עבור לתוכן

בדיקת שרת רדיו.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי.

רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים.

יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים.

הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה.

נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?

פורסם
  • מחבר

מישהו ?.

זה חשוב לי מאוד, מישהו יכול להציע איזה משהו ?

פורסם

אתה יודע איזושהי שפת תיכנות?

פורסם
  • מחבר

אני יודע HTML וקצת PHP...[br]פורסם בתאריך: 17.03.2010 בשעה 17:15:35

? מה אני צריך לעשות ?
פורסם
  • מחבר

מישהו ?

פורסם

1. קוראים לזה bot net - זה רשמי לא חוקי (זה שימוש בהרבה תוכנות תקשורת - למשל שמבקשות שירות או עושות ping וכדומה). זה לא חוקי כי רוב האפליקציות הן עבירה על החוק.

2. אתה יכול לפתוח 10 חלונות אקספלורר ולבדוק מה העומס שנוצר מהן. אתה יכול לכתוב תוכנה שתפתח 500 - אבל זה לא מדמה את השימוש ברוחב הפס של המחשב המארח.

3. אין לך ברירה אלא לבדוק את התחנה מעת לעת. רק תקווה שיהיה לך מספיק עומס. עומס של 500 לקוחות לא נחשב לעומס גבוהה מידי, אני מתאר לעצמי שאם זה שירות חינמי יש סעיף שחורג באיכות השירות.

פורסם
  • מחבר

עומס של 500 מאזינים בהחלט נחשב לעומס רציני.

בוא נחשב.

500*96(איכות השידור) = יוצא 48MBIT...

זה רוחב פס אדיר.

בוא נחשב נגיד משהו סטנדרטי שחברה קטנה רוצה למכור.

נגיד שיש להם 10MBIT רוחב פס או הנחת שימוש של 10MBIT.

1024(1MBIT) כפול 10(10MBIT) יוצא 10240 חלקי איכות שידור של 64K נגיד. יוצא 160 יחידות(מאזינים).

וזה בלי הOVER SESSION ובהנחה שרק השרת הזה רץ על אותו שרת. בקיצור זה עומס רציני, ורציתי לבדוק אם הם מסוגלים לעמוד בזה.

אין לי מספיק רוחב פס בבית כדי לבדוק אם השרת יעמוד בזה, צריך 48MBIT רוחב פס כדי למלא שרת של 500 מאזינים.

ורציתי לבדוק עם בוט נט דרך שרת לינוקס שברשותי(שרת יעודי חזק מאוד שמאוחסן על 1000MBIT פרטי).

אתה יכול לעזור לי לכתוב תוכנה שתפתח 500 התקשרויות לאותו שרת ?. ללינוקס כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים