פורסם 2011 ביולי 1314 שנים מוזיקה גוועלד יש לטריילרים..ואין פה אף אחד שכבר שיחק במשחק ויכול להגיד עד כמה הוא טוב/לוקה בקונסוליטיס?
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים SDCC 11: Purity First Propaganda Trailer HD - Deus Ex: Human Revolutionאחד הטריילרים היותר מדהימים שראיתי לאחרונה , הסיפור נראה ממש מעניין ואיכשהו ריאלי , לא כמו הזבל במשחק השני
פורסם 2011 ביולי 2114 שנים אני חושב שאנחנו עומדים לחוות הפקה שכמותה עוד לא נראתה בעולם משחקי המחשב... לעזעזל כמה משחקים טובים יוצאים עוד מעט, (גורם לי להתרגשות ) BF3 - COD:MW3 - RAGE והמשחק הזה... שיואוו הולך להיות חם!
פורסם 2011 ביולי 3014 שנים האמת נותן מקום לאופטימיות מכוון שזה PC GAMER-גם עדיפות לגרסת הפיסי וגם זכורים לטוב כי נתנו לבלק אופז 64 או משו כזה אז עושים רושם אובייקטיבי..אבל לך תדע..אולי קנו גם אותם..ביקורת ראשונה בכל זאת
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים נשמע כל כך, כל כך טוב. השתדלתי להנמיך ציפיות, אבל אני מתחיל לחשוב שזה הולך להיות מעולה.
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים 94 נשמע נהדר, ואני רואה שהעיתון הזה היה אחד מתוך מעט מדי 'גופי ביקורת' (for a lack of a better definition) שהעריכו את Deus Ex המקורי ברמה שהגיעה לו.. אז...קונים או שמחכים לגירסת ה-GOTY?
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים רגע...בGAMES.CO.IL(אתר חביב שכולל רבים מפליטי ויגיימז הטובים לדעתי) עדכנו שPLAYSTATION MAGAZINE נתן לו 8 בלבד.(אני מקווה שהם כותבים שם-"על הPC המשחק הזה ירוץ מעולה..עם מקלדת ועכבק וגרפיקה טובה והכל.אבל אלה שיש להם קונסולות נדפקו!" ) ועוד,הם אומרים שPC GAMER הללו את דרגון אייג' 2 בזמנו ככה שאולי בכל זאת הם טיפה משוחדים.אני תמיד בעד להוריד תציפיות לפני היציאה. אשר לדילמה האם לחכות לגוטי אני מניח שזה שאלה של(מעבר דרישת החובה- לחכות לצאת המשחק או לעוד ביקורות-שלא נאכל חתול בשק) האם אתה רוכש איזה מהדורה מיוחדת כלשהיא..מה שיכול להיות מגניב במשחק מסוגנן כמו זה..אם לא..אז באמת עדיף לחכות לאיזה גוטי
פורסם 2011 באוגוסט 114 שנים מחבר 8 זה גם ציון לא רע בכלל (מ-10 כמובן). חוץ מזה תיד יהיה הבדל בין הביקורות, כל מבקר מדגיש משהו אחר ומחפש משהו אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.