עבור לתוכן

HL 2 leak - new details- od

Featured Replies

פורסם

"I'm not sure if it's really a great idea to post this, but "Anonymous Leaker" -- the guy who is apparently responsible for releasing the slightly playable pre-Alphaish version of HL2 which is unfortunately in circulation -- has released a statement of sorts. Here's a snip:

To all those saying HL2 was delayed because of the hacking action, ill just remind you that what was leaked is what Valve has, nothing more and nothing less, so its pretty good to understand it wasnt finished yet.

Also I'd like to point out the E3 [demo] was one big fake by Valve. Ever tried to kill that soldier in physicstown ? Notice the door will still get kicked ? No scripted sequences ?

To everyone saying this is no Beta: I'd like to point out that THIS is what you wanted Valve to release on 9/30/03, theres no such thing as a much better release in Valves network!

To Valve: I suggest you stop lying to your customers about how much was stolen/compromised, or I'll have to release everything just to prove my point. And you know what you got, as I do.

"

• תגובות 87
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Seems like serious hacker..he warned Valve..x

פורסם

What's the fucking problem to align the text to the left?!?!

It's fucking mix all the signs and make's it really fucking annoying to view, and all so really confusing.

So please, if you fucking quote\write in English, please fucking align it to the left.

Thank you.

פורסם

לדעתי בכלל זה אשמתה של Valve שהיה כל כך קל לפרוץ למחשבים שלה ולגנוב משהו כל כך יקר וחשוב, ומכל הכסף שהם הרוויחו מהראשון לא היה מזיק אם הם היו משקיעים קצת באבטחה של המחשבים שלהם, ובכלל למה הקבצים של המשחק מצויים על מחשב עם חיבור לרשת, זה פשוט מזמין האקרים.

פורסם

האקר דפוק!! >:( >:(>:(

הוא רק הורס לקהילת הגיימרים וזהו יותר מזה הוא לא עושה כלום.. >:( >:(

אני מקווה שיתפסו את הבן זו*ה..

חוץ מזה הבטא שהוא שיחרר לרשת שווה לז** שליי.. אין שם כלום.. חוץ ממפות..

פורסם

האקר דפוק!! >:( >:(>:(

הוא רק הורס לקהילת הגיימרים וזהו יותר מזה הוא לא עושה כלום.. >:( >:(

אני מקווה שיתפסו את הבן זו*ה..

חוץ מזה הבטא שהוא שיחרר לרשת שווה לז** שליי.. אין שם כלום.. חוץ ממפות..

אולי תרצה גם צ'יפס ושתייה עם הבטא שלך אדוני?

הורס או לא זו אשמתה הבלעדית של Valve שלא אבטחה את המחשבים שלה.

פורסם

P.I.M.P, אני מבין שלא הבנתה את הקטע ולא קראתה את הקטע...

בוא אני אומר את זה בעברית;

ההאקר אומר שהטענות שעיקבו את המשחק בגלל הפריצה הוא בולשיט אחד גדול.

Valve זייפו את הקטע בE3 ושבאמת אין להם את הסקריפט שגרם לאיש לטוס או משהו כזה (לא בדיוק הבנתי כי לא ראיתי את הסרטון שהוא דיבר עליו) ושבכלל המשחק לא מוכן להוצעה ואין סיכוי שהוא היה יוצא ב30 לספטמבר, כי המשחק רחוק מלהיות מושלם....בלה בלה בלה... בלה.... בלה....בלה...

אולי תרצה גם צ'יפס ושתייה עם הבטא שלך אדוני?

הורס או לא זו אשמתה הבלעדית של Valve שלא אבטחה את המחשבים שלה.

גם אני לא מבין למה הם שמים דבר בעל ערך רב כל כך על מחשב שמחובר לאינטרנט.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה איתכם

אני גאה בו!

פורסם

הבנתי את הקטע פשוט נתתי את דעתי על אותו ההאקר ולדעתי הוא הורס לכל הגיימרים ולא רק ל-VALVE

ו

פורסם

הבטא נראית מדהים!!! ואני חושב שהאקר הוא הכי תותח בעולם אחרי האכזבה על הדחייה אחרי הבטחות של יציאת המשחק ב30 לספטמבר

הנה תמונות שלקחת במחשב שלי אל תתייחסו לFPS הנמוך הAA AND AF על 8....

רציתי רק שזה יראה הכי יפה שיש

http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/1.jpg - http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/8.jpg

פורסם

אני ממש לא מבין מה כל הסיפור סביב מה שהופץ... זה לא playable ופשוט לא מעניין. זה בסה"כ חלק ממוצר שאנחנו מקווים שיהיה טוב.

ו-slim shady, כל הכבוד שלמדת את ה-f-word, אבל אתה באמת חייב להשתמש בה בכל פאקין משפט? אפילו אמינם לא אומר כ"כ הרבה פעמים את המילה הזאת...

פורסם

הבטא נראית מדהים!!! ואני חושב שהאקר הוא הכי תותח בעולם אחרי האכזבה על הדחייה אחרי הבטחות של יציאת המשחק ב30 לספטמבר

הנה תמונות שלקחת במחשב שלי אל תתייחסו לFPS הנמוך הAA AND AF על 8....

רציתי רק שזה יראה הכי יפה שיש

http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/1.jpg - http://members.lycos.co.uk/tazok/hl2/8.jpg

ואו באמת ניראה מדהים.......

אפילו עם זה באמת האקר שהפיץ את זה או שהחברה סתם עובדת על כולם..

אז כל אלה שמקללים את ההאקר המוצלח תגידו לו תודה עכשיו תוכלו ליראות קצת מהמשחק!!

אני בטוח ב 100% שהחברה הייתה דוחה עד לאפריל 2004 גם עם לא היה קורה המקרה הזה!!

פורסם
  • מחבר

eek

i guess hl2 wont work on my

p3 733

ERRRRRRR

hehe 1 hour 12 reply

פורסם

TAZOK מעניין אותי לדעת כמה FPS יש בלי ה-AA וה-AF על מחשב מדהים כמו שלך :o

פורסם
  • מחבר

shhhhhhh

:'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים