבל.

תשאיר לאחראים את סידור הפורום.

ובבקשה כל מי שיודע לפתור את הבעיה שהעלתי שייתן כתף .

תודה

פורסם

לא הטפתי לך אלא רק הערתי את תשומת לבך.

פותחים הודעה (אחת) בפורום מסוים ואם התוכן לא מתאים לאותו הפורום האחראי דואג להעביר אותו לפורום המתאים. אם היית קורא את החוקים היית יודע זאת.

בקשר לבעייתך, לא, איני יודע איך לעזור לך.

פורסם

לפורום תמיכה טכנית זה ממש לא מתאים!

לפורום וינדוס זה גם לא מתאים, אחרת בשביל מה פורום תוכנה אם לדעתך כל תוכנה שרצה בוינדוס מתאימה לפורום וינדוס ?

אם היית קורא אם חהכל היה ברור לך, אבל במקום זה פשוט פירסמת את ההודעה שלך 3 פעמים וכשמישהו העיר לך בצדק אתה תקפת אותו.

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים .

קשה מאוד להבין על פי שם הפורום היכן אני צריך למקם את האשכול , בכל מיקרה אני מיצטער אם הפרתי כאן את החוקים ,

אבל חברים זה ממש דחוף , ואני מבקש את עזרתכם , ועד כה אחרי 24 שעות , לא קיבלתי אפילו היתייחסות אחת עניינית.

אנא עיזרו לי .

תודה

פורסם
  • מחבר

שלום שוב

אני שוב אומר למנהל שאני מיתנצל אם הפרתי כאן את החוקים .

עכשיו לעניין עברו עוד 24 שעות , ולכן אני מרשה לעצמי שוב לכתוב הודעה .

מאז שהעליתי את ההודעה המקורית עברו כבר כמעט 3 ימים , ולא קיבלתי , אפילו תגובה אחת לגבי הבעיה שיש לי , אפילו

אחת !!!

קשה לי להאמין שמתוך כל התותחים שיש פה , אף לא אחד יודע לפתור את הבעיה.

חברים תנו עזרה , הרי זאת אחת המטרות של הפורום.

ועוד למנהלים , אם יש כאן עוד הודעות שלי שהועברו מכל מיני פורומים אחרים בבקשה מיחקו אותם , והשאירו רק את ההודעה הזאת ,

בכדי שהכל יהיה מסודר.

תודה

פורסם

זה לא קשור לענין, פשוט כנראה שאין תשובה.

הייתי מציע שפשוט תייבא תמונות ידנית למסמך שלך ולא תשתמש בגלריה הדי עלובה של מיקרוסופט. יש גוגל אם אתה מחפש תמונה של משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים