פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אני רק כל הזמן ב Techdemo 2 עם הרובה הפיזיקלי , המנוע הפיזי של המשחק פשוט מדהים ... זה כיף סתם להעיף את החייל ההוא בקיר מישהו יודע איך להכניס את האפשרות של האקדח הפיזיקלי לתוך שלבים הרגילים ? זה לא impulse 101 .... וגם בקשר לתוכנה hlfaceposer ,מישהו הצליח לשנות למודלים את צורות הפנים ? אני לא ממש מצליח ....
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים אני רק כל הזמן ב Techdemo 2 עם הרובה הפיזיקלי , המנוע הפיזי של המשחק פשוט מדהים ... זה כיף סתם להעיף את החייל ההוא בקיר מישהו יודע איך להכניס את האפשרות של האקדח הפיזיקלי לתוך שלבים הרגילים ? זה לא impulse 101 .... וגם בקשר לתוכנה hlfaceposer ,מישהו הצליח לשנות למודלים את צורות הפנים ? אני לא ממש מצליח .... אוקיי.. אני יעשה מצווה ויעזור לכל אלה שלא יודעים עדיין איך להכניס את הרובה הפיזיקלי... give weapon_physgun שים את הפקודה בקונסולה וראה פלא יש לך את הרובה בכל שלב ;D
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים הבטא נראית מדהים!!! ואני חושב שהאקר הוא הכי תותח בעולם אחרי האכזבה על הדחייה אחרי הבטחות של יציאת המשחק ב30 לספטמברהנה תמונות שלקחת במחשב שלי אל תתייחסו לFPS הנמוך הAA AND AF על 8....רציתי רק שזה יראה הכי יפה שיש http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/1.jpg - http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/8.jpgזה אתה משחק בבטא? כלומר הצלחת להשיג את הבטא?!
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים שאלה טפשית לכל אחד שני(^^) כבר יש את הבטאאה ו איפה אני יכול למצאו את הקודים לכל הנשקים?
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים שאלה טפשית לכל אחד שני(^^) כבר יש את הבטאאה ו איפה אני יכול למצאו את הקודים לכל הנשקים?קבל תיקון... עכשיו יש לכל אחד שני שאני השגתי את זה לא היה אחד ל1000 שהיה לו את זה..אין קודים לנשקים.. אתה צריך לזמן אותם ורובם דפוקים לגמרה...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים impulse 101 נותן את כל נשקי המשחק עצמו .חוץ מהנשק הפיזיקלי .ממש לא יש עוד 10 נשקים בערך שלא שם... כי הם לא מושלמים...
פורסם 2003 באוקטובר 922 שנים יאללה איזה מכוערCS:CZ אחד היותר מגעילים בעיקר אחרי שמשחקים בHL2 שנראה לא מהעולם פתאום חוזרים לגרפיקה המגעילה של CS... כמה חבל...
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים איך מפעילים את הסינגל פלייר בבטא? ניסיתי את העניין של לכתוב MAP בקונסול אבל זה לא עושה כלום. מישהו?
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים התר'ד הזה ממש לא מדבר על WAREZ הוא מדבר על משחק שעוד לא יצא לחנויות, שיתוף בין חברים איך אני יכול גם אני לקבל את המשחק הפרוץ.לא הגזמנו.
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים אני מוריד עכישו תמישחק חחחח איזה מגניב -)זה לא ורז כי אני לא נותן לאף אחד לינק .......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.