עבור לתוכן

Deus Ex: Human Revolution המידע מתחיל להגיע

Featured Replies

פורסם

אחרי מספר שנים בפיתוח ואחרי שהוקמה מפתחת חדשה במיוחד בשבילו המשחק השלישי בסידרה מקבל שם, Deus Ex: Human Revolution צפוי לצאת בסוף השנה/תחילת שנה הבאה.

והינה הטריילר החדש ;D

http://kotaku.com/5491590/deus-ex-human-revolution-trailer-reveals-little

מידע נוסף ב E3 או בהדלפות לפני זה :-\

• תגובות 91
  • צפיות 21.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מגניב.

אהבתי את השימוש בציור של רמברנט. :yelclap:

פורסם

הראשון היה יצירת מופת :xyxthumbs:

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

הראשון היה יצירת מופת :xyxthumbs:

הראשון היה יצירת מופת, השני היה אשפה טהורה המשך מאולץ אומלל שפותח במטרה לעשות כסף על השם של החלק השני. השלישי ימשיך את המסורת של השני. לא מצפה לו בדיוק כמו שלא ציפיתי לשני. אם הם רוצים לעשות משהו טוב שיעשו Remake איכותי לחלק הראשון.

פורסם

^^^

אני איתך.

פורסם

הראשון היה יצירת מופת, השני היה אשפה טהורה המשך מאולץ אומלל שפותח במטרה לעשות כסף על השם של החלק השני. השלישי ימשיך את המסורת של השני. לא מצפה לו בדיוק כמו שלא ציפיתי לשני. אם הם רוצים לעשות משהו טוב שיעשו Remake איכותי לחלק הראשון.

לא הרבה אנשים יודעים את זה, אבל השני נדפק בגלל מיקרוסופט.

המשחק למעשה כבר היה מוכן כאשר הם שילמו למפתחים המון כסף בשביל להוציא את המשחק קודם לXBOX (המקורי)

אז המפתחים התחילו לפרק את המשחק, לפשט אותו ולהתאים לXBOX שכבר אז היה מוגבל מאוד מבחינת החומרה שלו.

התוצאה הייתה משחק עם מסכי טעינה כל 50 שניות, שליטה לא נוחה בעליל, גרפיקה מפוקסלת מידי וחווית משחק עלובה ומשעממת.

מבחינת עלילה הוא דווקא לא כזה רע. אמנם לא מדהים כמו הראשון אבל עדיין מהנה משהו.

לקחו לי שלושה נסיונות לסיים את המשחק פשוט כי כל פעם נשברתי ממסכי הטעינה ומהשליטה אבל בסופו של דבר סיימתי אותו ואני שמח כי העלילה די מפצה על שאר החסרונות.

פורסם

אני מאמין שהם הבינו את הרמז. בגדול אני מקווה לרימייק של המשחק המקורי בתוספת של פיצ'רים, שאני מקווה מאוד, לא יהרסו את המשחק לחלוטין.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
:eek2:
פורסם

לקחו לי שלושה נסיונות לסיים את המשחק פשוט כי כל פעם נשברתי ממסכי הטעינה ומהשליטה אבל בסופו של דבר סיימתי אותו ואני שמח כי העלילה די מפצה על שאר החסרונות.

לצערי העלילה של השני, למרות שהיא ממש לא רעה, לא מספיק טובה כדי לפצות על זה שהמשחק פשוט לא זורם. זה נוראי.

כל כך שמחתי שהגעתי לסוף - פשוט כי הוא התיש אותי.

ואם אני כבר לא זוכר כל כך את העלילה (בניגוד לעלילה של הראשון) - זה אומר שגם היא לא הייתה כל כך משהו... :)

פורסם

כאילו מראים את איקארוס ו...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים