עבור לתוכן

מחר מתגייס שיהיה בהצלחה

Featured Replies

פורסם

ד"א אם בטעות תרצה לצאת לקורס מפקדים, בשום אופן לא לצאת. תאמין לי אתה לא רוצה את זה ב"קורות חיים" של הצבא שלך למילואים.

דווקא, אוליי שווה לו לצאת. חלק מהחניכים שסיימו את קורס המפקדים, לא באמת יוצאים לפיקוד ולחלקם מנפיצים כל מיני תפקידים חלק בהדרכה, לוגיסטיקה וכד'. כך שאם הוא ממש סובל איפה שהוא נמצא, זו אחת ההזדמנויות שלו לצאת משם שלא על קב"ן/הורדת פרופיל גרימת בעיות וכד'.

• תגובות 57
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טעות חמורה בידיך ידידי.

:facepalm: :facepalm: :facepalm:

אני יצאתי לקורס מפקדים, מיד לאחר הקורס הגעתי להיות מפקד טירונים, לאחר אי הצלחה בסגל העיפו אותי משם לגדוד ומשם הגעתי לותיקה הייתי בקווי חי"ר ואז במבצע עופרת יצוקה ותנחש מה? גם משם העיפו אותי (מי ישמע רצחתי כמה ערבושים קטנים בעזה :nixweiss:) חח סתם..

ואז לאן הגעתי? לשבטה, פאקינג שנה אחרונה בשירות שלי הייתי "מדריכה" של נט"ר.

ואתה יודע מה קיבלתי במילואים?

את התעודה המגניבה הזו :facepalm::kopfpatsch:

61522.jpg

ויחד עם זה אתה יודע מה עוד קיבלתי ?

401px-Dildo_blau_DSCF7417.jpg

כן....

dildo.jpg

למה?

כי אני גם מפקד צוות במילואים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

מה אתה חושב שאני צריך שיפילו עלי אחראיות כמו שהצבא הקוקסינל שלנו יודע לעשות?

כוס אומו לאן הכנסתי את עצמי :s07: :s07: :s07::bash: :bash: :bash: :bash:

ועוד חשבתי שאני השתחררתי הכי שבוז בארץ.

חח אם היית מכיר אותי, ואתה יכול גם לחפש בהודעות לפני הגיוס שלי תבין איזה סיבוב של 720 מעלות עשיתי..

פורסם

מה הבעייה? בראונד המילואים הבא תחליף קלאס... מקסימום תעבור לSQUAD אחר... במקרה קיצוני תחליף קבוצה...

פורסם

אתה בכיין לא קטן אה?

לא הצלחת לעמוד בשום אחריות שנתנו לך ואתה מדבר כמו ילד קטן שלא התבגר ב-3 השנים שהוא היה לוחם.

לא כל אחד יהייה כמוך אז אל תצעק פה בפורום כאילו לא יודע מה.

ולנושא, בהצלחה אחי - שתלמד כמה שיותר ותעשה חיים

פורסם

מה הבעייה? בראונד המילואים הבא תחליף קלאס... מקסימום תעבור לSQUAD אחר... במקרה קיצוני תחליף קבוצה...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

אתה בכיין לא קטן אה?

לא הצלחת לעמוד בשום אחריות שנתנו לך ואתה מדבר כמו ילד קטן שלא התבגר ב-3 השנים שהוא היה לוחם.

מה שאני למדתי מהצבא זה לא לשפוט אנשים.

אין לך מושג מי אני ומי עשיתי ואיך עשיתי.

נכון לא כל אחד יהיה כמוני, אני נותן heads up.

פורסם

וואו אחי לא יודע מה הולך איתך, אבל המדריכות נטר של שבטה פשוט כוסיות.. וזה גם חפשנות טילים, אתה כל היום נוהג בנגמש ויוצא חמשושים כמו מנייאק.

בהצלחה בהנדסה (תראה את זה רק בסופ"ש, אולי), ותמיד תזכור מה אומרים על הנדסה.. "לב מזהב, רגל מעץ".

פורסם

בקשר למדריכות תלוי על איזה תקופה אתה מדבר..

חפשנות כן לא דומה בכלל ללהיות לוחם, יוצאים חמשושים כן אבל חרא של עבודה..

פורסם

אתה בכיין לא קטן אה?

:goodposting:

ג'וני, איכזבת אותי בנאדם...

