עבור לתוכן

מה הייתם עושים במצב הבא? אני נואש..

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות.

הוא נועד להעלת עצות בלבד.

אז ככה:

ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות.

לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד.

לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב.

יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים.

האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן.

האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן.

הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד.

הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו.

עכשיו נותר מצב שהעו"ד זייפה מכתבים, התחזה לאדם אחר, אף אחד בעולם חוץ מהאבא הילד ושני העובדים בעירייה לא יודעים על המכתבים ואין מקום לערב משטרה - כי צריך להוכיח שבכלל נשלחו מכתבים כאלה.

כמובן המצב יצר סיכסוך, וזה לא התרגיל הראשון, אבל זה אחד מהם, המטרה היא לחדש את הקשר האמצעי זה שהמשטרה תיכנס בעו"ד הזאת.

חברה אני אובד עצות.

אני חייב רעיון. כל מה שצריך זה שהמשטרה תחקור וכנראה שלחקור הכוונה ליותר מלהרים טלפון למחלקה ההיא כי העו"ד הנוכלת יכולה פשוט לשקר פעם שנייה.

פורסם

מה שכתבתה מאוד מבלבל שלא הבנתי הרבה

בכל מקרה לגרום למשטרה לחקור אם אין תיקשורת מסביב או שאתה מפורסם או משהו לצערי זה מאוד בעיתי

מהפעמים שיצא לי לשמוע על אנשים שהלכו למשטרה זה ניגמר ברישום וזהו

בכל מקרה אם אתה רוצה פתרון יותר יעיל -אבל לא בהכרח זול זה ללכת לקחת עורך דין ובמקרה הצורך חוקר פרטי

זה אולי יקר אבל לפחות תידע שאנשים בכלל ינסו לפתור את הבעיה במקום לטרוף דונטס כל היום ;D ;D ;D

פורסם

אין לך מה לפנות למשטרה, הם לא יעשו כלום.

ברור שהדרך היחידה היא להתייעץ עם חוקר פרטי, רק הוא יכול להגיד לכם אם יש טעם לעשות משהו בנידון, או שאולי יציע לכם לחכות לשעת השין שתיהיה בפעם הבאה.

פורסם

קודם כל אני יכתוב שכל מה שכתבתי למטה מומצא ואין לו קשר למציאות.

הוא נועד להעלת עצות בלבד.

אז ככה:

ישנו אדם שיש לו כסף ואינטרס לעשות לכם צרות.

לאבא שלכם יש עסק פרטי, נגיד עו"ד.

לאבא שלכם יש ליקויי בנייה שנים בעסק, שאף אחד לא שם לב.

יום אחד מגיעים אליו 3 אנשים מהעירייה כל אחד מעיד לו שהבן של העו"ד שלח את המכתבים.

האבא בודק (אין לי מושג איך) ומגלה שיש רישום על מכתבים ששלח הבן.

האבא לא מספר לבן, כנראה שלא ידע להזהר מהצרות שהאבא כבר מתכנן.

הבן מגלה (שומע שיחה של האבא) שהאבא חושב מהסיבות שרשמתי שהבן שלח מכתבים ושומע את שם העו"ד.

הבן הולך למחלקה בעירייה מוצא שם את העו"ד שהאבא חושב שייצג את הבן (העו"ד עובד בעירייה) וכמובן מקבל תשובה שלא הגיעו מכתבים בשמו.

עכשיו נותר מצב שהעו"ד זייפה מכתבים, התחזה לאדם אחר, אף אחד בעולם חוץ מהאבא הילד ושני העובדים בעירייה לא יודעים על המכתבים ואין מקום לערב משטרה - כי צריך להוכיח שבכלל נשלחו מכתבים כאלה.

כמובן המצב יצר סיכסוך, וזה לא התרגיל הראשון, אבל זה אחד מהם, המטרה היא לחדש את הקשר האמצעי זה שהמשטרה תיכנס בעו"ד הזאת.

חברה אני אובד עצות. מהתחלה הבנקאי השמן הזה עושה לי ולאבי צרות כי שנינו בתקופה חלשה בחיים.

אני חייב רעיון. כל מה שצריך זה שהמשטרה תחקור וכנראה שלחקור הכוונה ליותר מלהרים טלפון למחלקה ההיא כי העו"ד הנוכלת יכולה פשוט לשקר פעם שנייה.

קשה מאוד לענות לך כשאתה כותב סיפור "מומצא".

אולי אם תוכל לקשור אותו קצת למציאות, ולהשתמש פחות בייחוסים ("הבן של", "האבא" וכולי) יהיה יותר קל לעזור לך.

אני לא מצליח לעזור. מקווה שאחרים כן יוכלו.

יום נעים.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה שהסיפור יתגלגל למשטרה אז שיניתי קצת את הדברים הפלילים, אבל ברור שאני לא פותח נושא כזה בשביל הכיף.

פורסם

אתה יכול לספר באופן כלכלי בלי שמות \מקומות\וכו

אם אין פרטי זיהוי או רמיזות בדברים שתכתוב לא תיהיה הוצאת דיבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים