עבור לתוכן

בעיה בלימודי מדעי המחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

פורסם

אני מבין (לצערי הרב) טוב מאוד על מה אתה מדבר.

לי בזמנו היה מורה מצויין בכיתה י' שהיה תענוג ללמוד איתו ואח"כ בכיתה י"א הייתה לנו מורה זוועתית ומפגרת.

אישית, מתישהו התעצבנתי עליה וצעקתי עליה ולא חזרתי במשך כל השנה ובסוף היא נתנה לי מגן של 95

ובבגרות גם הוצאתי ציון דומה ובכך נגמר הסיפור (סיימנו בי"א מדעי המחשב).

בנוגע למה ששאלת, אז לא, לא ניתן לבצע בגרות אקסטרנית כל עוד אתה נמצא בבית ספר אינטרני.

אתה יכול לסיים את השנתיים האלה ואז מקסימום לשפר אקסטרנית (כשעושים אקטסרני אח"כ המגן והציון הישנים כבר לא רלוונטים).

תנסה לדבר עם המורה ולנסות להגיע איתה לאיזשהי פשרה שלא תצטרך להגיע לשיעורים אלא רק תעשה מבחנים

או משהו כזה ואז הציון מגן שלך יורכב רק מהציונים במבחנים (ועבודות, אם יהיה בכך צורך).

אם לא יעבוד לדבר עם המורה, תנסה דרך המחנכת או הרכזת שכבה שלך.

ויכול להיות שבסוף תאלץ לסבול במשך שנתיים מורה זוועתית, כמו שרבים מאיתנו עשינו בתיכון...

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה היא במבחנים, היא גורמת לשאלה פשוטה להיות לא מובנת בעליל, אני יעלה לכם בהזדמנות סריקה שתצחקו קצת.

אני כנראה אפרוש מהמגמה.. בעתיד אני יעשה אקסטרני, אני נפגע כל פעם שאני מקבל ציון נמוך, כי אני יודע שהמורה אשמה (אני עושה שאלות מבגרויות בזמני הפנוי, ובדרך כלל אני מצליח טוב מאוד בהם).

טוב תודה על העזרה, אם יש לעוד מישהו עצה, בבקשה שיגיב.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים