פורסם 2010 במרץ 1415 שנים מתגייס מחר להנדסה קרבית עם עוד כמה חברים, שיהיה בהצלחה לככככללל החברים שלי שהתגייסו/יתגייסו בגיוס מרץ10 ישר כח !!!!!!וקרבי זה הכי אחי : )
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים שיהיה בהצלחה, תשתדל להנות למרות שבהל"צ זו הנאה קטנה..."כומתות כסופות כאבים בגב"
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים תודה,ואני עוד גר במרכז איזה סבל יהיו הנסיעותאל תשכח להגיד את זה למפקד שלך, הוא כבר יסדר לך פיתרון משהו-משהו.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים שיהיה בהצלחה, תשתדל להנות למרות שבהל"צ זו הנאה קטנה..."כומתות כסופות כאבים בגב"כומתות כסף, ידי זהב, רגלי פלטינה
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים סוף סוף נוב 09 לא הכי צעירים בבהל"ץ... ברוכים הבאים מרץ 10, חיכינו לכם ;Dאם יש לך שאלות על הטירונות (וגם קצת אחרי) אתה מוזמן לשאול בכל אופן.
פורסם 2010 במרץ 1415 שנים א. קרבי זה הכי לא אחי. ב. קרבי זה הכי חרטה אחי. -מניסיון. אני מקווה שתבין את זה מהר.. בכל מקרה, בהצלחה בנסיעות לבהל"צ ושפשפוך נעים... ד"א אם בטעות תרצה לצאת לקורס מפקדים, בשום אופן לא לצאת. תאמין לי אתה לא רוצה את זה ב"קורות חיים" של הצבא שלך למילואים. ועוד חוק ברזל, אל בשום פנים ואופן אל תסכים לצאת לקורס נט"ר (נט"ר = קורס נהיגה וטיפול ברק"מ). זה עוד מתכון לאסון במילואים. עלי. באהבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.