פורסם

שונא את צוקי עובדה (בו שוכן בהל"צ-בית הספר להנדסה צבאית). עשיתי שם טירונות של יחידת מודיעין קרבית והיה שואה עם כל החום והזבובים באוהלים :puke:

היינו עושים שם מסעות מסביב וכל הפודרה (חול טחון דק עקב ריבוי נסיעות של רק"מ-רכב קרבי משוריין) הייתה מגיע לנו מעל הברכיים באזורים מסויימים. ים של פודרה. הליכה איטית ומעצבנת שאתה שוקע ולא יודע מתי תצא משם ועם 40 קילו על הגב זה בכלל פינוק.

כל היום פומו"ת(פורץ מכשולים הנדסי) נוסעות הלוך ושוב ופיצוצים של אימוני חבלה. חדר אוכל עם אוכל זוועה ותשתיות מאעפנות.

זה היה בתקופתי אבל שמעתי אחרי זה שמאז בנו שם חדרים עם מזגנים והמצב השתפר.

פורסם

שונא את צוקי עובדה (בו שוכן בהל"צ-בית הספר להנדסה צבאית). עשיתי שם טירונות של יחידת מודיעין קרבית והיה שואה עם כל החום והזבובים באוהלים :puke:

היינו עושים שם מסעות מסביב וכל הפודרה (חול טחון דק עקב ריבוי נסיעות של רק"מ-רכב קרבי משוריין) הייתה מגיע לנו מעל הברכיים באזורים מסויימים. ים של פודרה. הליכה איטית ומעצבנת שאתה שוקע ולא יודע מתי תצא משם ועם 40 קילו על הגב זה בכלל פינוק.

כל היום פומו"ת(פורץ מכשולים הנדסי) נוסעות הלוך ושוב ופיצוצים של אימוני חבלה. חדר אוכל עם אוכל זוועה ותשתיות מאעפנות.

זה היה בתקופתי אבל שמעתי אחרי זה שמאז בנו שם חדרים עם מזגנים והמצב השתפר.

אם את רוצה לדעת, בדיוק עכשיו נוב' 09 נכנסו למבנים חדשים דנדשים שנבנו בעלות 2 מיליון שקל.

חוץ מזה שמבחינת האוכל המקום די השתפר, למרות שעדיין האוכל לא בשמיים.

פורסם

אתה בכיין לא קטן אה?

בתור חייל שמשרת באוגדת מילואים

גוני צודק ב100% מי שעשה קורס מפקדים לא משנה באיזה חיר/יח'ש הוא טוחן הכי הרבה מילואים ממש הרבה

פורסם

אתם עוד צעירים, אתם לא יודעים כמה אתם הולכים לאהוב את המילואים...

לחופש אין מחיר, ו-30 יום בשנה של חופש מהחיים שלך ו"ראש קטן", פשוט חלום.

פורסם

:goodposting:

ג'וני, איכזבת אותי בנאדם...

יש ויש אחינו.

אני הייתי מאוד מורעל צבא, ברמות דפוקות.

אבל שאתה נכנס למערכת הזאת דברים משתנים.

בתור חייל שמשרת באוגדת מילואים

גוני צודק ב100% מי שעשה קורס מפקדים לא משנה באיזה חיר/יח'ש הוא טוחן הכי הרבה מילואים ממש הרבה

אבוי לי :facepalm:

אתם עוד צעירים, אתם לא יודעים כמה אתם הולכים לאהוב את המילואים...

לחופש אין מחיר, ו-30 יום בשנה של חופש מהחיים שלך ו"ראש קטן", פשוט חלום.

שמע זה מאוד תלוי איפה אתה נמצא גם באיזה גדוד.

אתה יכול ליפול בגוש חרא, וראיתי מילואמינקים כאלה.

אני רק אומר שלא מתאים לי האחראיות הזאת. עשיתי את זה בסדיר, לא הלך (מסיבה כזו או אחרת) ואני מעדיף להיות חפ"ש במילואים.

פורסם

קרבי זה הקרבה. ובן אדם בוגר מבין שההקרבה לא נגמרת רק בסדיר אלא ממשיכה במילואים.

לא כל כך אוהב את המילה הקרבה, מאוד שלילית.. אבל אנחנו נכנסים פה לערכים וציונות וכו' ולא יודע כמה זה רלוונטי לאוכלוסיה שנמצאת פה

פורסם

בהצלחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים