עבור לתוכן

ביקורת על Tatsunoko vs Capcom שכוללת ווידיאו

Featured Replies

פורסם

tatsunoko_vs_capcom.jpg

טוב אז ככה Tatsunoko vs Capcom הוא הכותר האחרון בסדרת VS של קאפקום

הסדרה הזאת יותר קרובה לסדרות אנימה לקומיקס לאומת סדרת סטריט פיטר שנחשבת רצינית יותר

בסדרת VS אפשר לעשות קומבואים ותרגילים מיוחדים יותר בקלות ובנוסף משחקים אם 2 דמויות שונות בכל קרב

ואפשר להחליף דמויות במהלך הקרב מה שמוסיף אלמנט מגניב למשחק

בכל מקרה לסדרה הזאת יצאו בעבר משחקים כמו מרוול נגד קאפקום 1-2 ועוד כמה משחקים פחות מוכרים

Tatsunoko vs Capcom עצמו יצא בהתחלה רק לארקיד ביפן (מכונות גדולות ) ואז רק לWII ביפן

לקאפקום היו בעיות זיכיון במערב בגלל הדמויות של Tatsunoko אבל בסופו של דבר היא הצליחה לקבל את הזיכיון להפיץ את המשחק גם במערב

בכל מקרה המשחק תומך בכמה אפשרויות שליטה מגימפאד גימקיוב לשלט נונצק הרגיל וגם השלט הקלסי

בנוסף 2 חברות שונות הוציאו שלט ארקיד לWII שתומך במשחק למי שמחפש את החוויה הזאת

בכל מקרה המשחק ניראה מאוד טוב והסאונד מתאים לחווית הארקיד

בנוסף לזה יש כמה מצבי משחק כולל אונלין ומספיק דמויות

הבעיה מבחינתי זה הדמויות של Tatsunoko -אני פשוט לא מכיר את רובן למעשה חוץ מביוטפול גו שכיכב במשחקים משלו אני לא מכיר את הדמויות האחרות

ומעדיף בהרבה את הדמויות של מרוול (ספידרמן\אקס מן וכו ) -בכל מקרה המשחקיות עצמה מאוד דומה למשחקים הקודמים אבל גם לא חידשה כלום

גם אין המון תוכן כמו בSSBB לדוגמה

אבל בסך הכל המשחק טוב

למי שיש קונסולות HD כבר עדיף לקנות את מרוול נגד קאפקום 2 שעד כמה שאני יודע נימכר בשרותי ההורדות

אבל למי שיש רק WII זה משחק מאוד נחמד שמתאים גם לגימרים וגם לקזואל

בכל מקרה אני נותן למשחק 80 בסולם קרירין

וצילמתי איזה ווידיאו פה

(סליחה על האיכות והפליקרים זה בגלל המצלמה ולא קורה באמת שמשחקים )

פורסם

טסונוקו זה חברת הפקה והפצה יפנית שהיתה מאוד נחשבת בשנות ה70 וה80 ביפן , הדמויות האלו הן בין הדמויות שהיו בסדרות של החברה דאז.

המשחק הזה מאוד משמעותי ליפנים כי הוא מבוסס על דמויות שרוב החברה שם גדלו עליהם.

סתם כאגב ובין הסדרות של החברה שאנחנו מכירים: ספיד רייסר , פינוקיו , החתולים הסאמוריים, כח ג'י ויצירת המופת של האנימה (לדעתי , שמבוססת על מנגה חזקה לא פחות) - NEON GENESIS EVANGELION

לארה"ב הוא יצא די במקרה עקב בקשות של חברה מהצוות קהילות של קאפקום (מי שמתעניין קצת - מוזמן לחפש את הפודקסט של GAMES RADAR שאירח חברה מקאפקום מדי פעם).

העניין עם הסטיק הוא מסורת של קאפקום להוציא TOURNAMENT STICKS למשחקים הכבדים שלה - שחזרה בשנים האחרונות - עם סטיק מיוחד וקצת שונה לכל משחק. בגירסאות קודמות הם קיבלו ביקורות רעות מאוד (יוצרו מאוד לא איכותיים ע"י MAD CATZ) אבל נראה שהם היתגברו על המחלות ילדות.

לעניין המשחק עצמו - אני לא מסכים עם קרירין - לדעתי המשחק משמעותית יותר טוב מMARVEL VS CAPCOM בכל מובן שהוא.

MARVEL VS CAPCOM 2 הוא משחק ארקייד שהומר ישירות לכל הקונסולות , ואפילו בגירסאות HD שלו בPS3 הוא נשאר כפי שהיה בARCADE לטוב ולרע - לטעמי בעיקר מיושן. מי שבקטע של הארקייד שלו או חייב את הדמויות המוכרות הוא מצוין.

למי שמחפש את המשחק שבשורה התחתונה יותר מודרני , על רמה ובנוי לWII - אז טאטסונוקו לדעתי לוקח בגדול.

חוץ מזה כמה פעמים תשחקו מצת זהב עצומה בחיים שלכם נגד ריו?

ליביו

פורסם

בכל הנוגע למשחק טאטסונוקו- לדעתי וויוטיפול ג'ו זה הקלף המנצח שלהם.

אני לא חסיד גדול של משחקים מבוססי MUGEN, ולכן גם לא של המשחק שמסוקר פה... טוב בשביל time killer בזמן שמחכים למשהו יותר טוב להופיע, לא יותר.

ואגב, ליביו, NGE לא מבוסס על המאנגה, המאנגה יצאה מספר חודשים לפני האנימה כאמצעי ליצור הייפ ולהעלות רייטינג.

פורסם

ואללה , חידשת לי לגבי העניין של למה יצאה המנגה.

מה שמעניין - שביפן היא עדיין רצה.

ליביו

פורסם
  • מחבר

ליביו נכון שTatsunoko יותר מודרני אבל אני בבניגוד אליך לא מתחבר לדמויות של Tatsunoko במשחק

לאומת זאת למרוויל אני מחובר ובמיוחד לוולורין (האיש זאב הזה מסדרת אקס מן) איך שהוא הוצג בסדרת VS

ולמרות שריו עדיין מגניב גם היום הייתי בכיף מחליף את כל הדמויות של Tatsunoko בדמויות של קאפקום

את אחד מהסטיקים שיצאו לא קניתי ואני לא מתכנן לקנות

גם ככה אף פעם לא התחברתי לסטיקים של ארקיד אני מעדיף בהרבה גימפאד מגדריבר 6 כפתורים או סאטורן למשחקי מכות 2D

אבל לא יוצא לי היום לשחק הרבה משחקי מכות להשקיע בזה

בכל מקרה היה הרבה יותר נחמד אם היו מוסיפים מוד מכות רחוב (כמו ארקידים ישנים כמו גולדן אקס לדוגמה )

בSSBB היה מוד כזה שלמרות שלא היה כזה טוב הוסיף עוד בשר למשחק

אבל אין מה לעשות Tatsunoko vs Capcom בסופו של דבר הוא פורט מהמכונות הגדולות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים