עבור לתוכן

צריך יעוץ עבור לוח-אם עם תמיכה DDR3 או DDR2 למעבד Q6600 ביצועים מול מחיר!

Featured Replies

פורסם

חברים שלום,

לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר .

ברשותי המפרט הבא:

Q6600

GTX 295

SEASONIC 650W

GA-965P-DS3 ז"ל

ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים

ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2

1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק?

*יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7

2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות

*עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום)

אני מבקש מהמבינים שביינכם לתת לי חוות דעת והמלצות לגבי הדברים מעלה. כי אני מתכוון מחר אחר הצהריים לקנות לוח-אם וזה דיי תלוי בתגובות שלכם.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

מישהו ? משהו?‏ אני אחר הצהריים הולך לקנות לוח חדש ואני עדיין לא יודע על מה אני הולך.... זה דיי חדוף

פורסם

אני לא יודע כמה הדגם הבא יהיה רלוונטי - בזמנו רכשתי את הP35 DS3R, של גיגהבייט, בעל תמיכה בDDR3/2.

אני נוטה שלא להאמין שתוספת הביצועים תהיה "מורגשת", הייתי הולך על לוח עתיר פיצ'רים .

מה בדבר מימוש אחריות? (אם זה עדיין רלוונטי?)

לדעתי - גם לא צריך להשתגע יותר מידי.. 775 זה עולם הולך ונעלם.. - לשיקולך

פורסם

עם המעבד שלך לא כדאי להשקיע...

פורסם

ההבדל בין Q6600 עם DDR3 לעומת DDR2 זניח.

אם אתה מחפש לוח טוב ל OC עם Q6600 - מציע לנסות EP45-UD3R.

אני עברתי לאחרונה מלוח של ABIT ז"ל ל EP45-UD3P - הלוח איפשר לי להגיע לאותו OC בקלות אבל עם פחות מתח ו 4 מודולים של זכרון.

3600 MHZ עם VOLT 1.38 במקום 1.4425 בביוס (לאחר V DROP + LOAD LINE CALIBRATION - מתח של 1.344 ב CPUZ)

שים לב - שאם אתה מתכוון לעשות OC ל Q6600 על לוחות של GIGABYTE - ממליץ בחום לשנות את המתח ל CPU PLL מ AUTO - מאחר ולוחות אלו מעלים אותו אוטומטית למעל 1.7 VOLT - חבל על הלוח (קבע אותו ידנית - לערך ה DEFAULT - לרוב לא צריך לעלות אותו מימלא).

פורסם
  • מחבר

תודה.

לבסוף קניתי את ה- EP45-UD3L

קצת פתאות מורכב לעשות OC יש כל כך הרבה אפשרויות חדשות...

אם יש מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על ה OC בלוחות מהסוג P45 אני ישמח מאוד למה אני קצת אבוד (לא יודע מאיפה להתחיל).

תודה מראש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים