עבור לתוכן

מחפש מסוק עם שלט רחוק

Featured Replies

פורסם

לא בדיוק לשימוש "חופשי" כי זה מוגבל להספק שידור מסוים, אבל בוא רק נגיד שבחיים לא יעשו לך בעיות במכס/משרד התקשורת עם שלטים לטיסנים/מסוקים וציוד דומה.

פורסם

אני רק מזהיר אותו כי לי כבר עשו צרות... עם שלט למכונית אבל לא משנה ... בכללי כל עוד זה כזה צעצוע אין לך בעיה אם אתה מתכוון ללכת למשהו רציני יותר תתיעץ :)

פורסם

ולכן ביקשתי המלצה למשהו שכן יחזיק מעמד. מה ההבדל בין מסוק עם GYRO ובלי?

העובדה שאתה "אשכרה" תוכל לשלוט בטיסה שלו קצת

אבל למה ללכת רחוק... קפוץ לשוקי במרכזית החדשה בת"א. יש לו כאלה בשפע. אני בטוח שתוכל להסתדר איתו על מחיר.

פורסם
  • מחבר

הונג קונג קרובה לי יותר מהתחנה המרכזית בת"א :P (אני גר ברעננה).

פורסם

אני רק מזהיר אותו כי לי כבר עשו צרות... עם שלט למכונית אבל לא משנה ... בכללי כל עוד זה כזה צעצוע אין לך בעיה אם אתה מתכוון ללכת למשהו רציני יותר תתיעץ :)

רציני? מביאים להם מפרט עם הספק שידור וזהו, אפילו לא דורש אישור ממשרד התקשורת... הכנסתי חבילה עם 3 שלטים של פוטאבה (צמד 4YFים של 2.4GHZ ו 10C של 72MHZ שביקשו ממני להזמין מחו"ל אנשים בלי פייפאל), לא שאלו שאלות למרות שעשו בדיקה פיזית לתכולה...

פורסם

נתקע לי שם שלט 3PK של פוטבה לקח משהו כמו 3 שבועות לקבל אישור ממשרד התקשורת ועלה לי הון קטן העלות אחסנה שהם גובים ("גונבים") על הדרך...

בכל אופן בקשר לגיירו מה שהוא אמור לעשות למרות שאני לא יודע עד כמה זה יעיל עם כזה גיירו זול זה לייצב את הזנב של יזק מהמומט שמכניס הרוטור הראשי ויכנס לסחרור קבוע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים