עבור לתוכן

HL 2 leak - new details- od

Featured Replies

פורסם

יש את הAlien Pheromones בבטא?

• תגובות 87
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש , אבל משום מה כשאני זורק אותם לא באים החייזרים האלו ...

פורסם

לפי מה שאני ראיתי בבטא לפחות 75 אחוז מהמשחק כבר גמור אם לא יותר, ודוקא התרשמתי יותר מהגרפיקה מאשר מ"מהפכת המשחקיות" שהמשחק היה אמור להביא אבל עדין מאוד מוקדם לשפוט.

עכשיו ברשותכם אגש לשחק עוד קצת ברשת ב CS:CZ

פורסם

קבלו זין כולם אני מוריד

pre.gold

כול מי שלא יודע מזה זה המישחק המלאה בלי הלשב אחרון hahahahaha

אני הנסה כמה שלבים :| כי אני לא רוצה לדעת מה היה במישחק ממש אני רוצה לסיים שכולם משחקים -(

פורסם

קבלו זין כולם אני מוריד

pre.gold

כול מי שלא יודע מזה זה המישחק המלאה בלי הלשב אחרון hahahahaha

אני הנסה כמה שלבים :| כי אני לא רוצה לדעת מה היה במישחק ממש אני רוצה לסיים שכולם משחקים -(

יפה שאתה יודע להתבטא בצורה כה יפה,תמשיך לחשוב שכל מה שכתוב באימיול זה נכון, בעצם לך תחפש שם DOOM.III.FLT אולי תוריד גם אותו...

וכל מי שקצת מבולבל מכל ההייפ הזה סביב המשחק ומה השתחרר ומה לא הנה לינק שיעזור לכם להבין מה נכון ומה שקר.

http://207.6.175.83/hl2faq.php

פורסם

יפה שאתה יודע להתבטא בצורה כה יפה,תמשיך לחשוב שכל מה שכתוב באימיול זה נכון, בעצם לך תחפש שם DOOM.III.FLT אולי תוריד גם אותו...

הייתה מת מיומל בחיים אני לא יגיד לך מאיפה ! ואל תאמין שאני הצלם מחר תמונות את תירא מי צוחק אחרון

פורסם

וואו זה הדיון הכי ווארזי שראיתי בפורום הזה אי פעם! עדיף שמישהו ינעל אותו או ימחק את הדפים האחרונים שלו :-\

פורסם

יש , אבל משום מה כשאני זורק אותם לא באים החייזרים האלו ...

אממ בכל זאת אתה יכול לתת לי את הפקודה לנשק הזה?

פורסם

אין לי את הפקודה , אספתי את הפרמון הזה בשלב אחד ...

פורסם

מר גלב הנשק לא פעיל לפי מה שידוע לי.

ול OC תאמין לי שאני לא אהיה שחצן כמוך אבל מי שכן מכיר אותי מהפורומים האלה יודעים בדיוק כמה אני מבין בנושאים של "השגת" כל מה שמשתחרר ואדם כמוך שחושב שמבין הכל יודע הכל ומוריד הכל הוא לא אחר מאשר בור.

פורסם

עזוב... תן לו להוריד איזה keylogger ואז הוא יהיה שמח...

תגיד לי אבל, בfaq שנתת, הם נתנו ערוץ לדיון על הבטה. מה הסרבר אבל...?

פורסם

EFNET

irc.inter.net.il

פורסם

חלאס.

OC, עוד פעם אני אראה התבטאויות כאלה ממך ואתה תקבל באן על המקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים