עבור לתוכן

התיעצות לגבי מוצר שלא הגיע מחו"ל

Featured Replies

פורסם

אהלן אז כך הזמנתי משחק מחשב [bF BC2] ב2/3 ב3/3 הוא כבר נשלח אלי דרך royal mail שזה 6 עד 4 ימי עסקים.

את המשחק הזמנתי מ game.co.uk עוד מעט יעבור שבועיים ועוד לא קיבלתי את המשחק והכסף שלו ירד לי כבר באשראי.

שלחתי להם מספר מיילים מ10/3 ואין מענה, ביקשתי מהם את המספר מעקב של המוצר וכלום.

חשבתי אולי לפנות למחלקת הונאות של חברת האשראי ולדווח להם על המקרה כדי לדרוש את כספי חזרה.

למרות שעיקובים יש תמיד ,אבל לפי דעתי זה חוצפה לחכות לתשובה ממיל כמעט שבוע [ואני בטוח שאחכה יותר מזה],שבEBAY אנשים מכל מיני מדינות חוזרים אלי פחות מ24 שעות .

מה הייתם מציעים לי לעשות?!.

פורסם

להפסיק להתבכיין ולחכות בסבלנות?

מה אתה ילד קטן? 13 ימים בקושי עברו, שלא נדבר על זה שלפחות 4 מהם הם לא ימי עבודה (שבתות שלנו וימי ראשון שלהם), אז זה משאיר לך 9 ימים של משלוח.

מה הבעיה פה?

פורסם
  • מחבר

אגיד לך האמת?! מצידי שיכתבו לי שהמשחק יגיע עוד חודש,פשוט חוסר היחס שלהם ללקוח זה מרגיז.

אולי אני סתם מצפה יותר מדי שחנות הן וירטואלית/פיזית תענה לי תוך שבוע למייל עם בקשה פשוטה .

ודרך אגב ל מוצרים מ EBAY היתי מחכה כמעט חודש, פשוט זה עולם אחר אפילו מוצרים של דולר וחצי מהונג קונג הכל מסודר היתי מבקש תוך פחות מיממה היתי מקבל מספר מעקב או סתם מענה לגבי ביטול הזמנה וכו' .

טוב כנראה "לא כל האצבעות שוות".

תודה רבה על המענה אחכה בסבלנות.

פורסם

אם המוצר יצא מהחנות אין להם איך לעזור לך יותר מדי.

כמובן שעל מיילים הם צריכים לענות.

אני מבין שהמשלוח הזה הוא מהסוג היותר יקר?

פורסם
  • מחבר

אם המוצר יצא מהחנות אין להם איך לעזור לך יותר מדי.

כמובן שעל מיילים הם צריכים לענות.

אני מבין שהמשלוח הזה הוא מהסוג היותר יקר?

כן שילמתי עליו קרוב ל5 פאונד.

וזה פשוט מרגיז החוסר מענה ,זה לא שיש לי מלא זמן לשחק גם ככה אני רוב היום בעבודה ולקראת לימודים ,פשוט העיקרון שבן אדם משלם במיטב כספו על מוצר ,אני מצפה לקבל את המינמום שבמינמום וזה מענה למיילים שלי .

העיקר לשלוח הודעה אוטמאטית "Dear Customer

Many thanks for getting in touch; we will get back to you as soon as possible with an answer to your query."

האמת שגם אם המשחק יגיע מחר זה לא ישנה לי כבר, כי שירות טוב זה לא רק מוצר שמגיע מהר או לא מהר זה גם מענה ללקוח .

פורסם

אני מקווה שלא שלחת הרבה מיילים אחרת מערכת סינון הספאם שלהם עלולה לסווג את המייל שלך כדואר זבל. נכון שמבחינתך עברו כבר 6 ימי עסקים אך יכול להיות שהיה חג בריטי כלשהו באמצע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים