פורסם 2002 במרץ 823 שנים מחבר הלינק לא פועל!מישהו מוכן לחפש לי בבקשה דרייברים חדשים של אסוס לווינדוס me?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר אני יודע איפה למצוא דרייברים מקוריים של אסוס באתר שלהם.אני מחפש דרייברים לא מקוריים וחדשים מעל 27xx לחלונות מילניום!!!תעזרו לי בבקשה לחפש את הדרייברים.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אני יודע איפה למצוא דרייברים מקוריים של אסוס באתר שלהם.אני מחפש דרייברים לא מקוריים וחדשים מעל 27xx לחלונות מילניום!!!תעזרו לי בבקשה לחפש את הדרייברים. עם הפיצ'רים של אסוס או בלי !?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים HWZONEעכשיו שאתם על שרת פרטי, אולי תאכסנו דרייברים ודברים כאלה על השרת של האתר?
פורסם 2002 במרץ 923 שנים אין מצב שזה יקרהאל תהפוך את הת'רד הזה לדיון על זה , תעשה חיפוש ותראה תשובות ללמה לא .ולנושא , אין 27XX למילניום עם כל השטויות של ASUS . תתקין דריוורים נורמליים של NVIDIA .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מישהו מוכן לחפש לי בבקשה דרייברים של אסוס לווינדוס me? ??? ??? ???אתה בכח רוצה שמשהו יכניס לך סטירה, הא?מה אנחנו משרתים שלך?תחפש לבד באתר של אסוס, אם אתה לא מסוגל לזה אז תיקח את המחשב שלך למקברה הקרובה לביתך ש"יטפלו" לך במחשב ויעשקו לך ממנו את החלקים ועוד תגיד להם תודה. לכרטיסים הכאובים של אסוס עם הפיטשרים שלהם לא תמצא דרייברים חוץ מבאתר שלהם.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר אבל אין באתר שלהם!!!אני כבר חיפשתי טוב!ואני מחפש דרייברים עם הפיצרים של אסוס! אולי לא 27 אבל משהוא חדש יותר!
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר תודה על האתר אבל זה בכלל לא דרייברים, הם עם סיומת rom!!!אני אודה מאוד למי שיימצא את הדרייברים שאני מחפש.
פורסם 2002 במרץ 923 שנים http://www.m3dzone.com/כנס לכאן , לך לFILES בצד שמאל , תכנס אחר כך לNVIDIA ותבחר דריוור שנראה לך מתאים מהרשימה שם .
פורסם 2002 במרץ 923 שנים מחבר תודה רבה לך על האתר אבל כל הדרייברים שם של אסוס לא פועלים או לא מתאימים לי!!! תעזרו לי בבקשה לחפש דרייברים!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.