עבור לתוכן

מחפש לוח אם בתקציב של עד 700 שקל

Featured Replies

פורסם

הכותרת אומרת הכל.

קניתי לאחרונה 1066 4GB של GSKILL והם לא יכולים לשבת לי על ה-P31 (למרות שהבטיחו לי על גב אריזת הלוח שהוא כן יסחוב את הזכרונות האלו).

אני צריך את הזכרונות כדי לבצע OC נורמאלי למעבד (E6600, גרוטאה אה? אם אני מעלה אותו ל-3.5GHZ, הוא יהיה סבבה). אין מצב אני עושה OC עם קינגסטון 667.

בקיצור, לוח טוב ל-OC, לא צריך CF/SLI ולא שום דבר מיוחד, רק שיתאים לי ל-OC.

התקציב הוא 700, עם חריגות רק במקרה שזה ממש שווה את זה.

ואם אתם מציעים לוח, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה היתרונות, וחשוב לא פחות - החיסרונות של הלוח. אני צריך לדעת מה אני קונה הרי, ובאילו קריטריונים לבצע השוואות.

תודה רבה :)

פורסם

אתה לא מצליח להריץ את הזיכרונות החדשים על 800Mhz? זה יספיק לך בשביל שלא להגביל את האוברקלוק.

בכל זאת בשום אופן לא הייתי קונה לוח LGA775 במחיר הזה. תפרט קצת על הבעיה באוברקלוק ואולי נצליח למנוע רכישה של לוח חדש.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מצליח להריץ את הזיכרונות החדשים על 800Mhz? זה יספיק לך בשביל שלא להגביל את האוברקלוק.

בכל זאת בשום אופן לא הייתי קונה לוח LGA775 במחיר הזה. תפרט קצת על הבעיה באוברקלוק ואולי נצליח למנוע רכישה של לוח חדש.

הלוח פשוט לא מסוגל לסחוב 1066MHZ. חבל להוריד ל-800, שילמתי על 1066.

אין לוחות LGA שיתאימו גם לסוקט של Core iX? הרבה זמן לא התעדכנתי בשוק המעבדים ואני קצת חלוד, אבל משהו אומר לי שיש לוח שמתאים למעבד שלי + אופציות לשידרוג בעתיד.

אם אני קונה לוח שהוא לא LGA775, אני צריך להחליף מעבד... וזה מלא כסף, חבל לי.

אני לא חושב שאני רואה את עצמי משחק בזמן/אחרי הצבא, אז כל עוד עם OC למערכת הנוכחית אני אוכל להריץ את המשחקים של השנתיים הבאות (ואני יודע שאי אפשר לדעת, מקסימום נלך על OnLive אם זה יפעל נורמאלי), אין לי בעיה להחזיק את המערכת בדור הקודם, כלומר עם LGA775.

אפשר גם לרדת במחיר, התקציב הוא עד 700 אבל לא צריך להוציא הכל.

פורסם

אין לוחות LGA שיתאימו גם לסוקט של Core iX? הרבה זמן לא התעדכנתי בשוק המעבדים ואני קצת חלוד, אבל משהו אומר לי שיש לוח שמתאים למעבד שלי + אופציות לשידרוג בעתיד.

אין דבר כזה. מדובר בארכיטקטורה שונה לגמרי ולכן ערכת שבבים ותושבות שונות לגמרי.

ולמה אתה מתעקש על 1066? זה לא יתן לך כלום, חבל על ההתעקשות הזו.. כי אתה תזרוק כסף על לוח חדש ולא תקבל שום תוספת ביצועים. אם הלוח יכול להריץ 800Mhz אז הוא לא מגביל אותך עד 3600Mhz למעבד.

וברור שלא צריך להוציא את הכל, אפשר ב-350-400 לקנות לוח שיתאים לדרישות שלך ושיספק אותך לחלוטין- אבל גם על זה חבל. אפילו על 100 שקלים חבל. אתה פשוט צריך למחוק דעות קודמות מהראש שלך, מ-800 ל-1066 לא תרגיש בשום הבדל.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה. מדובר בארכיטקטורה שונה לגמרי ולכן ערכת שבבים ותושבות שונות לגמרי.

ולמה אתה מתעקש על 1066? זה לא יתן לך כלום, חבל על ההתעקשות הזו.. כי אתה תזרוק כסף על לוח חדש ולא תקבל שום תוספת ביצועים. אם הלוח יכול להריץ 800Mhz אז הוא לא מגביל אותך עד 3600Mhz למעבד.

וברור שלא צריך להוציא את הכל, אפשר ב-350-400 לקנות לוח שיתאים לדרישות שלך ושיספק אותך לחלוטין- אבל גם על זה חבל. אפילו על 100 שקלים חבל. אתה פשוט צריך למחוק דעות קודמות מהראש שלך, מ-800 ל-1066 לא תרגיש בשום הבדל.

מה אתה אומר, להחזיר את הזכרונות ולקחת 800 במקום? (כי יש הבדל במחיר)

ותודה רבה על התשובה.

פורסם

בהחלט.

ובכיף, שמחתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים