פורסם 2010 במרץ 1215 שנים הפעלתי את הדמו של JUST CAUSE 2 מההתחלה ישר שמתי לב שהוא קצת מקרטע בצורה לא רגילה שיחקתי אולי כמה דקות 5+ עד שהיה קריסה לדסקטופ וקיבלתי איזה משולש צהוב לא ברור בפינה הימנית למטה בשורת משימות הקטנה חשבתי זה משהו קשור לזכרון פנוי אבל אז פתאום אני קולט שהכל שקט מידי ואז הבנתי שהמאורר לא פועל ב 100 אחוז פתחתי את התוכנה וראיתי שהטמפרטורה עומדת על 93 מעלות וזה עוד על הדסקטופ מי יודע כמה זה היה שהייתי בתוך המשחק עצמו יאווו אני מבואס זה יותר מידי קל לעשות טעות כזאת התוכנה של המאורר מזייפת לפעמים ואני מכוון אותה ידנית ל 100 אחוז כל הפעלה של משחק לא יודע מה קרה עכשיו אבל פתאום שמתי לב לטמפרטורה המטורפת סגרתי את המחשב והתחלתי מחדש הכל עובד תקין והטמפרטורות כרגיל רק מקווה שלא נגרם איזה נזק אגב זה לא קשור לדרייברים התקולים של נווידיה יש לי גרסה 196.21
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים יש לי 8800 GTS 640MBומאז אני יכול לזכור במשחקים הוא בין 95 ל-105ואף פעם לא היה לי בעיות איתו אבל זה אצלי
פורסם 2010 במרץ 1215 שנים 93C לGTX280 זאת חריגה קטנה בשביל תוכנית המאורר בכרטיס (תכנית המאורר תעבור כך שבמאמץ מירבי טמפ' הליבה לא תעבור 85C), הורד NTUNE ותגדיר תכנית מאורר אינטנסיבית יותר, תעשה כך שכשהכרטיס עובר 80C המאורר יעבוד בכמה אחוזים מהר יותר מאשר מוגדר לו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.