עבור לתוכן

Deus Ex: Human Revolution המידע מתחיל להגיע

Featured Replies

• תגובות 91
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מעקביישן

פורסם

Deus Ex: Human Revolution - Conspiracy trailer

פורסם

מוזיקה גוועלד יש לטריילרים..ואין פה אף אחד שכבר שיחק במשחק ויכול להגיד עד כמה הוא טוב/לוקה בקונסוליטיס?

פורסם

אני דווקא אוהב את המוזיקה

פורסם

גם אני.... :silly:;)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שאנחנו עומדים לחוות הפקה שכמותה עוד לא נראתה בעולם משחקי המחשב... לעזעזל כמה משחקים טובים יוצאים עוד מעט, (גורם לי להתרגשות :lol: ) BF3 - COD:MW3 - RAGE והמשחק הזה... שיואוו הולך להיות חם!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
94
פורסם

that good? אני מופתע,את האמת הציפיות שלי היו די נמוכות :yelclap: s

פורסם

האמת נותן מקום לאופטימיות מכוון שזה PC GAMER-גם עדיפות לגרסת הפיסי וגם זכורים לטוב כי נתנו לבלק אופז 64 או משו כזה אז עושים רושם אובייקטיבי..אבל לך תדע..אולי קנו גם אותם..ביקורת ראשונה בכל זאת

פורסם

נשמע כל כך, כל כך טוב. השתדלתי להנמיך ציפיות, אבל אני מתחיל לחשוב שזה הולך להיות מעולה. :jump:

פורסם

94

נשמע נהדר, ואני רואה שהעיתון הזה היה אחד מתוך מעט מדי 'גופי ביקורת' (for a lack of a better definition) שהעריכו את Deus Ex המקורי ברמה שהגיעה לו..

אז...קונים או שמחכים לגירסת ה-GOTY? :P

פורסם

רגע...בGAMES.CO.IL(אתר חביב שכולל רבים מפליטי ויגיימז הטובים לדעתי) עדכנו שPLAYSTATION MAGAZINE נתן לו 8 בלבד.(אני מקווה שהם כותבים שם-"על הPC המשחק הזה ירוץ מעולה..עם מקלדת ועכבק וגרפיקה טובה והכל.אבל אלה שיש להם קונסולות נדפקו!" :) )

ועוד,הם אומרים שPC GAMER הללו את דרגון אייג' 2 בזמנו ככה שאולי בכל זאת הם טיפה משוחדים.אני תמיד בעד להוריד תציפיות לפני היציאה.

אשר לדילמה האם לחכות לגוטי אני מניח שזה שאלה של(מעבר דרישת החובה- לחכות לצאת המשחק או לעוד ביקורות-שלא נאכל חתול בשק) האם אתה רוכש איזה מהדורה מיוחדת כלשהיא..מה שיכול להיות מגניב במשחק מסוגנן כמו זה..אם לא..אז באמת עדיף לחכות לאיזה גוטי :)

פורסם
  • מחבר

8 זה גם ציון לא רע בכלל (מ-10 כמובן). חוץ מזה תיד יהיה הבדל בין הביקורות, כל מבקר מדגיש משהו אחר ומחפש משהו אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים