עבור לתוכן

מחפש לקנות רכב עד 110 אלף

Featured Replies

פורסם

העניין הוא כזה : האוטו חייב להיות 4 דלתות . מאוד שואף לאוטו שנראה טוב כלפי חוץ . אוטו מגניב, צעיר, לא רכב של רו"ח :lol:

מנגד חשוב לי שהאוטו יהיה גם חסכוני : מבחינת צריכת דלק ובשאיפה גם חלקים אם טפו טפו תהיה תאונה .

אשמח לשמוע כל הצעה מהמופרעות ביותר! תודה :xyxthumbs:

• תגובות 30
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה בטוח שהגעת לפורום הנכון? חצי מהנוכחים עדיין לא יודעים לנהוג, רבע נוהג רק באוטו של ההורים, שמינית הם סטודנטים שבמקרה הטוב מחזיקים רכב ששוה 30K... אתה לא נשאר עם ממש הרבה כאן.

פורסם

פיאט בראבו החדשה נותנת תמורה מעולה לכסף. על פי הביקורות בראבו נמצאת מספר רמות מעל המתחרות בקטגוריה כגון מאזדה 3, טויוטה קורולה ופורד פוקוס. במחיר מקבלים רמת אבזור שאין למתחרים (באותה רמת מחיר) הרכב ניתן לרכישה עם גיר ידני 6 הילוכים, ביצועים טובים וצריכת דלק נמוכה.

פורסם

שווה להעיף מבט על הקליאו החדשה של רנו. חסכונית בדלק, מאוד בטיחותית, כיפית לנהיגה, מגזיני רכב מדווחים על חרישה של מאות אלפי קילומטרים בלי כניסה למוסך חוץ מלטיפולים שוטפים, ובכלליות רנו עכשיו מנסה לעשות מהפך תדמית בכל הנוגע לאמינות, כנראה שהצליח להם. (הקליאו הקודמות לא ממש היו בעייתיות, אבל אם עכשיו המצב עוד השתפר- בהחלט שווה לשקול)

אבל השאלה אם אתה רוצה אוטו קצת יותר קטן וצעיר, או מעדיף משהו גדול ו "מכובד" יותר.

-כהערה מנסיון אישי, תא הנוסעים בקליאו והפלואנס פשוט תענוג. גם מבחינת עיצוב/מראה, וגם מבחינת הנדסת אנוש.

פורסם

חבל לך על הזמן.

תיכנס ל-carsforum.co.il

אני בטוח ששם תוכל לקבל הרבה יותר עזרה!

רק תפרט במדויק מה הצרכים שלך ותענה בהקדם.

פורסם

יש אוטו שתפור למחיר הזה ונסעתי עליו הרבה השנה: Mazda 2

אני מניח שלא תתקשה למצוא עליו מידע או ביקורות וכולן חיוביות כי אחד זה מזדה, שניים, הוא חסכוני, 3 יש לו 105 כוחות סוס למשקל של 980 ק"ג שזה תאוצה מטורפת שמאוד נהניתי ממנה, ארבע יש לו מערכת סאונד מדהימה שבאה בפנים ושליטה על ההגה על כל המערכת בדגם ה-DYNAMIC.

אה ויש לו את הצבע הירוק היפה הזה.

בקיצור אם אתה מחפש חבילה שלמה, זה ה-אוטו בשבילך ובשביל עשרות אלפים שקנו אותו מרגע ההשקה בישראל ואני מקור ראשון לזה שהוא שווה כל שקל.

פורסם

ההגדרות שלך מאד בעייתיות, בכלל לא ברור מה אתה צריך :nixweiss:

"כל הצעה" - פתח מחירון רכב חדש ותסנן לפי מחיר, יעיל בערך באותה מידה.

אני גם לא חושב שמישהו פה יודע מה זה 'רכב 4 דלתות' (כולל פותח הת'רד), כי כל המכוניות שהצעתם כאן עד עכשיו זה 5 דלתות :-\

אתה צריך קצת לפרט מה אתה עומד לעשות עם האוטו. בתוך העיר/מחוץ לעיר, נסיעות קצרות/ארוכות, נסיעות לבד/עם אנשים באוטו, אוטו נוח או ספורטיבי (כן, זה בד"כ סותר - מזדה 2 או סוזוקי סוויפט סבבה לנהיגה, אבל בנסיעות ארוכות על אספלט בארץ פשוט לא נוח, קופצניות ותזזיתיות בטירוף). האם באמת התכוונת ל-4 דלתות (קרי: סדאן, בגאז' בגודל מלא) או 5 זה גם בסדר. אתה צריך הרבה מרווח, כלומר משפחתית זולה - או לחילופין אבזור שופע ובעצם מחפשים סופרמיני (או מיני) יקרה ומאובזרת כמו שצריך.

בקיצור, אין שום דרך להמליץ, כל אחד פשוט ימליץ לך עך אוטו טוב שהוא מכיר מניסיון, ולא תוכל להפיק מזה שום לקח או מסקנות לגבי מה מתאים לך.

פורסם

אם אפשר לגרד עוד 9 אז יש לך ג'טה 1.6 שעדיפה על רוב המכוניות שהציעו פה(מי קונה Mazda 2 לכל הרוחות רכב דרגה 2, ההבדל בינה לבין מזדה 3 במחיר הוא אפסי, אם כבר מחפשים רכבים זולים בסגנון עדיף סוזוקי Swift כי בסופו של דבר זה גולף ב75, או אם כבר רוצים רכב קטן יש אופל קורסה בפחות מ100 אלף היום).

110 זאת קבוצת מחיר מציקה קצת, עוד 8-10(או ללכת ליבואן ולהתמקח, זה עובד היום) ויש רכבים טובים ב118-119 כמו הג'טה\C4

אם אתה רוצה מזדה אז כבר עדיף לקחת 3 בשביל עוד 7 אלף שקל הגודל כן קובע...

פורסם

אם אפשר לגרד עוד 9 אז יש לך ג'טה 1.6 שעדיפה על רוב המכוניות שהציעו פה(מי קונה Mazda 2 לכל הרוחות רכב דרגה 2, ההבדל בינה לבין מזדה 3 במחיר הוא אפסי.

אני לא מבין שום דבר ברכבים, ובד"כ אני לא משתתף בדיונים שאין לי מושג בהם. אבל מה הקשר בין מה שאמרת? מדובר בשני רכבים שונים האחד קומפקטי והשני משפחתי.

פורסם

אז מה? רכב קונים בתקציב, מאזדה 2 פשוט לא שווה את הכסף קומפקטים שמוקפקטי, ההבדל בין 2 ל-3 הוא אפסי מבחינה של צריכת דלק(צריכת הדלק של מאזדה 2 יחסית לקומפקטיות היא לא משהו, 1-2 ק"מ פחות לליטר).

כמו שאמרתי אם רוצים קומפקטי יש אופל קורסה במחיר נמוך יותר מהמאזדה 2 גם הרכב יותר מרווח מבפנים, יותר בטיחותי(6 כריות אוויר מול 2, יש ESP וBAS, ומושבים מתקפלים(שזה חשוב בהתחשב שתא המטען של הרכבים האלה קטן פי 2 מרכב משפחתי ממוצע), ועם אבזור טוב יותר.

פורסם

לפותח הדיון, אפשר באתר Auto לעשות השוואת תכונות, Side by side

http://auto.co.il/catalog.aspx

עריכה: אוקיי הבנתי, מה שאתה מנסה להגיד שורה תחתונה שהיא פשוט לא נותנת תמורה למחיר.

פורסם

אז מה? רכב קונים בתקציב, מאזדה 2 פשוט לא שווה את הכסף קומפקטים שמוקפקטי, ההבדל בין 2 ל-3 הוא אפסי מבחינה של צריכת דלק(צריכת הדלק של מאזדה 2 יחסית לקומפקטיות היא לא משהו, 1-2 ק"מ פחות לליטר).

כמו שאמרתי אם רוצים קומפקטי יש אופל קורסה במחיר נמוך יותר מהמאזדה 2 גם הרכב יותר מרווח מבפנים, יותר בטיחותי(6 כריות אוויר מול 2, יש ESP וBAS, ומושבים מתקפלים(שזה חשוב בהתחשב שתא המטען של הרכבים האלה קטן פי 2 מרכב משפחתי ממוצע), ועם אבזור טוב יותר.

יש משהו במה שאתה אומר, אבל אתה לא ממש מדייק, וגם קצת טועה. קודם כל, בארץ לא נמכרות מכוניות חדשות בלי ESP (זה חוק שנכנס לתוקף ב-1 לינואר השנה), אז אם מוכרים עדיין מאזדה 2, יש לה ESP. דבר שני, מאזדה 2 מאובזרת עולה 108 כשמאזדה שלוש בגירסה הכי מסכנה (אפס אבזור, למעשה גירסת ליסינג מופשטת) עולה 118. וצריכת הדלק היא 14.7 מול 13 שזה לא מעט במחירי דלק של היום. כל הסיפור הזה של "תוסיף עוד קצת" הרי לא נגמר אף פעם.

ואם רוצים קומפקטי, יש בערך מיליון אופציות מצוינות בארץ, לא ברור לי כ"כ למה הלכת דווקא על הקורסה שלא מציעה שום דבר שאין לאחרות.. למעשה היא אחת האופציות הפחות משתלמות ומפסידה דרך קבע בכל מבחני דרכים השוואתיים בכל עיתון... הקורסה מעט מרווחת יותר מהמאזדה ואכן יש לה 6 כריות אוויר מול 2 (זה באמת מחפיר למכור רכב עם 2 כריות אוויר ב-2010) אבל חוצמזה מה קיבלת? אוטו כבד הרבה יותר, חלש הרבה יותר - משמע מאד מאד איטי. למעשה ביחס למתחרים הקורסה היא כנראה הרכב הכי 'עגלה' שנמכר בקטגוריה הזו בארץ. והאבזור דומה עד זהה למאזדה.

בכל מקרה, שוב - עד שהבחור יואיל בטובו להגיד מה בדיוק הוא מחפש קצת קשה להציע הצעות. כבר מזמן אין 'מכונית הכי טובה', יש רק 'מכונית הכי מתאימה'.

אולי צריך לעשות סטיקי בכללי עם שאלון של המלצות רכב, שאנשים יבואו מוכנים ;D

פורסם

אם אפשר לגרד עוד 9 אז יש לך ג'טה 1.6 שעדיפה על רוב המכוניות שהציעו פה(מי קונה Mazda 2 לכל הרוחות רכב דרגה 2, ההבדל בינה לבין מזדה 3 במחיר הוא אפסי, אם כבר מחפשים רכבים זולים בסגנון עדיף סוזוקי Swift כי בסופו של דבר זה גולף ב75, או אם כבר רוצים רכב קטן יש אופל קורסה בפחות מ100 אלף היום).

110 זאת קבוצת מחיר מציקה קצת, עוד 8-10(או ללכת ליבואן ולהתמקח, זה עובד היום) ויש רכבים טובים ב118-119 כמו הג'טה\C4

אם אתה רוצה מזדה אז כבר עדיף לקחת 3 בשביל עוד 7 אלף שקל הגודל כן קובע...

אחרי 100,000 קילומטר אתה אוכל קנס של 10,000 שקל עם ה-Jetta. תצטרך להחליף את כל מערכת המיזוג והרדיאטורים. חבל. אל תלך על Jetta.

פורסם

אחרי 100,000 קילומטר אתה אוכל קנס של 10,000 שקל עם ה-Jetta. תצטרך להחליף את כל מערכת המיזוג והרדיאטורים. חבל. אל תלך על Jetta.

תביא ביסוס. ולא, השכן אמר לי לא נחשב.

פורסם

חברים, מאזדה 2 נמכרת בשני דגמים של כמה אלפי שקלים הבדל.

הדגם היותר איכותי נקרא Dynamic וכולל 6 כריות אויר ואת כל מערכות הבטיחות: ABS,EBD,ESP. הוא עולה כזכור לי סביב ה-105 אלף:

משהו חשוב(מאוד) נוסף הוא שהיא קיבלה 5 כוכבי בטיחות במבחן ריסוק NCAP:

http://www.euroncap.com/tests/mazda_2_2007/306.aspx

אני מציע לקונה לעשות נסיעה מבחן במזדה 2 ורק אחרי זה ללכת לשאר המכוניות. לא קונים רכב עד שלא נוהגים בו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים