פורסם 2002 במרץ 1123 שנים רמז......לעצלן(שבטח לא הסיר נכון ממערכת ההפעלה את הכרטיס הקודם שלא ולכן התוצאה לא טובה).ftp://ftp.asuscom.de/ftp://ftp.asuscom.deדן
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים מחבר לא אני לא עצלן אני חיפשתי אבל אני לא מוצא, ואני מבקש את העזרה שלכם כדי למצוא דרייברים חדשים לאסוס שמתאימים לחלונות מילניום.ובאתר ה ftp של אסוס אין דרייברים חדשים!
פורסם 2002 במרץ 1123 שנים אז תחליף ווינדוס!!!!!!!!!אתה ממש מתחיל לעלות פה לכמה אנשים על עצבים! ואני בינהם
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחבר אם אני עולה לך על העצבים אז אל תקרא את ההודעות שלי ואל תכנס לנושא הזה אם אתה לא רוצה לעזור לי!!!
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים מחבר תעזרו לי בבקשה למצוא דרייברים חדשים של אסוס לחלונות מילניום!!! אני לא מוצא!!!
פורסם 2002 במרץ 1223 שנים תעזרו לי בבקשה למצוא דרייברים חדשים של אסוס לחלונות מילניום!!! אני לא מוצא!!! תוריד את הסימני קריאה תוריד את הסמיילי המעצבן הזה ואז זה יראה כאילו יש לך קצת נימוסים ואז יעזרו לך (אולי כי עיצבנת כבר את כולם ואף אחד לא רוצה לעזור)
פורסם 2002 במרץ 1423 שנים אוקיי ........ 1. אין דריוורים חדשים לWINDOWS MILLENIUM !!!!!!! של ASUS אין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!הדריוורים האחרונים שקיימים הם אך ורק באתר של אסוס , כאן !אם הם לא מוצאים חן בעינייך , אתה מוזמן להחליף מערכת הפעלה !2. אתה יכול להתקין את הדברים הבאים שנמצאים בעמוד הזה , ושם הם :1. Detonator XP Driver2. WDM Driver3. 3D Stereo Driver שלושת הדברים האלה יתנו לך בדיוק את מה שעושים הדריוורים של ASUS .הגירסה שנמצאת באתר היא 23.11 , ואם גם היא לא מוצאת חן בעיניך , אתה מוזמן לחפש ברחבי הרשת הרחבה דריוורים שהם בטה , להתקין אותם על אחריותך בלבד . זה שאתה חוזר על אותה הודעה 3290482348.6433 פעם לא יעזור לך , וזה ממש לא יניע אנשים לעזור לך . אני אפילו בעצמי לא יודע למה בזבזתי 2 דקות מזמני במקום לישון על הדבר הזה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.