עבור לתוכן

כסא חדש למחשב, 400-500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

החלטתי לקנות כסא חדש אחרי שמה שיש לי עכשיו (דגם "יואב") כבר עשה את שלו, ובקושי נשאר לו ספוג מתחת לבד (בכל זאת יש לי אותו 4 שנים).

אתמול הייתי באופיס דיפו, ACE והום סנטר וישבתי על מלא כסאות, ואחד מACE היה ממש נוח עם הרבה ריפוד אבל המחיר שלו 579 ש"ח.

אני רוצה כסא שיחזיק להרבה זמן והכי חשוב עם גב גבוה כדי שיהיה לי משענת לראש, בכסא שלי אני סובל ואחרי ישיבה ממושכת יש לי כבר כאבי צוואר בגלל שאין מקום להניח את הראש.

למרות שראיתי שלא מומלץ לקנות כסאות מנהלים במחיר כזה כל הכסאות תלמיד שראיתי היו עם גב נמוך ככה שהם לא אופציה בשבילי.

עדיף לא לחרוג מ500 ש"ח, ואם כן שלא יהיה יותר מידי..

כמו כן, יש מקומות יותר מומלצים וזולים לקנות בהם חוץ מאיפה שהייתי?

תודה

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

אני יכול להמליץ לך על הכסא שאני יושב עליו, אינדיגו של waxman, אבל הכסא ללא משענת לראש וחורג מהתקציב שלך.

פורסם

בתקציב כזה אתה לא תמצא משהו באמת איכותי....

פורסם
  • מחבר

אז מאיזה תקציב יש משהו כן איכותי?

פורסם

אני על שלי שלמתי לפני משהו כמו 4 שנים 1200 ש"ח. לפני זה הרגתי איזה 3 זולים במשהו כמו 400 ש"ח.

אם אני זוכר נכון הכסא שלי זה של צרעה או דבורה משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

מה הכסא מנהלים בתקציב הכי נמוך שאפשר שהוא איכותי?

פורסם
  • מחבר

אם אני מעלה את התקציב ל700 ש"ח, יש כסאות מנהלים איכותיים בתקציב כזה?

פורסם

אוי אוי מצטרף לשאלה!

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן ללכת בימים הקרובים לאולם התצוגה של וקסמן הממוקם בבני ברק לראות מה יש להם להציע, מישהו היה שם כבר אולי ויכול להגיד מה יש?

פורסם
  • מחבר

הייתי שם היום והזמנתי בסוף את הF15, תודה לכולם על ה"עזרה"..

פורסם

נראה כמו חברה רצינית הוקסמן האלה, איך המחירים לכיסאות? היו הרבה בטווח של עד 700?

פורסם

הF15 היה בתקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

כן, עם גלגלי סיליקון בתוספת 50 ש"ח יצא לי בסך הכל 737 כולל מע"מ.

נראה כמו חברה רצינית הוקסמן האלה, איך המחירים לכיסאות? היו הרבה בטווח של עד 700?

בתקציב עד 700 אתה לא תמצא שם משהו יותר איכותי מהF15, אין להם כסאות מנהלים בתקציב כזה והוא הכסא תלמיד הכי טוב שיש לפי דעתי.. (שימו לב שיש לו 3 שנים אחריות והוא תוצרת ישראל, כיוונון גובה משענת הגב וזווית משענת הגב, כיוונון גובה המושב וזווית המושב, ידיות מתכווננות, "מיני" מנגנון נדנוד, צריך לשבת כדי להרגיש בהבדל)

אגב כל מי שהולך לשם שיקח בחשבון שכל המחירים שכתובים על הכסאות הם ללא מע"מ, כנראה זה ככה כי זה קנייה ישירות מהיצרן ולא מחנות רגילה.

פורסם

מוזר, את האינדיגו קניתי ב650, הF15 עלה 850 - בקיצור הרווחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים