עבור לתוכן

לא יודע מה לעשות בעיה לגבי המחיר

Featured Replies

פורסם

התקלקל לי כונן קשיח HDD 80GB IDE הסתכלתי בלוח יד 2 באתר וראיתי שיש WD ב 80 ש"ח משומש זה לא יקר ? בהתחשב שיש חדשים היום ב 160 - 200 ? לא יודע מה לעשות המחיר נראה דיי בשמיים וגם אין אחריות , מה הערך האמיתי של כונן קשיח כזה משומש ? 80 , 160 , 320 .

פורסם

בהתחשב במחיריהם של כונני IDE חדשים אין ספק שקשיחים יד שניה קורצים. זו יותר שאלה של גיל. אם מדובר בכונן בן עד שנה, אז זו עסקה מצוינת. בין שנה לשנתיים עדיין בהחלט משתלם, מעבר זה כבר מתחיל להיות פחות משתלם כי בכל זאת יש לדברים האלו אורך חיים מוגבל.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם הכונן הקשיח בן שנה או שנתיים רשום עליו שנה ? ומה לגבי המחירים ? אתה יודע מחירים של משומשים ? אני רוצה גם לקנות לוחות , מעבדים , זכרונות בכמויות , כוננים קשיחים וכו'... אבל תקינים למכירה .

פורסם

אני לא הייתי קונה הרד דיסק יד שניה, נשמע לי כמו להכנס למיטה חולה בדיוק כמו שלא הייתי קונה ברקסים משומשים לאוטו שלי.

פורסם
  • מחבר

אבל אפשר לבדוק ב MHDD אם הוא תקין וגם לשמוע חשמלית איך הוא עובד , ובקשר " לחדש " קניתי מ KSP שני כוננים חדשים וכל הזמן הייתי במעבדה זה עניין של מזל , אחרי שקונים ממילא השירות בכל הרשתות דיי חרא האחריות זה רק על הנייר בפועל הכול דרעק .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים