עבור לתוכן

כמה שאלות על dell Vostro 1014

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי

אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין)

השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה..

1. זמן סוללה - ארוך\קצר

2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים

3. פד לעכבר - תחושה כללית

4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי

5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה

6. באתר של notebookclub רשום שחובת הדרייברים היא על המשתמש.. זה אומר שאני צריך להוסיף? לשלם משהו מתישהו בנוסף?

עוד חסרונות\יתרונות יתקבלו בברכה..

בתודה מראש,

אופיר

פורסם

1) עם סוללת 4 תאים - קצר. עם 6 תאים - ממוצע.

2) 3) 4) אין לי מושג

5) זה משתנה. יש דגמים עם מאט ויש עם מבריק. בהתחלה הרוב היו מאט, אך הבנתי שכיום מה שנותר במלאי הוא לרוב עם מסך מבריק.

6) לא, זה רק אומר שהם (החנות) לא נותנים לך תמיכה בכל מה שקשור להתקנת דרייברים - תסתדר בעצמך (תוריד מהאינטרנט, תתייעץ בפורומים של DELL וכו').

פורסם

כרגע יש לי dell inspiron 1545 ואני ממש מרוצה - מבחינת ביצועים ושימוש יומימי

אבל הוא קצת גדול - אז החלטתי לקנות dell-vostro-1014-t66. אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות ספציפיות (אם אפשר בשוואה לinspiron זה יהיה מצוין)

השימוש הוא בעיקרון לסטודנט למדעי המחשב. בעיקר אינטרנט. אני לא משחק.. רואה סרטים פה שמה..

1. זמן סוללה - ארוך\קצר

2. התחממות (חשוב!) - הבנתי שיש לפטופים שלאחר שימוש מתחממים ואי אפשר להניח אותם על הרגליים

3. פד לעכבר - תחושה כללית

4. מהסתכלות בפורום הבנתי שהרמקול שלו חלש. כמה חלש הוא? בvostro 1320 שמעתי שהוא חלש. כי בinspiron והסטדיו הוא מצוין לטעמי

5. מסך - רשום שהוא מבריק - ראיתי שרשמו בפורום שהוא מאט? האם מפרט קבוע? או שזה משתנתה

6. באתר של notebookclub רשום שחובת הדרייברים היא על המשתמש.. זה אומר שאני צריך להוסיף? לשלם משהו מתישהו בנוסף?

עוד חסרונות\יתרונות יתקבלו בברכה..

בתודה מראש,

אופיר

1. זמן סוללה סבבה. בין שלוש לארבע שעות בסוללה של 6 תאים (מה שנמכבר בנוטבוקקלאב).

2. לא מורגש. לא יותר מלפטופים אחרים בכל אופן (יש לי עוד אחד של HP ועוד אחד של אייסר).

3. ראיתי כבר יותר טובים. הרגישות שלו לא משהו. אם אתה הולך לכתוב עליו קוד ורוצה לעבור משדה לשדה בלי קיצורי מקלדת, אתה תצטרך עכבר.

4. הרמקול נוראי נקודה. בשביל סרטים תצטרך רמקולים או אוזניות. למוזיקה עוד אפשר בלי אם אתה באמת רק רוצה משהו ברקע.

5. מבריק. הוא לא רע בכלל, אבל מבריק (אני מדבר כמובן על מה שאתה קונה בנוטבוקקלאב).

6. זה אומר שהמחשב מגיע עם אובנטו ואם אתה רוצה עליו כל דבר אחר (חלונות 7 נגיד, שהוא מריץ מאוד יפה) אתה תצטרך להתקין בעצמך כולל דרייברים (לא נתקלתי בבעיות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים