עבור לתוכן

המלצה לכיצד לשתף תיקיה בין שני מחשבים ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי שרת שיושב בשרתי בזק בינלאומי והוא מריץ ubuntu

אני רוצה לשתף תקיה של השרת עם המחשב הביתי שלי שמריץ וינדוס 7

השיתוף צריך להתבצע על בסיס האינטרנט כמובן

מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?

תודה

פורסם

אמממ FTP אני מאמין.

פורסם

filezila בגרסא חינמית.

אחלה רעיון ופתרון.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הייתי מספיק ברור, אני מכיר את פרוטוקול FTP ומריץ שרת FTP

אבל הוא לא עונה על הצרכים שלי במקרה זה אני צריך לשים ממש תקיה במחשבים המרוחקים שיוכלו לגשת אליה כמו תיקיה רגילה בוינדוס לכתוב/לקרוא את הקבצים

האנשים שהולכים להתעסק עם התקיה הם ללא ניסיון רב במחשבים ואין לי רצון לסבך אותם עם FTP.

שמעתי על פרוטוקול SAMBA מישהו מכיר?

תודה

פורסם

Samba זה מצויין אבל ממש לא מאובטח אם מדובר על גישה שהיא מחוץ לLAN שלך לכן המלצתי על SCP שזה בעצם כמו FTP over SSH ועובד בצורה מאוד קלה עם WinSCP.

פורסם
  • מחבר

אני אפרט עוד קצת מה אני בדיוק מנסה לעשות ולמה FTP לפי דעתי לא ייתן מענה

לדוגמא יש לנו מספר סרטונים שאנחנו צריכים שיהיו בשיתוף אצל אנשי המכירות שלנו כך שלכל איש מכירות תהיה תקיה על המחשב שהוא מתחבר אליה דרך האינטרנט ואז הוא יראה שם את כל הסרטונים ויוכל לראות אותם בסטריים ללא הצורך להוריד אותם קודם (בגלל זה אני חושב ש FTP פחות מתאים כי הוא לא יאפשר לי לבצע סטרים)

כרגע יש לי שני כיוונים הראשון

VPN עם שיתוף תקיות

SAMBA עם שיתוף תקיות

מעולם לא עבדתי עם אף אחד משניהם השאלה היא האם בכלל ניתן לעשות זאת עם אחד משניהם כלומר לשתף תקיה לא ברשת פנימית אלא ברשת האינטרנט

תודה

פורסם

FTP דווקא נותן לך אפשרות של זרימה בלי שום בעיות. אל תשכח שזהו פרוטוקול שעובד גם בUDP וגם בTCP.

להגדיר לאותו איש מכירות חיבור עם SCP יהיה קלי קלות וגם שזה יהיה נוח ומובן לו.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה ואעדכן תודה

פורסם
  • מחבר

אוקיי התקנתי SCP ו WinSCP הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות stream כל פעם שאני מנסה לפתוח קובץ WinSCP קודם כל מוריד את כל

איזשהו רעיון איך לעשות stream?

תודה

פורסם

רגע, אם המטרה היא רק streaming בלבד למה לא לפתוח שרת HTTP עליו ולתת לינקים לקבצים כל פעם וזהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים