עבור לתוכן

NEWEGG מכרו מעבדים מזוייפים :O

Featured Replies

פורסם

"זיוף" זו עוד מילה יפה - מה שהיה בקופסה זה גוש עופרת במקום מעבד וגוש פלסטיק במקום גוף קירור.

לפי כתבה אחרת, מדובר באחד מהספקים של NEWEGG שהביא להם סחורה שכזו ולא ב"יוזמה" שנוייה במחלוקת של NEWEGG, ונטען כי כל מי שקנה מעבד שכזה פוצה באופן מלא.

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי ש NEWEGG באמת יעשו דבר כזה בידיעה שהמוצר מזוייף, מדובר באחת מהחנויות הכי גדולות שיש לחומרה אבל בכל זאת פשלה רצינית. אם הם לא יפסיקו לעבוד על מי שסיפק להם את המעבדים אז הם היו בבעיה. בנוסף לזה NEWEGG ידועים באמינות גבוהה ותמיד עוזרים למי שקונה מהם, יש שם אפילו נציגים של יצרניות שמגיבים בקשר לבעיות עם מוצרים. מה שלא ברור לי זה איך אף אחד לא ראה את זה לפני שהמוצר הגיע לידי הקונים, בטוח זה לא אותו משקל וגם אפשר ליראות את הכתב ואת המדבקה של המאוורר. מה שכן מפריע לי זה שהם אמרו שמדובר ב DEMO BOX למרות שבפרוש רואים שמדובר בזיוף שלא מקושר בכלל לאינטל.

פורסם

רק בשביל לשמר את שמה של ניואגג

המחשב הנוכחי שלי הוזמן במלואו מהם, ויש לציין שאין כמוהם באמינות, מומלצים ביותר

פורסם

הטענה היחידה שיכולה להיות כלפי NEWEGG היא בבחירת הספקים שלהם, כי די קשה לזהות לפי האריזה שמדובר בזיוף.

פורסם

זה לא זיוף יא קרועים, מי שבאמת חושב ש-newegg ימכרו מעבדים ויספקו במקומם גושי פלסטיק וגושי מתכת (טוב שזה לא היה מפוסל מפלסטלינה) פשוט חי בסרט.

התגובה שלהם אמינה לחלוטין - מדובר באחד מהספקים שלהם שפשוט "התבלבל" במשלוח ושלח בטעות "demo boxes" במקום קופסאות אמיתיות. כלפי חוץ כמובן שזה נראה דומה ולכן בהחלט יתכן שאיזשהו עובד זוטר פשוט התבלבל.

מין הסתם אף אחד לא יהיה אידיוט מספיק בשביל לעשות דבר כזה בכוונה, זו חנות החומרה אולי הגדולה בעולם, והספקים שלה עושים איתה עסקים במיליונים של דולרים, זה לא איזה תרגיל עוקץ של אדם פרטי ב-ebay שמוכר חתיכות פלסטיק (והיה יכול באותה מידה פשוט לשלוח קופסה ריקה) ואז בורח ונעלם מעל פני האדמה.

מובן מאליו שמדובר פה בטעות ותו לא.

אין פה שום רמאות בטח שלא של newegg וכנראה שגם לא של הספק שלהם.

פורסם

demo boxes , זה מה שאמור להיות כתוב עליהם?

attachment.php?attachmentid=80893&stc=1&d=1267754102

פורסם

newegg לקחו אחריות מלאה על העניין ..

פורסם

לא הבנתי איך העובדה שיש קצת typos על הקופסה אמורה לשנות משהו בעובדות.

מין הסתם אף אחד לא יהיה אידיוט מספיק בשביל לעשות דבר כזה בכוונה, זו חנות החומרה אולי הגדולה בעולם, והספקים שלה עושים איתה עסקים במיליונים של דולרים, זה לא איזה תרגיל עוקץ של אדם פרטי ב-ebay שמוכר חתיכות פלסטיק (והיה יכול באותה מידה פשוט לשלוח קופסה ריקה) ואז בורח ונעלם מעל פני האדמה.

פורסם

ועל כרטיסי מסך דמו שמעתם

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא הבנתי איך העובדה שיש קצת typos על הקופסה אמורה לשנות משהו בעובדות.

כי אלו קופסאות ripoff ולא Demo Box אותנטי של אינטל. תקרא את התגובות בכתבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים